close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Hoe bestel ik een sticker?
 

Hoe bestel ik een sticker?

 
 
Bij Sticker.nl kun je op verschillende manieren een sticker bestellen. Hieronder leggen we aan de hand van een instructiefilm uit hoe dat in zijn werk gaat.
 
De snelste manier om een bestelling te plaatsen is door op de homepage op een van de plaatjes te klikken, bijvoorbeeld vierkante sticker. Als je daarop klikt, kom je op het bestelformulier voor vierkante stickers. Stap voor stap kun je nu je keuzes invullen en onderaan komt dan de prijs en kun je aangeven hoeveel stickers je wilt en wanneer je deze geleverd wilt hebben.

Bestel direct je stickers

Een andere manier om een bestelling te plaatsen is door op de homepage op de knop Bestel direct te klikken. Je krijgt dan een pagina met allemaal verschillende afbeeldingen. Door op een van die afbeeldingen te klikken kom je op het bestelformulier van die sticker. Ook krijg je meer informatie over die sticker.

Menubalk gebruiken

Je kunt ook een bestelling plaatsen door de menubalk te gebruiken. De verschillende vormen, zoals rond en vierkant, staan bovenaan de pagina aangegeven. Zoek je een sticker voor een speciale toepassing, klik dan op Assortiment. Je krijgt dan een overzicht van allerlei speciale stickersoorten die wij hebben, zoals de magneetsticker en de vloersticker.

Bestellen met ontwerpmodule

Je kunt ook een bestelling plaatsen door de ontwerpmodule te gebruiken. Met deze module kun je zelf een ontwerp maken. Dit is handig als je nog geen eigen ontwerp hebt. Hoe de ontwerpmodule werkt, kun je lezen in ons blog Stickers ontwerpen? Onze ontwerpmodule is vernieuwd.

Bekijk de instructiefilm

In bovenstaande instructiefilm kun je zien hoe het bestellen er aan toe gaat. Stap voor stap leggen we uit hoe je een bestelling kunt plaatsen, hoe het bestelformulier er uit ziet en hoe je je bestelling definitief maakt. Heb je na het bekijken van de film nog vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877. Ben je op zoek naar een sticker die je niet op onze website kunt vinden? Neem dan ook contact met ons op. In veel gevallen is maatwerk mogelijk.Op ons YouTube-kanaal staan nog meer films. Onder andere over hoe je stickers kunt plakken en hoe stickers ontstaan zijn.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD