Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > herbruikbare-stickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Voordelen van een herbruikbare sticker

Het voordeel van een herbruikbare sticker is dat je geen last hebt van lijmresten en ze makkelijk te verwijderen zijn. Daarom zijn ze ideaal voor tijdelijke campagnes. En doordat je ze meerdere keren kunt gebruiken, kun je op de lange termijn goedkoper uit zijn dan steeds nieuwe stickers kopen. Stickers met teksten als Uitverkoop, Kerstaanbieding, Black Friday en Sinterklaasactie kun je elk jaar weer opplakken.

De YUPO Tako meerdere keren te gebruiken

Als je een YUPO Tako sticker meerdere keren wil gebruiken, is het belangrijk dat je deze herbruikbare sticker netjes opruimt na gebruik. Plakt je sticker niet zo goed meer? Dat is eenvoudig op te lossen door de plakkant schoon te maken met water. Daarna kun je de sticker gewoon weer opplakken. Dit geldt ook voor onze andere herbruikbare stickers.

Herbruikbare stickers: makkelijk te plakken

Een ander voordeel van herbruikbare stickers is dat ze gemakkelijk te plakken zijn. In het filmpje hieronder leggen we uit hoe het werkt. Zit een herbruikbare sticker toch niet helemaal op de juiste plek, dan kun je deze er weer vanaf halen en het nog een keer proberen. De enige stickers waar dat ook bij kan zijn statische stickers en magneetstickers. Bij alle andere stickers kun je ze nog wel iets verschuiven als je ze nat plakt, maar er afhalen en opnieuw plakken kan niet.Waar is de YUPO Tako voor geschikt?

De YUPO Tako plakt met piepkleine zuignapjes aan de ondergrond. Daardoor is deze sticker alleen geschikt voor gladde ondergronden. Veel ondergronden zijn echter glad, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo plakt de YUPO Tako op ramen, laptops, beeldschermen, smartphones, drankautomaten, elektrische apparaten, computergames, et cetera.

Andere stickers zonder lijm

Statische stickers en magneetstickers zijn ook herbruikbare stickers, omdat deze ook zonder lijm aan de ondergrond plakken. Statische stickers kunnen op glas geplakt worden. Daardoor is de statische sticker een goed alternatief voor de YUPO Tako. De YUPO Tako is namelijk alleen in wit verkrijgbaar. De statische sticker ook in transparant. Bovendien kan de statische sticker ook aan de binnenkant van een raam geplakt worden, net als gewone raamstickers. Meer informatie daarover vind je op de pagina Raamstickers. Magneetstickers kunnen op een metalen ondergrond worden geplakt als deze ijzer, staal, kobalt of nikkel bevat.

Testen of een herbruikbare sticker geschikt is

Soms kan het handig zijn om eerst te testen of een bepaald materiaal geschikt is, voordat je stickers bestelt. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@sticker.nl met daarin je naam en adres en vermeld daarin dat je een proefmonster van de YUPO Tako of een van onze andere herbruikbare stickers wil. Wij sturen dan gratis een sample op. Ook kunnen we eventueel andere materialen opsturen, zodat je een goede keus kunt maken.

Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Herbruikbare stickers

Zoek je een herbruikbare sticker? Dan is de YUPO Tako sticker wellicht iets voor jou. Deze plakt met piepkleine zuignapjes aan de ondergrond. Daardoor kan dit materiaal op alle gladde ondergronden worden geplakt, zoals ramen, beeldschermen en drinkautomaten. Andere herbruikbare stickers zijn de statische sticker en de magneetsticker.

  • makkelijk te verwijderen
  • geen last van lijmresten
  • handig voor tijdelijke campagnes
  • meerdere keren te gebruiken

Bestel onze herbruikbare stickers gemakkelijk online. Liever eerst een prijsopgave voor een van onze herbruikbare stickers? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Voorbeelden van herbruikbare stickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk