Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > transparante stickers met wit aandachtspunten
 

Transparante stickers met wit: aandachtspunten

 
 
Bij ons is het mogelijk om transparante stickers met wit te laten maken. Wel zijn er een aantal aandachtspunten waarop je moet letten. Deze punten gelden zowel voor stickers die helemaal een witte bedrukking hebben als voor stickers waar alleen bepaalde delen wit zijn.
 
Als je transparante stickers met wit wil laten maken, moet je al tijdens het invullen van het bestelformulier hier al rekening mee houden. Je moet namelijk bepaalde opties aanvinken. Hier gaan we zo op in. Ook gelden er andere eisen voor het drukbestand. Welke dat zijn leggen we verderop in dit artikel uit.

Transparante stickers bestellen

Wil je een gewone transparante sticker met wit laten maken, dan moet je eerst een vorm kiezen. Dit kan onder andere via de knop Assortiment in de menubalk. Kies daarna voor outdoor in het bestelformulier. Vervolgens kun je de maten aangeven en of je wit of transparant vinyl wil. Bij kleuropties moet je 4/0+wit aanvinken. Doe je dit niet, dan wordt het wit niet afgedrukt. Aan het einde van je bestelling kom je nog een opmerkingenveld tegen. Vermeld daarin dat het gaat om transparante stickers met wit.

Sticker aan binnenkant plakken

Bij een transparante raamsticker en een transparante statische sticker heb je ook nog de mogelijkheid 0/4+wit. Deze optie is bedoeld voor als je de sticker aan de binnenkant van bijvoorbeeld een raam wil plakken, terwijl je de afbeelding en/of tekst aan de buitenkant zit. De voordelen van deze optie zijn:
  • de sticker is door het glas al beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf, daarom is een laminaat niet nodig.
  • omdat de sticker aan de binnenkant zit, kunnen anderen deze niet verwijderen.
Wil je een transparante raamsticker of transparante statische sticker laten maken? Ga dan naar Assortiment in de menubalk en kies de stickersoort die je wil.

Geen afwerking mogelijk

Als je kiest voor de optie 4/0+wit of 0/4+wit is het niet mogelijk om een extra afwerking in de vorm van laminaat aan te brengen op de sticker. Nu is dat in veel gevallen ook niet noodzakelijk. Vinylstickers zijn ook zonder laminaat bestand tegen water en geschikt voor gebruik buitenshuis.

Drukbestand maken

Als je een transparante sticker met wit wil laten maken, moet je het drukbestand als vectorbestand (PDF) aanleveren. Omdat wit niet te zien is, moet je in het vectorbestand de delen die wit moeten worden 100% magenta maken. Op die manier weet onze printer welke delen wit moeten worden. Heb je behalve wit ook magenta in je ontwerp zitten, gebruik dan 99% magenta voor de delen die magenta moeten worden en 100% magenta voor wat wit moet worden. Soms komt het voor dat een bestand niet omgezet kan worden naar een geschikt vectorbestand. In dat geval kun je er voor kiezen om je afbeelding en/of tekst op wit vinyl te laten drukken.

Vragen of stickers bestellen?

Heb je hulp nodig bij het invullen van het bestelformulier? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via info@sticker.nl of (0546) 539 877. Meteen stickers bestellen? Ga naar de pagina Stickers bestellen en kies de vorm of het soort stickers dat je wil hebben. Overigens zijn niet alle stickersoorten leverbaar in transparant vinyl. In het bestelformulier van de desbetreffende sticker kun je vinden welke opties mogelijk zijn.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers bestellenstickers ontwerpenofferte aanvragencontact
vraag hier je samplebox aan
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD