Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen
 

Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen

 
snijtekst sticker in meerdere kleuren
 
Voorheen kon je snijtekst stickers alleen bestellen via de e-mail. Vanaf nu kun je ze ook direct bestellen via de website. Dat is handig, want nu hoef je niet eerst op een offerte te wachten en die goed te keuren. In dit blog leggen we uit hoe je snijtekst stickers kunt bestellen. Ook geven we aan waar je op moet letten.
Snijtekst stickers worden ook wel plakletters of letterstickers genoemd. Dat komt omdat deze stickers uit allemaal losse letters bestaan. Al het overtollige folie wordt er om weggesneden. Overigens kun je ook cijfers of beeldmerken gebruiken. Snijtekst stickers worden net als onze andere stickers full colour geprint, dus wij kunnen jouw snijtekst stickers maken in alle kleuren. Ook zijn meerdere kleuren mogelijk, zoals bijvoorbeeld op de foto.

Hoe bestel je een snijtekst sticker?

Wil je een snijtekst sticker bestellen? Ga naar het bestelformulier van vrije vorm stickers. Vervolgens kun je de stappen op het formulier invullen. Vul bij materiaal wit vinyl in. Bij kleuren kun je 4/0 invullen en bij afwerking geen luxe afwerking.

Snijtekst stickers: drukbestand aanleveren

Houd er bij het drukbestand rekening mee dat de tekst in het juiste lettertype moet staan en dat de letters omgezet zijn naar contouren. De letters mogen ook niet kleiner dan 5 millimeter zijn en de dikte moet minimaal 1 millimeter zijn. Het drukbestand moet altijd een zijn. Zorg er ook voor dat de letters of andere symbolen de juiste kleur(en) hebben. Om kleurverschillen te voorkomen, dien je het drukbestand in CMYK op te maken. Meer informatie over de eisen van het drukbestand vind je in onze aanleverspecificaties.

Doorloop alle stappen van het bestelproces

Als je alle stappen van het bestelformulier hebt ingevuld, verschijnt er onderaan een prijsoverzicht. Kies het aantal dat je wilt en druk op bestellen. Wil je liever eerst een offerte? Die kun je ook onderaan het formulier aanvragen. Wil je meteen bestellen? Doorloop de stappen van het bestelproces tot je bij het laatste scherm bent. Daar vind je een opmerkingenveld. Zet in het opmerkingenveld dat het om snijtekst stickers gaat.

Snijtekst stickers plakken

Als je snijtekst stickers gaat plakken, is het belangrijk dat je de applicatiefolie aan de voorkant pas verwijderd nadat de sticker op de juiste plek geplakt is. Deze folie zorgt er namelijk voor dat de letters op de juiste afstand van elkaar geplaatst worden. Wil je meer weten over het plakken van snijtekst stickers? Bekijk onderstaande instructiefilm of download de handleiding met plakinstructies die we onlangs gemaakt hebben. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen