Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Hoe kun je stickers plakken zonder luchtbellen?
 

Hoe kun je stickers plakken zonder luchtbellen?

 
screenshot van filmpje herbruikbare stickers plakk
 
Iedereen kent waarschijnlijk wel de frustratie dat je een sticker wil opplakken en dat je er luchtbellen onder krijgt. Of dat de sticker niet op de juiste plek zit. Met de YUPO Tako heb je daar geen last meer van. De YUPO Tako is een lijmvrije sticker die je gemakkelijk opplakt en weer verwijdert.
De YUPO Tako plakt aan de ondergrond door middel van hele kleine zuignapjes in plaats van lijm. Daardoor heb je bij het plakken van de sticker geen last van luchtbellen. Ook kun je de sticker er gemakkelijk weer vanaf halen als die niet op de juiste plek zit. Handig als de sticker toch een beetje scheef zit. Wil je de sticker op een later tijdstip of op een andere plek weer gebruiken? Ook dat is mogelijk. Het enige wat je moet doen is de achterkant van de sticker even wassen met wat schoon water. Daarna is die net als nieuw. In onderstaande film kun je zien hoe gemakkelijk je de YUPO Tako opplakt.Eigenschappen YUPO Tako sticker

De YUPO Tako is gemaakt van zelfhechtend polypropleen. Dit materiaal bevat geen pvc en is daarom volledig recyclebaar. De YUPO Tako is alleen verkrijgbaar in wit vinyl. Omdat er geen extra afwerkingslaag (laminaat) aangebracht kan worden op het materiaal adviseren wij om deze stickersoort alleen binnenshuis te gebruiken. De YUPO Tako plakt op de meest gladde ondergronden. Daarom is het onder andere geschikt voor drankautomaten, beeldschermen en ramen.

Andere lijmvrije stickers

Behalve de YUPO Tako hebben we nog twee lijmvrije stickers: de statische sticker en de magneetsticker. Ook deze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Meer weten? Ga naar Assortiment in de menubalk hierboven en kies de gewenste sticker.

Hoe plak ik het beste stickers?

Op ons YouTube-kanaal staan verschillende filmpjes over hoe je bepaalde stickers het beste kunt opplakken. Deze filmpjes kun je ook vinden op de pagina Klantenservice. Staat jouw stickersoort er niet tussen, dan raden we in de meeste gevallen plakken met water aan. Door water te gebruiken heb je ook minder last van luchtbellen. Hoe dit werkt kun je zien in het desbetreffende filmpje. Vragen? Neem contact met ons op.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD