close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Carnaval stickers nodig? Bestel ze bij ons
 

Carnaval stickers nodig? Bestel ze bij ons

 
stickers op carnavalswagen
 
Van 22 tot en met 25 februari is het carnaval. Bij carnavalsverenigingen en op scholen in bepaalde regio's wordt er hard gewerkt aan het maken van de kostuums en wagens. Heb je nog carnaval stickers nodig? Bestel ze dan bij ons. Dit kan eenvoudig online. In dit blog vertellen we welke stickersoorten geschikt zijn voor carnaval.
Wil je een sticker drukken voor carnaval? Dan kun je het beste een sticker van vinyl nemen. Vinylstickers kun je op allerlei ondergronden plakken, waardoor ze voor veel doeleinden geschikt zijn. Bovendien zijn ze bestand tegen water. Papieren stickers zijn dat niet. Natuurlijk hoop je dat het mooi weer is als je meedoet in een optocht, maar dat weet je natuurlijk niet van te voren.

High tack vinyl voor betere hechting

Soms voldoet een vinylsticker niet. Zo plakt gewoon vinyl bijvoorbeeld minder goed op onbehandeld hout. In zo'n geval kun je beter een sticker van high tack vinyl nemen. Dit is grotendeels gelijk aan gewoon vinyl. Er zijn twee belangrijke verschillen. Zo heeft high tack vinyl een krachtigere lijmlaag. Ook wordt high tack vinyl standaard afgewerkt met een laminaat. Dit is een transparante laag die de print extra beschermt. Wil je een sticker van high tack vinyl bestellen? Ga dan naar de pagina Machinestickers. Wij hebben deze stickersoort machinestickers genoemd, omdat ze daarvoor het meest gebruikt worden. Ze zijn echter ook geschikt voor andere ondergronden.

Magneetsticker ook een optie

Heb je een metalen ondergrond die ijzer, staal, kobalt of nikkel bevat? Dan kun je in plaats van een vinylsticker ook een magneetsticker laten maken. Het voordeel hiervan is dat deze makkelijk te verwijderen is en je geen last hebt van lijmresten. Bovendien kun je magneetstickers meerdere keren gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een sticker met de naam van je carnavalsvereniging er op nodig? Dan is een magneetsticker een goed alternatief, omdat je die volgend jaar weer kunt gebruiken. Een magneetsticker is in aanschaf iets duurder dan een vinylsticker, maar op de lange termijn ben je goedkoper uit.

Kleding stickers carnaval nodig?

Zoek je stickers om op kleding te plakken? Ook daarvoor kun je vinylstickers gebruiken. Normaal zouden we het niet aanraden om vinyl op kleding te plakken. Dat komt omdat bij het eraf halen van de sticker de kleding ietwat kan beschadigen. Bij carnavalskleding is dat meestal niet zo'n probleem. Zou je echter voor een beurs of congres een naamsticker op je kleding willen plakken, dan raden wij vinylstickers af. Overigens verkopen wij ook stickers van folie PP met makkelijk verwijderbare lijm. Deze zijn gemakkelijk te verwijderen en laten geen lijmresten achter. Folie PP is echter alleen op rol verkrijgbaar. Dit materiaal is echter wel bestand tegen water, dus het kan een alternatief zijn voor vinyl.

Goedkoop carnaval stickers kopen

Vinylstickers zijn in de meeste gevallen de goedkoopste optie als je stickers voor carnaval nodig hebt. Dat komt omdat vinylstickers bij een kleine oplage goedkoper zijn dan stickers op rol. Stickers op rol zijn bij een grotere oplage meestal goedkoper. Via ons bestelformulier kun je heel gemakkelijk prijzen met elkaar vergelijken om te zien met welke stickersoort je het goedkoopste uit bent. Ook loont het om een standaard formaat te nemen. Zo kosten 250 vierkante stickers van 50 bij 50 millimeter 25,33 euro ex. btw. Terwijl 250 vierkante stickers van 51 bij 51 millimeter 54,20 euro ex. btw. kosten. Je vindt de standaard formaten op het bestelformulier bij de stap 'Kies een maat' onder het tabje 'Kies een van onze supervoordelige standaardmaten'. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD