close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Hoe kun je stickers plakken zonder luchtbellen?
 

Hoe kun je stickers plakken zonder luchtbellen?

 
Iedereen kent waarschijnlijk wel de frustratie dat je een sticker wil opplakken en dat je er luchtbellen onder krijgt. Of dat de sticker niet op de juiste plek zit. Met de YUPO Tako heb je daar geen last meer van. De YUPO Tako is een lijmvrije sticker die je gemakkelijk opplakt en weer verwijdert.
De YUPO Tako plakt aan de ondergrond door middel van hele kleine zuignapjes in plaats van lijm. Daardoor heb je bij het plakken van de sticker geen last van luchtbellen. Ook kun je de sticker er gemakkelijk weer vanaf halen als die niet op de juiste plek zit. Handig als de sticker toch een beetje scheef zit. Wil je de sticker op een later tijdstip of op een andere plek weer gebruiken? Ook dat is mogelijk. Het enige wat je moet doen is de achterkant van de sticker even wassen met wat schoon water. Daarna is die net als nieuw. Wil jij YUPO Tako stickers bestellen? Vul het bestelformulier dan in.

Eigenschappen YUPO Tako sticker

De YUPO Tako is gemaakt van zelfhechtend polypropleen. Dit materiaal bevat geen pvc en is daarom volledig recyclebaar. De YUPO Tako is alleen verkrijgbaar in wit vinyl. Omdat er geen extra afwerkingslaag (laminaat) aangebracht kan worden op het materiaal adviseren wij om deze stickersoort alleen binnenshuis te gebruiken.

Waar is de YUPO Tako voor te gebruiken?

De YUPO Tako plakt op de meest gladde ondergronden. De YUPO Tako is daarom onder andere geschikt voor elektro-apparatuur, beeldschermen en drankautomaten. Ook kan de YUPO Tako dienst doen als raamsticker. Doordat de YUPO Tako makkelijk te verwijderen en meerdere keren te gebruiken is, is deze handig bij kortstondige campagnes zoals afprijzingen.
YUPO Tako sticker op beeldscherm

Hoe plak ik de YUPO Tako op?

Wil je weten hoe je de YUPO Tako het beste kunt opplakken? In onderstaande film kun je zien hoe gemakkelijk je de YUPO Tako opplakt.



Andere lijmvrije stickers

Behalve de YUPO Tako hebben we nog twee lijmvrije stickers: de statische sticker en de magneetsticker. Ook deze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Meer weten? Ga naar Assortiment om ons volledige aanbod stickers te bekijken.

Hoe plak ik het beste stickers?

Op ons YouTube-kanaal staan verschillende filmpjes over hoe je bepaalde stickers het beste kunt opplakken. Deze filmpjes kun je ook vinden bij de veelgestelde vragen. Staat jouw stickersoort er niet tussen, dan raden we in de meeste gevallen plakken met water aan. Door water te gebruiken heb je ook minder last van luchtbellen. Hoe dit werkt kun je zien in het desbetreffende filmpje. Vragen? Neem contact met ons op.

Bestel YUPO Tako stickers online.

©Foto's: Sticker.nl

Veelgestelde vragen

1. Wat is een YUPO Tako sticker?
2. Wat zijn de voordelen van YUPO Tako stickers?
3. Welke lijmvrije stickers zijn er?
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD