Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > colofon

Colofon

Bedrijfsgegevens

Deze website wordt beheerd door Sticker.nl BV.

Ons adres is:
Bedrijvenpark Twente 425
7602 KM Almelo.

Algemeen directeur: René Jazet.

Je kunt een e-mail sturen naar: info@sticker.nl.
Telefonisch zijn we te bereiken op: +31(0)546 539 877.
Ons faxnummer is: +31 (0)546 - 539 594.

KvK: 552 300 59 (afdeling Enschede)
BTW nummer: NL 8516.17.487.B01

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de websitebeheerder vallen onder het Nederlandse auteursrecht. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden wordt als zodanig gemarkeerd. Mocht je desondanks een inbreuk op het auteursrecht opmerken, dan verzoeken wij je ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra we ons bewust worden van juridische overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Bronnen foto's:

Daarnaast bedanken we de volgende klanten voor het beschikbaar stellen van beeldmateriaal: Mochten we je vergeten zijn als bron te vermelden, dan bieden we je hierbij onze excuses aan. Stuur een e-mail naar info@sticker.nl, zodat we je vermelding alsnog kunnen toevoegen.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Sticker.nl B.V. streeft er altijd naar om binnen het redelijke kader de op de website ter beschikking gestelde informatie correct en volledig weer te geven. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving. Als dienstverlener zijn wij niet verplicht om informatie van derden die wordt verzonden of opgeslagen te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie onder de algemene wetgeving blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is alleen mogelijk vanaf het moment dat we kennis nemen van een specifieke juridische overtreding. Zodra we ons bewust worden van dergelijke juridische overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen. Een aansprakelijkheidsuitsluiting bestaat ook in geval van onjuiste reproductie van de informatie als gevolg van serverfouten, hackers, computervirussen, enz.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's zijn op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er is geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt. Permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Als we ons bewust worden van juridische overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

EU-geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. Je kunt het e-mailadres van Sticker.nl hierboven vinden.

Status: augustus 2020
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen