Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers tegen smartphoneverslaving
 

Stickers tegen smartphoneverslaving

 
mensen die met een smartphone bezig zijn
 
Telefoonverslaving komt tegenwoordig steeds vaker voor en kan leiden tot allerlei problemen. De website Bright meldde onlangs dat een Deens design- en reclamebureau een sticker heeft ontworpen om dit tegen te gaan. Je kunt er voor kiezen om een kant-en-klare sticker te kopen. Je kunt ook zelf zulke stickers maken. Bij ons kun je deze helemaal zo maken als je zelf wilt. In dit blog vertellen we er meer over.
Steeds meer mensen lijken verslaafd aan hun mobiele telefoon. Dit kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen. Zo meldt de website Gezonderleven.com dat overmatig telefoongebruik kan leiden tot spier- en gewrichtspijn, doordat je steeds dezelfde bewegingen maakt met je duimen en polsen en je rug-, nek- en armspieren aanspant tijdens lezen en typen op je mobiele telefoon. Smartphones kunnen daarnaast stress veroorzaken, omdat je continu alert blijft.

Problemen door overmatig gebruik

Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat overmatig telefoongebruik ergernis kan oproepen bij anderen. Ook kan het gevolgen hebben voor je sociale leven en kun je problemen krijgen met slapen en concentreren. In een artikel op de nieuwssite wordt hier dieper op in gegaan. Ook staan er adviezen in hoe je bewuster met je smartphone om kunt gaan. Zo is een tip om een telefoonvrije zondagmiddag in te voeren.

Stickers voor op je mobiele telefoon

Er zijn allerlei apps die je kunnen helpen om je mobiele telefoon minder vaak te gebruiken. De website Webwijzer.nl heeft een aantal op een rij gezet. Toch werken die apps blijkbaar niet voor iedereen. Daarom heeft het Deens design- en reclamebureau Stupid Studio de Zmartfone Blocker op de markt gebracht. Dit is een sticker die je op je beeldscherm kan plakken als je hem niet wil gebruiken. Heb je je telefoon toch nodig? Dan kun je de sticker op de achterkant van je toestel plakken. De reden dat zij een sticker heb ontworpen en geen app is dat ze niet afhankelijk willen zijn van technologie om telefoongebruik tegen te gaan. De sticker werkt volgens hen goed, omdat deze je op een vriendelijke manier herinnert dat er meer in het leven is.

Maak je eigen stickers

Wil je ook een sticker om je telefoongebruik te verminderen? Dan kun je de kant-en-klare stickers kopen. Je kan echter ook zelf stickers maken. Dan kun je het ontwerp net zo maken als je zelf wilt. Het materiaal dat uitermate geschikt voor dit doeleinde is YUPO Tako. Dit materiaal plakt niet met lijm aan de ondergrond, maar met piepkleine zuignapjes. Daardoor kun je dit type stickers gemakkelijk verwijderen en meerdere keren gebruiken. Plakt de sticker op een gegeven moment niet meer zo goed, dan kun je de plakkant wassen met water. Daarna is de sticker weer als nieuw. Via de pagina YUPO Tako stickers kun je deze stickers bestellen. Vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD