Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > spaarzegels
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Meer informatie over onze spaarzegels

Veel bedrijven houden spaaracties. Niet zo gek, want een goede spaaractie zorgt voor meer omzet en klanten. Vooral sparen voor huishoudelijke artikelen, zoals handdoeken, pannen, bestek en glazen, is populair. Acties gericht op kinderen werken ook erg goed, aangezien bijna alle ouders naar hun kinderen luisteren als het om spaaracties gaat. Een van de redenen waarom we graag sparen is dat we gek zijn op gratis spullen. Of een actie een succes wordt hangt af van meerdere factoren. Het lijkt een dooddoener, maar het is belangrijk dat de actie goed is afgestemd op de doelgroep. Meer weten over het succes van spaaracties? Lees het blog Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes?

Spaarzegels bestellen

Bij veel spaaracties wordt er gebruik gemaakt van spaarzegels. Zoek je een leverancier die deze kan leveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat elke sticker bij ons maatwerk is, maakt het niet uit wat voor type zegeltjes je nodig hebt. Ook voor koopzegels en actiezegels kun je bij ons terecht. Wil je spaarzegels bestellen? Vul het bovenstaande bestelformulier in. Daarna kun je je bestelling betalen en je bestand uploaden.

Voordelen spaarzegels op rol

Doordat wij de spaarzegels op een rol leveren, kan de kassamedewerker heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid meegeven. Stickers op vel zijn echter niet handig bij spaaracties, omdat de kassamedewerker dan steeds het juiste aantal moet uitknippen. Dit kost extra tijd. Wat weer tot langere wachtrijen leidt. En klanten hebben niet allemaal losse zegels in hun portemonnee. Als je stickers wil laten maken voor een spaaractie kun je bijvoorbeeld vierkante stickertjes bestellen van papier of vinyl. Stickers op rol werken echter beter. Gewone ronde of vierkante stickertjes worden los of op vel geleverd. Dit is afhankelijk van het formaat van de sticker. Meer informatie daarover vind je in de veelgestelde vraag Worden mijn stickers los op vel geleverd? Wil je liever toch de zegels op een vel? Bestel dan een stickervel. In het blog 5 aandachtspunten voor als je stickervellen wil bestellen.

Mogelijkheden spaarzegels

Meestal wordt voor spaarzegels als materiaal wit papier gebruikt, dat in full colour wordt gedrukt. Wij kunnen echter ook zegels leveren op goud en zilver papier of folie PP in wit, transparant en zilver. Daarnaast kun je bij ons ook zelf bepalen hoe de zegels op de rol geplaatst zijn en wat de diameter van de rol is. Bij ons kun je je stickers op rol in allerlei maten krijgen. De kleinste maat is 20 bij millimeter. De maximale breedte is 320 millimeter. Dit heeft te maken met de breedte van de rollen. Maar zo groot zijn de meeste zegels niet. Onze spaarzegels zijn leverbaar in verschillende vormen: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig en vrije vorm. Ook kun je uit verschillende diameters van de rol kiezen en hoe de stickers op de rol worden geplaatst. Welke mogelijkheden je allemaal hebt, vind je hierboven op het bestelformulier. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Spaarzegels

Ga je een spaaractie houden? Bestel dan onze spaarzegels. Deze worden op rollen geleverd. Dit is wel zo handig voor je personeel en klanten. Ook geschikt als koopzegel of actiezegel.

  • diverse maten
  • op rol geleverd
  • scherp geprijsd
  • geen verzendkosten

Spaarzegels bestellen? Vul het bestelformulier in of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten? Onder de bestelmodule vind je meer informatie over onze spaarzegels.
Voorbeelden van spaarzegels
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk