Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > sinds kort ook leverbaar adresstickers
 

Sinds kort ook leverbaar: adresstickers

 
 
De afgelopen tijd hebben we verschillende nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Adresstickers is een van die nieuwe artikelen. Je kunt ze voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als je een nieuw adres hebt, in plaats van voorgedrukt drukwerk of om promotie te maken voor je bedrijf. In dit blog geven we hier meer uitleg over.
 
Zoals gezegd kun je adresstickers voor verschillende toepassingen gebruiken. Ben je bijvoorbeeld verhuisd en heb je nog veel voorgedrukte enveloppen en briefpapier? Zonde om het weg te gooien. Laat adresstickers drukken en plak die over de oude tekst heen. Wil je liever geen voorgedrukte enveloppen en briefpapier gebruiken? Laat dan adresetiketten maken die je op kunt plakken wanneer dat relevant is.

Andere toepassingen adresstickers

Je kunt ook adresstickers maken als je je bedrijf wil promoten. Deze stickers kun je op producten die je verkoopt plakken. Dit is vooral handig bij artikelen die cadeau gedaan worden, zoals bloemen, boeken, Blu-ray ‘s en speelgoed. De ontvanger is wellicht niet bekend met jouw bedrijf en op deze manier breng je dat toch even onder de aandacht. Voor particulieren kunnen adresstickers interessant zijn als je veel post verstuurd. In plaats van elke keer je adres achterop de envelop te schrijven, plak je er gewoon een sticker op.

Adresetiketten maken: het ontwerp

Als je adresetiketten gaat maken is het belangrijk om na te denken wat je er op gaat zetten en hoe het ontwerp moet zijn. Je kunt alleen je bedrijfsnaam met adres er op zetten. Je kunt er ook voor kiezen om er een e-mailadres en de URL van je website erbij te vermelden. Qua ontwerp heb je verschillende opties. Je kunt gaan voor een simpel ontwerp van zwarte letters op een witte ondergrond. In plaats van zwart kun je ook een kleur kiezen. Een andere mogelijkheid is om naast je adres ook je bedrijfslogo er op te zetten. Of maak een adressticker dat bij je huisstijl past.

Waarom adresstickers bestellen bij ons?

Wij hanteren een prijs of je je nu een of meerdere kleuren hebt gebruikt in je ontwerp. Ook werken wij niet met vaste formaten, zoals veel aanbieders. Daarnaast heb je de keus uit allerlei materialen, zoals papier, folie PP of vinyl. Op het bestelformulier kun je zien welke opties je allemaal hebt. Wil je dat de hoekjes van de stickers iets afgerond zijn? Kies dan bij vormen voor vrije vorm en lever een drukbestand aan met daarin een snijlijn. Ook kunnen wij de etiketten op een rol leveren. Hier wordt veel voor gekozen door onze klanten, omdat dit handig is. Vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Kortingsstickers
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | POSTBUS 651 | 7600 AR  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers bestellenstickers ontwerpenofferte aanvragencontact
vraag hier je samplebox aan
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD