Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Spot stickers tijdens de Wandel naar je werk-dag
 

Spot stickers tijdens de Wandel naar je werk-dag

 
sticker op een lantaarnpaal
 
Aanstaande donderdag (4 april) is de vierde editie van de Wandel naar je werk-dag. Iedereen wordt opgeroepen om die dag lopend naar het werk te gaan. Is dat niet mogelijk, dan is het advies om in ieder geval een deel van de reisafstand lopend af te leggen. De Wandel naar je werk-dag is een ideaal moment om stickers te spotten.
Als je er oplet, zie je onderweg meer stickers dan gedacht. Dit kunnen stickers zijn die legaal zijn geplakt, zoals een raamsticker in de etalage van een winkel. Of stickers die illegaal zijn geplakt, zoals de sticker op het verkeerslicht op de foto hierboven. Die sticker is van het duo Thijs en Jay, die een YouTube-kanaal hebben met filmpjes over muziek, het dagelijks leven en de actualiteit. Met de stickers maken ze daar reclame voor.

Stickers wildplakken

Stickers worden vaak wild geplakt. Op zich logisch, want het maken van stickers hoeft niet duur te zijn. Bij ons heb je voor minder dan 35 euro (ex. btw.) al 2500 vinylstickers van 50 bij 50 millimeter. Daar kun je heel wat verkeerslichten, lantarenpalen, prullenbakken en andere objecten mee beplakken. Waar je wel rekening mee moet houden is dat wildplakken verboden is en dat sommige gemeentes daar streng tegenop treden. Al geldt in de meeste gemeenten dat je alleen een boete krijgt als je op heterdaad betrapt wordt.

Regels stickers plakken

In de Algemene plaatselijke verordering (APV) van je gemeente kun je lezen wat de regels zijn voor het plakken van stickers. Hierin staat niet alleen hoe het zit bij illegaal geplakte stickers, maar ook of je een vergunning nodig hebt voor een legale reclame-uiting. Ook kun je te maken krijgen met reclamebelasting. Gemeenten mogen die heffen als jouw reclame-uiting zichtbaar is vanaf de openbare weg. Op de website van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) kun je daar meer over lezen.

Stickers spotten

De Wandel naar je werk-dag wordt gehouden, omdat lopen stress verlaagt en creativiteit en productiviteit verhoogt. Doe je mee aan deze dag? Vergeet dan niet om je aan te melden op Wandelnet.nl. Je maakt dan kans op leuke prijzen. Zoals gezegd is de Wandel naar je werk-dag een goed moment om stickers te gaan spotten. Wat voor stickers kom jij onderweg tegen? Heb je een leuke of bijzondere sticker gezien? Maak een foto en post deze op onze Facebook of LinkedIn-pagina of stuur 'm via Twitter.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen