Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Naamstickers drukken: niet alleen voor kinderen
 

Naamstickers drukken: niet alleen voor kinderen

 
verschillende voorbeelden van naamstickers
 
Bij naamstickers denken de meeste mensen aan de stickers die ze laten maken voor hun kinderen. Bijvoorbeeld omdat ze naar de crèche gaan of op school zitten. Toch kun je naamstickers voor veel meer doeleinden gebruiken. In dit blog zetten we er een aantal op een rij.
Naamstickers zijn handig omdat je zo kunt voorkomen dat spullen kwijtraken of gestolen worden. Vandaar dat naamstickers ook handig zijn voor bedrijfsmatig gebruik. Hieronder een aantal situaties waar je ze kunt gebruiken.
  • Als je spullen verhuurt.
  • Als je standhouder bent op een beurs of evenement.
  • Voor mensen die in een zorginstelling wonen.
  • Als je op verschillende bouwplaatsen werkt.
  • Als er binnen het bedrijf met dezelfde spullen wordt gewerkt.

Labelen voorkomt onduidelijkheid

Verhuur je spullen aan bedrijven of particulieren? Dan wil je niet dat deze zoekraken of gestolen worden. Daarom is het handig om je spullen te labelen. Zo voorkom je onduidelijkheid over van wie wat is. Handig als er op een locatie spullen staan van meerdere bedrijven. Ook als je regelmatig dingen meeneemt naar een beurs of evenement kan het handig zijn om naamstickers op je belangrijkste eigendommen te plakken.

Naamstickers drukken voor de zorg

Naamstickers zijn ook handig voor mensen die in een zorginstelling als een verpleeghuis wonen. Het is gebruikelijk om kleding te labelen als de kleding bij een wasserette gewassen wordt. Toch kan het ook bij andere persoonlijke spullen verstandig zijn om deze te labelen. Soms moeten mensen een kamer delen. Er zijn verpleeghuizen waar de kamers niet op slot kunnen. En sommigen raken door hun ziektebeeld spullen kwijt. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen met dementie en Alzheimer.

Naamstickers gaan diefstal tegen

Op bouwplaatsen komt het regelmatig voor dat er meerdere bedrijven aan het werk zijn. Ook wisselt de samenstelling van het personeel. Dat vergroot de kans dat spullen zoekraken of gestolen worden. Door naamstickers te plakken op gereedschap en dergelijke kun je dat tegengaan. Voor een potentiële dief wordt het minder aantrekkelijk om iets mee te nemen als iets gelabeld is, omdat als hij of zij betrapt wordt de naamsticker laat zien van wie het is. Voor dit soort doeleinden hebben we ook een speciaal materiaal: ultra destructable. Dit materiaal is moeilijk te verwijderen, omdat het gaat afbrokkelen als je de sticker er af wil halen. Op de pagina Naamstickers drukken vind je meer informatie over dit en andere materialen die mogelijk zijn bij naamstickers.

Gezamenlijke naamstickers laten maken

Ook binnen bedrijven kan het handig zijn om met naamstickers te werken. Bijvoorbeeld omdat er veel medewerkers werken of omdat veel mensen hetzelfde gereedschap hebben. Met naamstickers weet je van wie wat is. Ook draagt het bij aan een nettere werkplaats, omdat je bij rondslingerende spullen meteen weet van wie het is. Zo kun je bijvoorbeeld ook naamstickers laten maken met de naam van de afdeling in plaats van individuele werknemers. Meer weten over naamstickers? Op het bestelformulier drukken vind je meer informatie. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Beeldmateriaal: Dogshow Eindhoven, Handydecor, MEB Rotterdam en Roos Springkussens
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD