Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > hoe werkt zelf stickers ontwerpen
 

Hoe werkt zelf stickers ontwerpen?

 
 
Heb je geen eigen drukbestand? Geen probleem. Bij ons kun je met onze ontwerpmodule zelf een sticker ontwerpen. Dit kan op twee manieren. In dit blog leggen we uit hoe dat werkt.
 
Als je zelf een sticker wil ontwerpen, kan dat via de pagina Stickers ontwerpen. Je kunt dan eerst je ontwerp maken en als je daar tevreden over bent een bestelling plaatsen. Je kunt ook eerst een bestelling plaatsen en daarna een ontwerp maken. Na het plaatsen en betalen van je bestelling, kom je op een scherm waar je kunt kiezen of je je eigen bestand upload via onze uploadmodule of dat je een ontwerp gaat maken met onze ontwerpmodule.

Wat zijn de verschillen?

Gebruik je de eerste optie, dan kun je zelf geen materiaal kiezen. Alle stickers die je op deze manier maakt en bestelt, worden gedrukt op wit vinyl. Wel kun je nog kiezen voor een extra afwerking in de vorm van een mat of glans laminaat. Wil je liever een ander materiaal, dan kan dat op dit moment alleen nog maar door eerst een bestelling te plaatsen en dan het ontwerp te maken. We zijn bezig de ontwerpmodule te verbeteren, zodat je ook daar straks meer mogelijkheden hebt.

Zelf gemaakt bestand uploaden

Mocht je al een ontwerp hebben gemaakt met de ontwerpmodule en toch ander materiaal willen, dan kun je het bestand dat je hebt gemaakt opslaan en later uploaden in de uploadmodule. Klik op de knop Controleer PDF en sla dat bestand op op je computer. Plaats nu je bestelling via het bestelformulier en upload op het einde het door jou gemaakte bestand. Houd er wel rekening mee dat je voor bepaalde stickers een vectorbestand nodig hebt. Dat kun je niet altijd met de ontwerpmodule maken. In het blog Wat is een vectorbestand? leggen we uit wat dat is en wanneer je dat nodig hebt.

Soms verschil in prijs

We krijgen wel eens opmerkingen dat de stickers die je via de ontwerpmodule ontwerpt duurder zijn dan als je eerst een bestelling plaatst en dan pas een ontwerp gaat maken. Dat kan, maar is niet altijd het geval. Twee voorbeelden.

  • Stel dat je 1000 stickers laat maken van 100 x 50 millimeter. Via de ontwerpmodule kosten die 170,- euro ex. btw. Via het bestelformulier is de goedkoopste optie 97,46 euro ex. btw.
  • Bestel je 100 stickers van dit formaat, dan is er geen verschil in prijs. In beide gevallen kost het 44,- euro ex. btw.

Het verschil in prijs in het eerste voorbeeld heeft te maken met het materiaal. Via de ontwerpmodule krijg je altijd stickers van vinyl. Via het bestelformulier kun je ook stickers van folie PP bestellen. Dit materiaal is vergelijkbaar aan vinyl, maar wordt op rol geleverd. Dit materiaal is goedkoper dan vinyl bij grote oplages. Bij kleine oplages is vinyl juist goedkoper. In het blog Stickers drukken? Bij ons heb je de keus uit allerlei materialen kun je meer lezen over de verschillende materialen die je bij ons kunt bestellen. Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Kortingsstickers
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers bestellenstickers ontwerpenofferte aanvragencontact
vraag hier je samplebox aan
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD