close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > De service van onze bezorgdienst wordt uitgebreid
 

De service van onze bezorgdienst wordt uitgebreid

 
 
In de meeste gevallen dat je bij ons stickers bestelt wordt je bestelling met DHL bezorgd. DHL is bezig om haar service te verbeteren. Voor zakelijke klanten verandert er niets. Voor particuliere klanten wordt de dienstverlening uitgebreid. Hieronder zetten we de veranderingen op een rij.
 
Op moment is het zo dat pakketten alleen overdag aangeboden worden. Ook wordt een pakket maar twee keer aangeboden voordat het naar een DHL Parcelshop gaat. Je hebt dan een week de tijd om het op te halen. Wordt het niet opgehaald, dan wordt het teruggestuurd naar ons. Mocht dit gebeuren, dan zullen we eerst contact met je opnemen, voor we het pakket opnieuw versturen.

Veranderingen particuliere klanten

Voor particuliere klanten gaat het volgende veranderen:
  • Het pakket wordt nu maximaal vier keer aangeboden in plaats van twee keer.
  • Als het de eerste keer niet gelukt is om een pakket te bezorgen kun je gratis een nieuw bezorgmoment uitkiezen. Dit kan ook ’s avonds en op zaterdag.
  • Als het pakket de eerste keer niet bezorgd kan worden, kun je het pakket ook bij je buren of een van de 1300 DHL Parcelshops laten bezorgen.
Als klant hoef je niets te doen om in aanmerking te komen voor deze mogelijkheden. Via hun eigen systeem kan DHL zelf zien of het afleveradres een zakelijk adres is of een woonadres. Is het een woonadres? Dan kun je gebruik maken van de bovenstaande diensten. Is het een zakelijk adres? Dan kun je er helaas geen gebruik van maken. DHL laat op moment dat zij niemand thuis treffen een briefje achter met daarop de mogelijkheden en hoe je dit bij hen kenbaar kunt maken.

Situaties wanneer de regels niet gelden

Er zijn een aantal situaties wanneer de nieuwe regels niet gelden:
  • Expressleveringen (levering voor 11.00 uur).
  • Als het pakket zwaarder is dan 31 kilo.
  • Als het pakket groter is dan 100x50x50 centimeter of 200 liter.
  • Zendingen die uit meerdere pakketten bestaat.
De kans dat je me een van deze situaties te maken krijgt, is niet zo heel groot. Als je bij ons meerdere stickersoorten tegelijk bestelt met dezelfde levertermijn, zullen wij deze zoveel mogelijk in een doos leveren. Ook komen onze pakketten in de meeste gevallen niet boven het gewicht en zijn ze ook niet zo groot.

Veranderingen gelden vanaf eind april

DHL is bezig om de genoemde veranderingen in heel Nederland door te voeren. Ze verwachten daar eind april mee klaar te zijn. Wat niet verandert, is dat er een handtekening voor ontvangst gezet moet worden. Wij vragen hierom, zodat we zeker weten dat een pakket afgeleverd is.

Onze verschillende levertijden

Bij ons kun je kiezen uit verschillende levertijden. Zes werkdagen, vier werkdagen en een à twee werkdagen. Meer informatie vind je op onze klantenservicepagina bij levertijden. De levertijd gaat pas in op het moment dat je betaling en drukbestand bij ons binnen zijn. Dit moet voor 12.00 uur ’s middags gebeurd zijn, anders komt er een werkdag bij.

Wanneer worden mijn stickers geleverd?

Heb je je bestelling betaald en is je drukbestand bij ons binnen? Dan kun je via je gebruikerspagina de verwachte verzenddatum zien. Weten hoe dat werkt? Lees ons blog Volg je bestelling via de gebruikerspagina. Zodra je bestelling door ons verstuurd wordt, krijg je een code. Met deze code kun je je bestelling volgen via de website van DHL. Op die website vind je ook meer informatie over DHL en de bezorgmogelijkheden.

©Foto DHL
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD