Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > maak je eigen sticker met onze ontwerpmodule
 

Maak je eigen sticker met onze ontwerpmodule

 
 
Bij Sticker.nl kun je zelf je eigen sticker ontwerpen. Dit kun je doen via de ontwerpmodule op onze website. Door zelf je ontwerp te maken, kun je kosten besparen. De module is eenvoudig in gebruik, waardoor die ook geschikt is voor mensen met weinig computerkennis. Hieronder een korte uitleg.
 
Als je de ontwerpmodule opent, moet je allereerst een achtergrond uitkiezen. Je kunt kiezen voor vierkant/rechthoek of rond/ovaal. Vervolgens geef je in millimeters de grootte van je sticker aan. Een veelgemaakte fout is dat mensen centimeters in plaats van millimeters invullen. Dus let daar goed op! De achtergrond is ingesteld op wit. Wil je een ander kleur achtergrond, dan kun je dat veranderen door op het vakje naast de vorm te klikken.

Diverse mogelijkheden qua ontwerp

Bij ons kun je wel of geen luxe afwerking nemen. Als je voor een luxe afwerking kiest, heb je twee opties: glans en mat laminaat. Laminaat is een transparant laagje dat over de sticker wordt aangebracht, waardoor deze een chiquere uitstraling krijgt. Ook blijven de kleuren langer mooi, gaat de sticker langer mee en is hij beschermd tegen invloeden van buitenaf. Vervolgens kies je het materiaal en de kleuren. Momenteel is bij de ontwerpmodule qua materiaal alleen wit vinyl mogelijk. Bij kleuren moet je altijd full colour invullen, ook als je je maar twee kleuren wilt gebruiken. Dit heeft te maken met de manier van drukken (CMYK).

Een afbeelding uploaden

Als je je achtergrond hebt bepaald, kun je de afbeelding of het logo dat je wilt gebruiken uploaden. Je kunt alleen de volgende bestandsformaten gebruiken: GIF, JPG, JPEG, PFD, of PNG. Als je je afbeelding of logo geĆ¼pload hebt, kun je de grootte daarvan wijzigen en eventueel roteren. Wil je toch een andere afbeelding gebruiken? Dan kun je het oude bestand verwijderen en een nieuwe uploaden. De afbeelding kun je verplaatsen door deze op te pakken met je muis.

Tekst toevoegen aan je ontwerp

Behalve een afbeelding of logo kun je ook twee regels tekst toevoegen. Hiervan kun je de grootte, de kleur en het lettertype veranderen. Ook kun je de tekst eventueel roteren. De tekst kun je op dezelfde manier verplaatsen als de afbeelding.

Bestel je eigen sticker

Als je tevreden bent over je ontwerp, kun je aangeven hoeveel stickers je wilt bestellen. Na het invullen van je persoonlijke gegevens, je leveringstermijn en je betaalmethode moet je nog twee handelingen verrichten. Ten eerste moet je aangeven of je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Ten tweede moet je de pdf die automatisch door het systeem gemaakt wordt goedkeuren. Dit laatste is erg belangrijk, want op het moment dat je je sticker definitief besteld hebt kun je deze niet meer veranderen.

Bestelling in huis

Is alles akkoord en is je bestelling betaald, dan ontvang je in zes werkdagen je eigen ontworpen sticker(s) in huis. Wil je meer weten of heb je andere vragen. Neem contact met ons op.


 
 
 
Blijf op de hoogte
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Kortingsstickers
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | POSTBUS 651 | 7600 AR  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers bestellenstickers ontwerpenofferte aanvragencontact
vraag hier je samplebox aan
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD