Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Help mijn sticker is gekreukt: wat nu?
 

Help mijn sticker is gekreukt: wat nu?

 
een sticker met kreukels
 
Wij versturen onze stickers altijd in een doos. Soms kan het gebeuren dat deze doos beschadigd raakt tijdens transport. In sommige gevallen zijn dan ook de stickers wat gekreukt. Nu zou je denken dat je deze niet meer kunt gebruiken. Dit is niet altijd het geval. In dit blog lichten we dat toe.
In de meeste gevallen kun je stickers met kreukels nog prima gebruiken. Door de lijmlaag kun je de vouwen er bij het opplakken namelijk uitdrukken. Wel is het handig om de sticker eerst een nachtje onder iets zwaars, bijvoorbeeld een boek, neer te leggen. Op die manier verdwijnen de meeste vouwen er al uit. Want het is wel zo dat hoe minder kreukels, hoe makkelijker je de sticker kunt plakken.

Een sticker plakken

Als je een sticker gaat opplakken, moet je eerst de ondergrond goed ontvetten. Maak daarna de ondergrond schoon met water en zorg dat deze goed droog is. Gebruik een meetlint om uit te meten waar de sticker moet komen. Je kunt de sticker met een paar stukjes schilderstape op de juiste plek plakken. Verwijder daarna de backing. Soms kan het handig zijn om eerst een deel van de backing te verwijderen. Gebruik een spatel om vouwen en luchtbellen te verwijderen. Wil je zien hoe dat werkt? Bekijk dan onderstaand filmpje.Kreukels verwijderen

Zijn de vouwen toch niet helemaal verdwenen? Dan kun je twee dingen doen. Je kunt afwachten. Vaak zullen kleine kreukels na verloop van tijd uit zichzelf verdwijnen. Wil je meteen een goed resultaat? Dan kun je de kreukeltjes iets verwarmen met een föhn. Door de hitte kun je ze daarna met een spatel verwijderen. Lukt het toch niet om de stickers kreukvrij op te plakken? Of hebben de stickers nog meer beschadigingen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Als er een probleem is met je stickers is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te namen. Het is het handigste om een e-mail te sturen naar info@sticker.nl. Vermeld in je e-mail het ordernummer (dit vind je op je orderbevestiging). Stuur ook foto?s van de stickers en de doos mee, zodat wij het probleem kunnen beoordelen. Indien nodig sturen wij je nieuwe stickers toe.

Tips bij het plakken

Soms kan het handig zijn om je stickers met water te plakken. Wij raden dit bijvoorbeeld aan bij grote stickers. Door het gebruik van water heb je minder last van luchtbellen. Hoe dit werkt, kun je zien in een instructiefilmpje. Dit filmpje is te vinden op onze pagina Klantenservice. Daar vind je ook andere instructiefilmpjes over het plakken van stickers. Vragen? Neem contact met ons op.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD