Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Stickers voor WhatsApp-groepen buurtpreventie
 

Stickers voor WhatsApp-groepen buurtpreventie

 
logo van WhatsApp
 
Stickers met teksten als 'Let op! WhatsApp buurtpreventie?' zie je tegenwoordig steeds vaker verschijnen in allerlei wijken. Met zo'n sticker wordt aangegeven dat er een groep bewoners actief is als buurtwacht. Wat houdt zo?€?n WhatsApp-groep in? En welke stickers zijn daar geschikt voor? In dit blog leggen we dat uit.
Steeds meer bewoners vormen een buurtpreventiegroep om de wijk veiliger te maken. Om makkelijk met elkaar te kunnen communiceren maken ze vaak een groep aan in WhatsApp. Bewoners weten vaak zelf beter wat normaal is in de wijk. Daardoor hebben ze meestal snel in de gaten of iemand zich verdacht gedraagt. Uit ervaringen van WhatsApp-groepen die al een tijd bestaan blijkt dat het aantal inbraken soms wel met vijftig procent is gedaald. Vaak hebben de stickers die melden dat er een groep bewoners actief is als buurtwacht al een afschrikkend effect.

WhatsApp-groepen buurtpreventie

Er zijn een aantal regels opgesteld voor WhatsApp-groepen. Zo is de groep alleen bedoeld om verdachte situaties te melden. Het is niet de bedoeling dat bewoners voor eigen rechter gaan spelen. Mocht extra hulp nodig zijn, dan moet de politie ingeschakeld worden. Wel is het mogelijk om een verdacht persoon aan te spreken. Dit kan er toe leiden dat de persoon eieren voor zijn geld kiest. Op internet zijn diverse websites te vinden waar je de spelregels voor dit soort groepen kunt vinden. Een voorbeeld van zo'n website is www.whatsappen.nl. Op de website www.whatsapp.com vind je informatie over het maken van groepen in WhatsApp.

WhatsApp-groep kenbaar maken

Op het moment dat je een WhatsApp-groep hebt opgericht, is het belangrijk om dit kenbaar te maken. Het handigste is om dat te doen met stickers. Deze kun je op bijvoorbeeld op het raam of een vuilniscontainer plakken. Op internet zijn kant-en-klare stickers te koop en soms bieden gemeentes ook stickers aan. Je kunt ze echter ook bij ons laten maken. Wij hebben twee stickersoorten die daarvoor het meest geschikt zijn. Dat zijn machinestickers en raamstickers.

Voordeel machinestickers

Het voordeel van onze machinestickers is dat deze gemaakt worden van high tack vinyl. Deze vinylsoort heeft een extra krachtige lijmlaag waardoor de sticker nog beter blijft zitten dan gewoon vinyl. Ook worden deze stickers standaard afgewerkt met een laminaat. De sticker is daardoor krasbestendiger en beter beschermd tegen allerlei vloeistoffen, zoals olie, water en schoonmaakmiddelen, dan stickers zonder laminaat.

Voordeel raamstickers

Het voordeel van onze raamstickers is dat je deze zo kunt laten bedrukken dat je de sticker aan de binnenkant van je raam kunt plakken en dat de afbeelding en tekst aan de buitenkant zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat anderen je sticker niet kunnen verwijderen. Als je deze optie wil, moet je tijdens het bestellen bij kleuren 0/4 aanvinken op het bestelformulier. Bij dit type raamsticker is een extra beschermlaag niet nodig, omdat het raam de sticker al beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Stickers laten maken

Wil je een van de bovenstaande stickers bestellen? Ga dan naar het bestelformulier van de machinestickers of die van de raamstickers. Bij ons kun je zelf een kant-en-klaar drukbestand aanleveren. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wil je een ander soort sticker bestellen? Ga naar het algemene bestelformulier.

©Foto: Pixabay
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen