Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > statische-stickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Statische stickers bestellen

Wil je een unieke manier om je winkel of bedrijf te promoten? Of ben je op zoek naar creatieve manieren om je huis te decoreren? Dan zijn statische raamstickers misschien wel de oplossing voor jou.

De voordelen van statische stickers

Statische stickers zijn een geweldige optie voor zowel bedrijven als consumenten. Ze zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat hecht aan gladde oppervlakken, zoals ramen, glazen deuren en spiegels, zonder dat er lijm aan te pas komt. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen en herpositioneren zonder plakresten achter te laten. Wel is het belangrijk dat als je een statische sticker tijdelijk niet gebruikt je deze vlak bewaart. Is je statische sticker wat vuil geworden? Maak deze dan met wat water schoon voordat je ‘m opnieuw plakt.

Statische stickers bedrukken

Statische raamstickers zijn perfect voor het creëren van tijdelijke promotionele acties in je winkel of bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld kortingscodes, productafbeeldingen of openingstijden op je winkelraam plaatsen. Deze stickers trekken de aandacht van voorbijgangers en kunnen helpen om je naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast kun je statische raamstickers gebruiken om je huis te personaliseren. Met statische stickers kun je je ramen decoreren voor speciale gelegenheden, feestdagen of gewoon om een vleugje stijl toe te voegen aan je interieur. Statische raamstickers zijn ook ideaal voor het creëren van privacy in je huis, zonder dat je permanent raamfolie hoeft aan te brengen.

Hoe kun je statische stickers bestellen?

Statische stickers bestellen is heel eenvoudig. Vul bovenstaand bestelformulier in en upload je eigen bestand. Heb je nog geen ontwerp voor je statische sticker? Dan kun je die maken met onze gratis ontwerpmodule. Bij ons kun je zelf de vorm en maat bepalen als je statische stickers wil bestellen. We bieden niet alleen standaardmaten als rond en vierkant, maar ook vrije vorm is mogelijk. Hiervoor heb je wel een drukbestand met een snijlijn voor nodig. Ook kun je bij ons kiezen uit wit en transparant statisch vinyl. Bij transparant statisch vinyl kun je er ook voor kiezen om de kleefzijde te bedrukken. Je kunt de statische sticker dan aan de binnenkant van een raam plaatsen, waarbij de opdruk aan de buitenkant te zien is. Op het bestelformulier geef je dit bij de kleuren aan met 0/4.

Transparante statische stickers bedrukken: dekwit nodig?

Als je transparante statische stickers wil bedrukken kan het soms nodig zijn om dekwit toe te voegen aan het drukproces. Bijvoorbeeld omdat je wit in je ontwerp hebt zitten. Of om de andere kleuren beter tot zijn recht te laten komen. In ons blog Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig? kun je daar meer over lezen. Voor een statische sticker met dekwit heb je een vectorbestand nodig. Om dekwit toe te voegen aan het drukproces met je 4/0+ wit aanvinken. Of met 0/4 + wit als je je statische sticker met dekwit aan de binnenkant van je raam wil plakken. Vul om statische stickers te bestellen bovenstaand bestelformulier in.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Statische stickers & statische raamstickers

Statische stickers zijn geschikt voor alle glazen ondergronden. Daardoor zijn ze ideaal als tijdelijke raamsticker. Handig voor onder andere winkeletalages.

  • verkrijgbaar in wit en transparant vinyl
  • geen last van lijmresten
  • diverse maten en vormen
  • gratis verzending

Statische stickers laten bedrukken? Bestel ze online of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk