close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Hoe zet je vloerstickers in voor jouw dagelijkse business?
 

Hoe zet je vloerstickers in voor jouw dagelijkse business?

 
voorbeeld van een vloersticker
 
Vloerstickers: je bent ze vast wel eens tegengekomen. Al ben je je daar wellicht niet bewust van geweest. Vloerstickers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. In dit blog vertellen we je wat je als bedrijf of organisatie met vloerstickers onder andere kunt doen.
Veel mensen kijken tijdens het lopen naar beneden. Daarom zijn vloerstickers een ideaal communicatiemiddel als je ergens de aandacht op wilt vestigen. Heb je een actie? Plak deze eens op de vloer in plaats van een reclamebord op te hangen om te zien of het effect heeft.

Mensen ergens naartoe sturen

In een winkelcentrum of in een winkel kun je consumenten een bepaalde richting opsturen met voetstap stickers. Mensen zijn nieuwsgierig aangelegd, waardoor de kans groot is dat ze de voetstappen zullen volgen. Ook kinderen zullen hierdoor eerder geprikkeld worden dan met een gewone advertentie, niet elk kind kan namelijk nog lezen. Kinderen gaan graag op ontdekkingstocht uit. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen veel invloed hebben op wat er gekocht wordt, dus het is een doelgroep die je zeker niet wilt vergeten.

Vloer sticker als bewegwijzering

Voetstap stickers zijn ook handig als bewegwijzering in grote ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ziekenhuis. Met de stickers kun je mensen belangrijke plaatsen verwijzen, zoals een inschrijfbalie of plattegrond met alle afdelingen. Met gewone vloerstickers kun je dan weer de naam van een bepaalde afdeling op de grond aanbrengen. Dit werkt niet alleen goed in een ziekenhuis, maar ook in een gemeentehuis, groot kantorenpand, magazijn, luchthaven, fabriek, et cetera.

Markeringen maken met vloerstickers

Onze vloerstickers kun je ook gebruiken als markering. Deze kan je toepassen in fabrieken en magazijnen, zodat mensen weten waar ze veilig kunnen lopen en waar ze voorzichtig moeten zijn. Ook zie je ze vaak op plaatsen waar je op je beurt moet wachten, zoals bij een bank, apotheek of gemeentehuis. Door middel van een markering wordt op een eenvoudige en duidelijke manier aangegeven waar je moet wachten.

Vloerstickers als vloerbedekking of vloerkleed

Vloerstickers kun je ook gebruiken als vervanging van een vloerkleed of vloerbedekking. Dit kan handig zijn in ziekenhuizen en zorginstellingen. Een vloerkleed of vloerbedekking is daar niet altijd mogelijk vanuit hygiëne-oogpunt. Met een vloer sticker die er uitziet als een kleed of vloerbedekking kun je een ruimte aankleden en meer sfeer geven. Dit kun je ook in andere gebouwen toepassen, zoals een kantoor, restaurant of winkel. Naast het plakken van de stickers op de vloer, kun je vloerstickers ook heel goed op een trap plakken.

3D-afbeelding als vloersticker

Het is ook leuk om een 3D-afbeelding op een vloersticker te laten drukken en deze op een vloer te plakken. Zo kun je de illusie wekken dat iemand in een gat stapt of over een brug loopt. Dit soort driedimensionale afbeeldingen kun je aanbrengen voor de sier. Voor acties werken ze ook goed, omdat de tekeningen op zich al de aandacht trekken.

Vloerstickers binnen

Als je vloerstickers bestelt bij Sticker.nl, kun je kiezen uit wit vinyl, transparant vinyl en high tack vinyl. High tack vinyl lijkt op gewoon vinyl. Het belangrijkste verschil is dat het een krachtigere lijmlaag heeft heeft, waardoor dit vinyl ook op ondergronden plakt waar gewoon vinyl niet op blijft plakken. Wij adviseren om de vloerstickers niet buiten te gebruiken, omdat ze op ruwe ondergronden minder goed blijven zitten. Ook ongecoat beton raden wij af. Gecoat beton kan meestal wel. Twijfel je of je ondergrond geschikt is voor een vloer sticker? Via info@sticker.nl kun je gratis proefmateriaal opvragen, zodat je het kunt testen.

Speciaal vloerlaminaat

Niet elke sticker is geschikt voor op een vloer. Daarom adviseren wij om alleen echte vloerstickers te gebruiken. Onze vloerstickers voor binnen worden afgewerkt met een vloerlaminaat. Dit lijkt op het gewone laminaat dat je kunt aanbrengen op stickers. Er is echter een belangrijk verschil. Vloerlaminaat bevat een antisliplaag, zodat er veilig over de stickers gelopen kan worden. Ook beschermt het vloerlaminaat de print van je sticker tegen slijtage.

Meer informatie en vloerstickers bestellen

In ons volgende blog besteden we aandacht aan wat je in huis kunt doen met vloerstickers. Wil je weten wanneer dat online komt? Of wil je op de hoogte blijven van tips en inspiratie op het gebied van stickers? Volg ons dan op Facebook, Twitter en/of LinkedIn. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. Wil je vloerstickers voor binnen bestellen? Vul het bestelformulier in.

©Foto: iStockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD