Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Nieuwtjes over stickers
 

Nieuwtjes over stickers

 
plaatje van Fiets Licht Punt
 
Stickers worden voor allerlei zaken gebruikt. Soms komen ze daardoor ook in het nieuws. Deze week in ons blog een aantal nieuwtjes van de afgelopen tijd.
Ben je wezen stappen en heb je geen verlichting op je fiets? In Zwolle hebben ze daar een oplossing voor. Bij vier cafés kun je voor de prijs van een biertje fietslampjes kopen. De actie is een idee van Jeroen van Doornik, de nachtburgemeester van Zwolle. Samen met de Fietsersbond wil hij het idee ook in andere plaatsen gaan uitvoeren. De cafés die meedoen zijn te herkennen aan bovenstaande sticker.

Vrouw strijdt tegen racistische stickers

Op de website van NRC een interessant interview met een Duitse vrouw die al dertig jaar ten strijde trekt tegen racistische stickers. Dit doet ze op verschillende manieren. Ze verwijdert de sticker, maakt de sticker onleesbaar of verandert de tekst. Haar acties zijn niet ongemerkt gebleven. Zo kreeg ze vorig jaar de vredesprijs van de stad Göttingen. Helaas is niet iedereen even te spreken over haar strijd. Zo heeft ze begin deze maand een voorwaardelijke straf gekregen vanwege beschadiging van andermans eigendom. Als ze weer betrapt wordt, moet ze een boete van 1800 euro betalen. Toch weerhoudt dat haar niet om door te gaan.

Leegstaande winkel verfraaien met stickers

Een eigenaar van een leegstaand winkelpand had een oplossing bedacht om het pand wat aantrekkelijker te maken. Hij liet stickers aanbrengen op de etalage, zodat het net leek alsof er een winkel gevestigd was. Iets wat wel vaker gebeurt bij leegstaande panden. De gemeente Zevenaar was echter niet zo blij met het idee en vindt dat de eigenaar de stickers moet verwijderen, anders krijgt hij een boete. Dat meldt de Gelderlander op hun website. Overigens is het niet verboden om stickers op ramen te plakken. Het is alleen onduidelijk of je voor dit type stickers een vergunning nodig hebt of niet.

Stickers om schade te kunnen bepalen

In Den Haag worden stickers gebruikt om eventuele verzakkingen te kunnen vaststellen. Dat meldt Den Haag FM. De kademuur van de Dunne Bierkade moet vervangen worden, omdat die in slechte staat is. De kans bestaat dat de gevels van de gracht op termijn ook gaan verzakken. Door stickers aan te brengen wil de gemeente bekijken of dat het geval is of niet.

Stickers stimuleren duurzaamheid

In Nijmegen kunnen basisschoolleerlingen stickers sparen door beter om te gaan met het milieu, aldus de Gelderlander. Zo krijgen ze bijvoorbeeld een sticker als ze niet met de auto naar school gebracht worden. Ook kunnen ze stickers verdienen door een dag geen vlees te eten of korter te douchen.

Stickers bestellen

Zoek je ergens stickers voor? Dan kun je bij ons voordelig stickers bestellen. Op de pagina Stickers laten maken kun je alle stickers vinden die wij kunnen leveren. Heb je vragen? Of heb je zelf een leuk of handig nieuwtje over stickers gezien? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl.

©Foto: Fietsersbond
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD