close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > papieren-stickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat
Kies een van onze supervoordelige standaardmaten
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Dit is maatwerk
Of vertel ons jouw gewenste maat
x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Papier wit  

Papier

  • materiaal in wit
  • voorzien van slit (afhankelijk van formaat en oplage)
  • niet waterbestendig
Dit is maatwerk
Meer keuze?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Sticker.nl levert papieren stickers in meerdere kleuren

Papier is een van de vele materialen die wij leveren. Bij ons kun je niet alleen papieren stickers van wit papier bestellen, maar kun je ook zilver en goud sticker papier bestellen. Deze kleuren zijn lastig te benaderen met een vierkleurendruk. Vandaar dat je een mooier resultaat krijgt als je op materiaal in die kleur drukt. Onze zilveren en gouden stickers zijn alleen leverbaar op rol. Dit materiaal is glanzend. Wit sticker papier kunnen we zowel los als op rol leveren. Het witte papier dat op rol geleverd wordt is semi-glanzend.

Vormen en maten papieren stickers

Bij ons zijn bij een papieren sticker alle vormen mogelijk. Naast onze standaard vormen ovaal, rond, rechthoekig en vierkant kun je ook stickers in vrije vorm laten maken. Met een snijlijn in het drukbestand geef je aan hoe je je papieren sticker gesneden wil hebben. Ook kun je bij ons uit allerlei maten kiezen. De kleinste maat van een papieren sticker op rol is 20 millimeter en de grootste 320 millimeter. De losse papieren stickers zijn alleen verkrijgbaar in een aantal standaard maten.

Deel papieren stickers wordt op rol geleverd

Bij papieren stickers hebben we drie materialen die op rol geleverd worden: zilver, goud en wit. Onze zilveren en gouden stickers zijn glanzend. Wit sticker papier dat op rol geleverd wordt is semi-glanzend. Bij papier wit dat op rol geleverd wordt kun je uit drie lijmsoorten kiezen: standaard, makkelijk verwijderbaar en sterke lijmlaag. De zilveren en gouden stickers zijn alleen leverbaar met een sterke lijmlaag.

Verschillende lijmlagen bij papieren stickers op rol

De standaard lijmlaag van onze papieren stickers op rol is permanent klevend en op waterbasis. De makkelijk verwijderbare lijmlaag is ook op waterbasis. Na een maand wordt deze permanent klevend. Wil je dat niet? Kies dan voor het materiaal folie PP. Bij dit materiaal blijven de stickers altijd makkelijk verwijderbaar. De sterke lijmlaag is rubberbasis. Daardoor hecht deze nog beter dan de standaard lijmlaag.

Temperaturen lijmlagen sticker papier op rol

Papieren stickers met de standaard lijmlaag kun je gebruiken bij temperaturen tussen de - 20°C en 80°C. De minimale plaktemperatuur is 5°C. Voor de makkelijk verwijderbare lijmlaag geldt een minimale plaktemperatuur van -15°C. Papieren stickers met deze lijm kunnen gebruikt worden met temperaturen tussen de -30°C en 80°C. Voor sticker papier met een sterke lijmlaag geldt een minimale plaktemperatuur van 0°C. De stickers kunnen nadat ze opgeplakt zijn temperaturen van -40°C tot 70°C aan.

Kerndiameter en rolafwikkeling

Bij papieren stickers op rol kun je ook nog kiezen uit verschillende diameters en rolafwikkelingen. Welke maat je nodig hebt, hangt af van het gebruik. Ga je de rollen handmatig verwerken? Kies dan wat je handig vindt. Ga je ze in een dispenser doen of in een etiketteermachine? Dan is het belangrijk dat je de juiste maat neemt. Er zijn vijf verschillende diameters waaruit je kunt kiezen en acht verschillende rolafwikkelingen. Op het bestelformulier hierboven kun je zien welke dat zijn.

Het ontwerp van je papieren stickers

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit allerlei eigenschappen voor je papieren stickers is het tijd om je ontwerp te maken als je dat nog niet hebt. Hieronder een aantal tips:
  • Wees origineel.
  • Personaliseer je stickers.
  • Houd het simpel.
Vaak is het de bedoeling dat je stickers opvallen, omdat ze de aandacht van je doelgroep moeten trekken. Zorg er voor dat je ontwerp onderscheidend is ten opzichte van je concurrenten. Dit kan door een bepaalde kleur te gebruiken of met een grappige slogan. Ook is het belangrijk dat jouw bedrijf, merk of product herkenbaar. Dit kun je doen door een naam of logo toe te voegen aan het ontwerp. Daarnaast geldt: less is more. Te veel informatie en/of afbeeldingen kunnen zorgen voor onduidelijkheid. Zorg er voor dat je stickerontwerp duidelijk en overzichtelijk is. Wij hebben verschillende blogs geschreven waarin we informatie geven over stickers ontwerpen.

De eisen van je drukbestand

In onze aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen je drukbestand moet voldoen. Heb je gekozen voor papieren stickers in een vrije vorm? Dan heb je een vectorbestand met een snijlijn nodig. Heb je gekozen voor zilveren of gouden stickers en heb je wit in het ontwerp zitten? Dan heb je ook dekwit nodig. Dit kun je aangeven op het bestelformulier met 4/0+ wit of – als je hele ontwerp wit is – met de optie witte bedrukking Vervolgens heb je een vectorbestand nodig, waarin je hebt aangegeven welke delen wit moeten worden.

Een papieren sticker bestellen

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl. Wil je papieren stickers bestellen? Vul bovenstaand formulier in.
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Papieren stickers

Bij ons kun je ook terecht voor papieren stickers. Onder andere handig als productetiket, horecasticker of adressticker. Onze papieren etiketten zijn leverbaar in allerlei vormen en maten.

  • verschillende kleuren papier
  • kan geleverd worden op rol
  • ook eigen formaten mogelijk
  • gratis verzending

Bestel je papieren stickers door het bestelformulier in te vullen of vraag een offerte aan.
Voorbeelden van papieren stickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD