close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Vergeet je drukbestand niet goed te keuren
 

Vergeet je drukbestand niet goed te keuren

 
printscreen van website
 
Als je bij ons stickers bestelt, kun je na betaling je drukbestand uploaden. Dit drukbestand moet je daarna ook nog goedkeuren, anders worden je stickers niet gedrukt. Het komt nog wel eens voor dat mensen dit vergeten. Waarom moet je je drukbestand goedkeuren? En hoe werkt dat? Op die vragen geven we antwoord in dit blog.
Wij vragen je om je drukbestand goed te keuren, om te voorkomen dat de verkeerde afbeelding en/of tekst op je sticker gedrukt wordt. Dit geldt ook als je een ontwerp maakt met de ontwerpmodule. Als je een bestelling plaatst, word je automatisch door alle stappen geleid. Je komt dus automatisch bij de stap waar je je drukbestand moet goedkeuren.

Bestand goed keuren via je gebruikerspagina

Niet alle klanten leveren meteen na het bestellen een drukbestand aan. Wil je dit later doen? In de bevestigingsmail die je krijgt als je een bestelling plaatst, zit een knop Besteloverzicht. Door op die knop te drukken, kom je op je gebruikerspagina. Via die pagina kun je alsnog op later termijn je bestand uploaden en goedkeuren. Mocht de knop niet werken, dan kun je ook op de link Klik hier voor je besteloverzicht klikken. Overigens kun je ook op je gebruikerspagina komen door in te loggen. Deze optie werkt alleen als je je geregistreerd hebt als klant.

Bekijk welke acties nodig zijn op je gebruikerspagina

Op de gebruikerspagina kun je precies zien welke acties er nog nodig zijn. Ook ontvang je een e-mail als een bepaalde actie nog niet is uitgevoerd. Binnenkort gaan we ook herinneringen versturen als mensen binnen een bepaalde termijn niet betaald hebben, geen drukbestand hebben aangeleverd of het drukbestand niet hebben goedgekeurd. De reden dat we dat gaan doen, is dat we merken dat deze stappen nog wel eens vergeten worden.

Pas na goedkeuring stickers drukken

Wij gaan pas stickers drukken als alle stappen doorlopen zijn. Vandaar dat het belangrijk is om je mailbox in de gaten te houden. Ook kun je zelf op je gebruikerspagina nakijken of je alle stappen voltooid hebt. De levertermijn gaat in op het moment dat wij de betaling binnen hebben (met uitzondering van op rekening) en het drukbestand is goedgekeurd. Dit moet voor 12.00 uur 's middags gebeurd zijn, anders komt er nog een werkdag bij. Heb je je stickers snel nodig? Vergeet dan niet om alle stappen zo spoedig mogelijk te voltooien. Des te eerder heb je je stickers in huis.

Meer informatie en voordelen van registreren

We krijgen ook regelmatig vragen over wanneer iemand zijn order geleverd wordt. Dit kun je ook zien op de gebruikerspagina. Als je alle stappen hebt voltooid, verschijnt daar de verwachte verzenddatum. Daarnaast kun je via je gebruikerspagina herhalingsorders plaatsen en je offertes bekijken. Meer informatie over een herhalingsorder plaatsen vind je in ons blog Zo werkt het plaatsen van een herhaalorder. Meer informatie over de gebruikerspagina vind je in het blog Volg je bestelling via de gebruikerspagina. Herhalingsorders plaatsen en je offertes bekijken kan alleen als je je geregistreerd hebt als klant. Vandaar dat wij je aanraden om je aan te melden als je voor het eerst bij ons bestelt. Vragen? Neem contact met ons op.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD