close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Verkiezingsstickers nodig? Bestel ze gemakkelijk online
 

Verkiezingsstickers nodig? Bestel ze gemakkelijk online

 
een rood potlood bij een vakje op een stemformulie
 
Dit jaar zijn er verschillende verkiezingen. Op 20 maart mogen we stemmen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. 23 mei zijn de verkiezingen voor het Europese Parlement en 27 mei worden de leden van de Eerste Kamer gekozen. Bij deze laatste verkiezingen mogen burgers niet stemmen, maar kiest de Provinciale Staten de leden. Stickers nodig voor je verkiezingscampagne? Bestel ze gemakkelijk en snel online.
Heb je stickers nodig voor je verkiezingsprogramma? Bedenk dan eerst wat je met je stickers wil doen. Wil je ze zelf opplakken? Dan zijn stickers op rol handig. Doordat de stickers op een rol zitten, kun je ze gemakkelijk van de backing afhalen. Dat is handig als je veel stickers moet plakken. Wil je je stickers uitdelen, dan kun je het beste losse stickers bestellen.

Wanneer worden je stickers los geleverd?

Of je stickers los geleverd worden, hangt af van het formaat. Kleine stickers worden namelijk standaard op een vel geleverd. Dat komt, omdat ze anders moeilijk van de backing af te halen zijn. Tijdens het bestellen kun je zien hoe je stickers geleverd worden. Zie je staan dat de stickers op vel geleverd worden en wil je ze los? Pas dan de maat iets aan. Overigens worden de meeste standaardmaten los geleverd. Ook zijn deze vaak voordeliger dan afwijkende maten. Hetgeen nog iets is om rekening mee te houden als je veel stickers nodig hebt.

Stickers bestellen voor je verkiezingscampagne

Ga je campagne voeren en heb je stickers nodig? Vul het bestelformulier in. Na het plaatsen van je bestelling, kun je deze betalen. Vervolgens kun je via de website het bestand aanleveren. Dit kan op twee manieren. Je kunt een kant-en-klaar bestand aanleveren via onze uploadmodule. Of je kunt een bestand maken met onze ontwerpmodule. Houd in beide gevallen rekening met onze aanleverspecificaties. Na het aanleveren van je bestand krijg je nog een digitale drukproef. Pas als je die hebt goedgekeurd, worden je stickers gedrukt. Heb je vragen? Bij de veelgestelde vragen vind je veel informatie. Kun je daar het antwoord niet vinden? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD