close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Help mijn sticker is gekreukt: wat nu?
 

Help mijn sticker is gekreukt: wat nu?

 
Je hebt een keuze gemaakt voor een sticker uit ons assortiment. Je hebt de stickers ontvangen, maar helaas is de doos beschadigd geraakt tijdens het transport. In sommige gevallen zijn dan de stickers lichtelijk gekreukt. Je zou nu denken dat je de stickers niet meer kunt gebruiken. Dit is niet altijd het geval. In dit blog vertellen we je hoe je dit kunt oplossen.
Stickers die kreukels hebben kunnen in de meeste gevallen nog prima gebruikt worden. Door de lijmlaag in de sticker kan je de vouwen er bij het opplakken namelijk uitdrukken. Het is handig om de stickers onder iets zwaars neer te leggen, bijvoorbeeld een boek. Op deze manier verdwijnen de meeste vouwen al uit de stickers. Hoe minder kreukels een sticker heeft, hoe makkelijker je hem ergens kunt plakken.
een sticker met kreukels

Een sticker plakken

Op het moment dat je een sticker ergens gaat opplakken, moet je eerst de plek waar je deze gaat op plakken goed ontvetten. Maak daarna de ondergrond schoon met water en zorg dat die goed droog is. Gebruik een meetlint om uit te meten waar de sticker moet komen. Je kunt de sticker met schilderstape op de juiste plek plakken. Verwijder daarna de backing. Soms kan het handig zijn om eerst een deel van de backing te verwijderen. Je kunt een spatel gebruiken om vouwen en/of luchtbellen te verwijderen. Als je wilt zien hoe dit werkt, bekijk dan het filmpje in onderstaande kop "Tips voor het plakken".

Kreukels verwijderen

Zijn de kreukels niet helemaal verdwenen? Vaak gaan kleine kreukels in de sticker na verloop van tijd vanzelf weg. Als je meteen een goed resultaat wilt, kun je de kreukels verwarmen met een föhn. Door de hitte kan je ze daarna met een spatel verwijderen. Lukt het toch niet om de stickers kreukvrij op te plakken? Of hebben de stickers nog meer beschadigingen? Neem contact met ons op. Indien nodig sturen we je kosteloos nieuwe stickers.

Tips bij het plakken

Soms kan het handig zijn om je stickers met water op te plakken. Wij raden je dit bijvoorbeeld aan bij grote stickers. Door het gebruik van water heb je minder last van luchtbellen. Hoe dit werkt, kun je zien in onderstaand instructiefilmpje. Bij de veelgestelde vragen vind je ook andere instructiefilmpjes over het plakken van stickers. Heb je hier vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op.Contact opnemen

Als er een probleem is met je stickers is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, maar ook via de e-mail. Vergeet niet uw ordernummer bij de hand te hebben op het moment dat je ons belt. Als je ons mailt, vermeld dan je ordernummer in de e-mail (dit vind je op je orderbevestiging). Stuur ook foto's van de stickers en de doos mee, zodat wij het probleem kunnen beoordelen. Indien nodig sturen wij je kosteloos nieuwe stickers toe. Wil je stickers bestellen? Bekijk ons volledig assortiment.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD