Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > magneetsticker-auto
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Reclame op auto met magneet: de voordelen

Het voordeel van reclame op een auto met een magneet is dat deze makkelijk te plakken is. Zit de magneetplaat auto er niet helemaal recht? Geen probleem. Haal de magneetreclame auto er vanaf en plak 'm opnieuw. Dat kan met een gewone vinylsticker niet. Je kunt reclame op een auto magneet er ook afhalen als je deze er even niet op wil hebben. Wil je de magneetplaat auto later weer gebruiken? Dan kun je 'm er gewoon weer opplakken. Omdat magneetreclame auto plakt met magnetische lading heb je geen last van lijmresten. Wel is het verstandig om de plakzijde van een magneet sticker auto even met water schoon te maken voor je die weer opplakt.

Magneetreclame op auto schoonmaken

Als je magneetreclame op een auto gaat opplakken, moet je er ook opletten dat er geen vuil onder de plaat zit. Dit kan roest veroorzaken. Daarom moet je bij langdurig gebruik een magneet sticker auto er af en toe ook even afhalen en er onder schoonmaken. Door de magnetische werking worden namelijk ook metaaldeeltjes die op de weg liggen aangetrokken. Ook is het belangrijk dat de ondergrond zo recht mogelijk is. Zit er een hol of bol stuk onder de magneetplaat atuo, dan kan het zijn dat die niet genoeg contact kan maken met de auto, waardoor die niet goed blijft zitten.

Tijdelijke magneet reclame voor op auto

Doordat je een magneetplaat auto meerdere keren kunt gebruiken, is het ideaal voor tijdelijke autobelettering. Wil je even geen reclame op je auto? Haal de magneet sticker auto eraf. Ook kun je meerdere reclame magneten voor op de auto laten maken. Dit is bijvoorbeeld handig als je meerdere bedrijven hebt of als zzp'er voor meerdere bedrijven werkt en de klant wil dat je zijn bedrijfsnaam op de auto hebt.

Waarom is reclame op een auto magneet effectief?

Magneetreclame op je auto is handig als je een tijdelijke actie onder de aandacht wilt brengen of een bepaald product of een dienst wilt promoten. Reclame op een auto is een zeer effectief middel. Uit onderzoek is gebleken dat je met autoreclame wel 160.000 contactmomenten per maand hebt. Wacht dus niet langer en bestel je magneetplaat auto door bovenstaand bestelformulier in te vullen.

Een magneetsticker auto ontwerpen

Je wil een magneetsticker auto ontwerpen? Maar wat zet je erop? Wat kun je op je magneet sticker auto zetten?
  • bedrijfsnaam en/of -logo;
  • URL van je website en/of social media;
  • telefoonnummer;
  • afbeeldingen.
Houd er wel rekening mee dat als je een magneetsticker auto gaat ontwerpen dat je deze niet te vol stopt met informatie. De tekst op je magneetreclame auto moet ook vanaf een afstand zichtbaar zijn. Bovendien zullen de meeste mensen je magneetplaat auto vanuit een rijdende auto zien. Tekst moet dan groter zijn dan bij een stilstaand object. Meer informatie hierover vind je in het blog Is de tekst op je sticker leesbaar? Heb je nog geen kant-en-klaar drukbestand dan kun je met onze gratis ontwerpmodule ook een magneetsticker auto ontwerpen.

Magneet sticker auto vs permanente autostickers

Behalve magneet sticker auto hebben we ook gewone autostickers. Deze worden van vinyl gemaakt. Deze zijn handig als je een permanente autosticker wilt hebben. Ook is het mogelijk om stickers op je autoramen te plakken. Ook daar hebben we een tijdelijke en permanente sticker voor. Een tijdelijke sticker voor op je autoruit wordt gemaakt van statisch vinyl. Een permanente sticker voor op je autoruit wordt gemaakt van gewoon vinyl.

Stickers voor autoruit: plakzijde bedrukken

Onze raamstickers hebben twee voordelen. Ze kunnen aan beide kanten bedrukt worden. Ook is het mogelijk om de plakzijde te bedrukken. Daardoor kun je de sticker aan de binnenkant van je autoruit kunt plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Meer informatie hierover vind je op de pagina Raamstickers.

Magneetplaat auto testen op ondergrond

Zoals gezegd plakken een magneetreclame niet op alle delen van je auto. Wil je zeker weten of de plek waar je de magneet sticker auto wil plakken geschikt is? Vraag een stukje proefmateriaal van onze magneetplaat auto op. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@sticker.nl. Vergeet niet je adres te vermelden en dat je een sample voor magneet reclame op je auto wil. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken als je een vraag hebt.

Magneetsticker auto bestellen

Wil je een magneetsticker auto bestellen? Vul bovenstaand formulier in. Meer weten? Lees het artikel Gebruik onze magneetsticker auto in plaats van vinylstickers en/of het blog Magneetsticker auto: wat kun je er bedrijfsmatig mee. Een magneetsticker voor een auto kun je ook voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie daarover vind je op onze pagina Magneetstickers.
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Magneetsticker voor auto & magneetreclame auto

Op zoek naar magneet reclame voor op een auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze magneet sticker auto kun je op de metalen delen van je auto plakken. Let op! Deze delen moeten ijzer, staal, kobalt of nikkel bevatten. Reclame op een auto met een magneet plakt daardoor niet op aluminium. Reclame magneten voor op een auto zijn ideaal voor een tijdelijke belettering. Je kunt een magneetsticker auto eraf halen als dat nodig is en deze er later weer opplakken.

  • meerdere keren te gebruiken
  • geen last van lijmresten
  • in allerlei maten en vormen
  • gratis verzending

Een magneetsticker voor een auto bestellen kan door onderstaand bestelformulier in te vullen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan als je reclame magneten voor op je auto wil bestellen.
Voorbeelden van magneetsticker auto
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk