close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Waarom doming stickers bestellen?
 

Waarom doming stickers bestellen?

 
voorbeelden van doming stickers
 
Doming stickers zijn een van de vele stickersoorten die wij verkopen. Wat zijn doming stickers? En waarom zou je doming stickers bestellen? Dat vertellen we in dit blog.
Doming stickers zijn stickers die afgewerkt worden met een epoxy harslaag. Door deze harslaag krijg je een 3D-effect. Vandaar dat deze stickersoort ook wel 3D-stickers worden genoemd. Een andere benaming is dome sticker. Dat komt omdat de term doming afkomstig is van het Engelse woord dome, dat koepel betekent.

Waarom dome stickers bestellen?

Door de 3D-harslaag hebben doming stickers een exclusief en luxe karakter. Vandaar dat deze stickers vaak gebruikt worden voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld om producten te voorzien van een merknaam. Ook zie je ze veel in de auto-industrie. Een ander voordeel is dat de stickers door de doming laag weersbestendig en krasvast zijn, waardoor ze lang meegaan. Doming stickers worden vanwege de chique en robuuste uitstraling daarom ook wel de koning onder de stickers genoemd.

Doming stickers zelf maken

Wil je doming stickers laten maken? Houd er bij het maken van je ontwerp rekening dat de sticker ietwat bol loopt en de hoeken ook bij een vierkante of rechthoekige sticker afgerond zijn. Heb je nog nooit een doming sticker in het echt gezien? Vraag dan een voorbeeldsticker op bij onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@sticker.nl. Een gratis sample met je eigen ontwerp is niet mogelijk, wel kunnen we kosteloos een doming sticker met ons logo opsturen.

Materialen en eigenschappen 3D-stickers

Als je bij ons 3D-stickers wil bestellen, kun je voor de ondergrond kiezen uit wit vinyl, transparant vinyl en glans zilver. Door de harslaag zijn de stickers altijd glanzend. Doming stickers worden op vel geleverd, waardoor je ze gemakkelijk van de backing af kunt halen.

Doming stickers prijzen en levertijden

Voor doming stickers geldt net als voor onze andere stickers: hoe meer je er in een keer bestelt, hoe goedkoper de prijs per sticker. Hieronder vind je enkele prijzen van ronde doming stickers met een doorsnee van 20 millimeter:
  • 50 stuks 63,60 euro;
  • 100 stuks 76,80 euro;
  • 250 stuks 104,40 euro;
  • 500 stuks 146,40 euro.
Deze prijzen zijn ex. btw. Onze prijzen kunnen altijd veranderen, daarom geldt de prijs die op het bestelformulier vermeld staan. Onze standaard levertijd is 6 werkdagen. Omdat het drogen van de 3D-harslaag tijd kost, is bij doming stickers een spoed- (4 werkdagen) of expresslevering (2 werkdagen) niet mogelijk. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD