Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Stickers voor op de schoolspullen van je kind
 

Stickers voor op de schoolspullen van je kind

 
een rek met stickervellen
 
Voor kinderen en jongeren in het midden van het land is volgende week de zomervakantie afgelopen. Een nieuw schooljaar betekent nieuwe schoolspullen. Vooral scholieren van middelbare scholen moeten het nodige aanschaffen. Behalve een agenda, kaftpapier, schriften, pennen en potloden, multomappen en andere benodigdheden kunnen stickers ook handig zijn.
Zo tegen het einde van de vakantie is het weer tijd om schoolspullen te kopen. Als je net alles hebt aangeschaft voor je kind wil je natuurlijk niet dat ze die spullen meteen weer kwijtraken. Dat kun je voorkomen door naamstickers te laten maken en deze op de schoolspullen te plakken. Als je bij ons naamstickers bestelt, kun je kiezen uit allerlei vormen en maten. Heb je nog geen ontwerp? Maak deze met onze gratis ontwerpmodule.

Spullen versieren met stickers

Stickers kun je ook gebruiken om spullen mee te versieren. Leuk voor de kinderen om te doen en je kunt er ook nog geld mee besparen. Zo kun je bijvoorbeeld in plaats van een dure broodtrommel van een bepaald merk een simpele trommel kopen en deze laten volplakken door je kind met stickers. Dit kan uiteraard ook met de agenda, schriften en multomappen. Je kunt kiezen voor kant-en-klare stickers of stickers laten maken. Behalve stickers kun je ook stempels, washitape, buttons en stiften gebruiken.

Schoolspullen versieren een trend

Het versieren van schoolspullen wordt steeds meer een trend. Vorig jaar kozen al steeds meer jongeren voor simpelere spullen, zo is te lezen in een artikel in de Telegraaf. Ook dit jaar zet deze trend zich voort. Uit onderzoek van de HEMA blijkt dat 53 procent van de jongeren zijn schoolspullen customizet om zo een eigen stijl te creëren. Het warenhuis speelde hier op in door in allerlei plaatsen workshops te organiseren waar jongeren hun schoolspullen konden versieren.

Wat heeft je kind allemaal nodig?

Wat kinderen en jongeren nodig hebben, hangt af van de leeftijd en de school. Bij de ene basisschool moeten leerlingen zelf hun pennen, potloden en schriften meenemen. Bij andere scholen krijgen ze die spullen. Op de website van Intertoys staat een checklist wat kinderen vanaf groep 3 meestal nodig hebben. Gaat je kind naar de middelbare school? Kijk dan eens op de website van Schoolzz. Daar staat een lijst met spullen die leerlingen op de middelbare school nodig hebben. En check ook altijd de lijst die de school zelf opstelt. Wellicht stellen zij nog extra eisen.

Studenten volgeplakt met stickers

Ook als je gaat studeren heb je spullen nodig. Al zullen de meeste studenten zich wel te oud voelen om schoolspullen nog te versieren met stickers en dergelijke. Studentenverenigingen in Eindhoven bedachten dat ze stickers ook op een andere manier konden gebruiken. De Technische Universiteit hield deze week al de introductieweek voor nieuwe studenten. Leerlingen die van het NS-station naar de universiteit liepen werden volgeplakt met stickers van allerlei verenigingen. Zo probeerden nieuwe leden te werven. Wil je weten hoe dat er aan toeging? Bekijk dan het filmpje dat Omroep Brabant hierover maakte. Via de pagina Stickers bestellen kun je allerlei soorten stickers bestellen.

©Foto Cheriedurbin at Morguefile.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen