Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Waar kun je ultra destructable vinyl voor gebruiken?
 

Waar kun je ultra destructable vinyl voor gebruiken?

 
voorbeeld van een ultra destructable sticker
 
Als je bij ons stickers bestelt, kun je kiezen uit diverse materialen. Een van die materialen is ultra destructable. Dit vinyl wordt meestal gebruikt voor keuringsstickers, maar je kunt het ook voor andere toepassingen gebruiken. Hieronder een aantal voorbeelden.
Stickers die gemaakt zijn van ultra destructable vinyl kunnen niet gemakkelijk verwijderd worden. Als je de sticker namelijk wil verwijderen, brokkelt het materiaal af. Hierdoor zie je meteen of iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen. Omdat de sticker uiteenvalt in kleine stukjes, kun je deze na verwijdering ook niet terug plakken. Daarom wordt dit materiaal veel gebruikt bij keuringsstickers.

Waar worden keuringstickers voor gebruikt?

Elektronische apparaten, machines en gereedschap moeten vanwege de veiligheid regelmatig gekeurd worden. Met een keuringssticker kun je laten zien dat iets op tijd gekeurd is en wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden. Om te voorkomen dat mensen gaan frauderen met deze keuringen, kan het handig zijn om stickers te gebruiken gemaakt van ultra destructable vinyl. Dit vinyl wordt trouwens ook wel eens ultra destructible genoemd. Bij deze vinylsoort zijn luxe afwerkingslagen zoals mat en glanzend laminaat niet mogelijk. De afwerkingslaag zou het afbrokkelen juist ongedaan maken. Ultra destructable vinyl kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Andere toepassingen van ultra destructable

Ultra destructable stickers zijn ook geschikt om producten te verzegelen, bijvoorbeeld in het geval van garantie. Plak de garantiesticker op de plek waar je een apparaat kunt open schroeven. Zo kun je in een oogopslag zien of mensen zelf aan een toestel hebben gesleuteld. Ook wordt dit vinyl veel gebruikt als tolheffingssticker. Zo voorkom je dat mensen de sticker na gebruik verwijderen en aan een ander geven. Ultra destructable stickers worden ook gebruikt om producten te merken. Bedrijven gebruiken ze voor hun kostbare spullen. In geval van verlies of diefstal is de eigenaar makkelijker te achterhalen. Overigens zou je er thuis ook voor kunnen kiezen om stickers te plakken op je kostbare eigendommen.

Ultra destructable stickers bestellen

Wil je een sticker gemaakt van ultra destructable vinyl? Klik op de knop Assortiment in de menubalk en kies keuringsstickers. Op het bestelformulier moet je eerst de vorm en het formaat aangeven, voordat je bij materiaal ultra destructable kunt aanvinken. Na betaling kun je dan een bestand aanleveren met daarin je ontwerp. Vragen? Neem contact met ons op.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD