close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > magneetsticker-auto
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Magneetsticker auto

Het voordeel van een magneetsticker auto is dat deze makkelijk te plakken is. Zit de sticker niet helemaal recht? Geen probleem. Haal de magneet sticker auto er vanaf en plak 'm opnieuw. dat kan met een gewone vinylsticker niet. Je kunt een auto magneetsticker er ook afhalen als je deze er even niet op wilt hebben. Wil je de automagneet later weer gebruiken? Dan kun je 'm er gewoon weer opplakken. Omdat een auto magneet plakt met magnetische lading heb je geen last van lijmresten.

Automagneet

Als je een auto magneetsticker gaat opplakken, moet je wel opletten dat er geen vuil onder de plaat zit. Dit kan roest veroorzaken. Daarom moet je bij langdurig gebruik de auto magneet er af en toe ook even afhalen en er onder schoonmaken. Door de magnetische werking worden namelijk ook metaaldeeltjes die op de weg liggen aangetrokken.

Magneet reclame auto

Doordat je een magneetplaat auto meerdere keren kunt gebruiken, is het ideaal voor tijdelijke autobelettering. Wil je even geen reclame op je auto? Haal de sticker eraf. Ook kun je meerdere magneetplaten laten maken. Dit is bijvoorbeeld handig als je meerdere bedrijven hebt of als zzp'er voor meerdere bedrijven werkt en de klant wil dat je zijn bedrijfsnaam op de auto hebt. Ook is een magneetsticker auto handig als je een tijdelijke actie onder de aandacht wilt brengen of een bepaald product of een dienst wilt promoten. Reclame op een auto is een zeer effectief middel. Uit onderzoek is gebleken dat je met autoreclame wel 160.000 contactmomenten per maand hebt. Wacht dus niet langer en bestel je magneet reclame auto door bovenstaand bestelformulier in te vullen.

Magneetplaat auto

Wat kun je op je magneet sticker auto zetten?
  • bedrijfsnaam en/of -logo;
  • URL van je website en/of social media;
  • telefoonnummer;
  • afbeeldingen.
Houd er wel rekening mee dat je een magneetplaat auto niet te vol stopt met informatie. Autoreclame moet ook vanaf een afstand zichtbaar zijn. Bovendien zullen de meeste mensen je magneetplaten vanuit een rijdende auto zien. Tekst moet dan groter zijn dan bij een stilstaand object. Meer informatie hierover vind je in het blog Is de tekst op je sticker leesbaar?

Magneet sticker auto

Behalve magneet sticker auto hebben we ook gewone autostickers. Deze worden van vinyl gemaakt. Deze zijn handig als je een permanente autosticker wilt hebben. Ook is het mogelijk om stickers op je autoramen te plakken. Ook daar hebben we een tijdelijke en permanente sticker voor. Een tijdelijke sticker voor op je autoruit wordt gemaakt van statisch vinyl. Een permanente sticker voor op je autoruit wordt gemaakt van gewoon vinyl.

Stickers voor autoruit

Onze raamstickers hebben twee voordelen. Ze kunnen aan beide kanten bedrukt worden. Ook is het mogelijk om de plakzijde te bedrukken. Daardoor kun je de sticker aan de binnenkant van je autoruit kunt plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Meer informatie hierover vind je op de pagina Raamstickers. Wil je een magneetsticker auto bestellen? Vul bovenstaand formulier in.

Magneetsticker auto testen

Zoals gezegd plakken automagneten niet op alle delen van je auto. Wil je zeker weten of de plek waar je de automagneet wilt plakken geschikt is? Vraag een stukje proefmateriaal van onze magneetplaat auto op. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@sticker.nl. Vergeet niet je adres te vermelden en dat je een sample van een magneetsticker auto wilt. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken als je een vraag hebt.
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Magneetsticker auto & automagneet

Op zoek naar een magneetsticker auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze magneet sticker auto kun je op de metalen delen van je auto plakken. Let op! Deze delen moeten ijzer, staal, kobalt of nikkel bevatten. Op aluminium blijft een automagneet niet plakken. Een magneetplaat auto is ideaal voor een tijdelijke belettering. Je kunt de plaat er af halen als dat nodig is en deze er later weer opplakken.

  • meerdere keren te gebruiken
  • geen last van lijmresten
  • in allerlei maten en vormen
  • gratis verzending

Bestel je magneetsticker auto door onderstaand bestelformulier in te vullen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten? Lees het artikel Gebruik onze magneetsticker auto in plaats van vinylstickers en/of het blog Magneetsticker auto: wat kun je er bedrijfsmatig mee?
Voorbeelden van magneetsticker auto
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD