Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > stickers-op-rol
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

7 voordelen van stickers op rol

Stickers op rol, ook wel etiketten op rol genoemd, is een van onze best verkochte producten. Dat is niet zo gek, want stickers op rol hebben veel voordelen:
 1. Stickers op rol zijn goedkoop.
 2. De stickers zijn makkelijk van de backing af te halen.
 3. Je hebt alle stickers netjes bij elkaar.
 4. De rollen passen in dispensers.
 5. De rollen passen in etiketteermachines.
 6. Je kunt uit zes verschillende materialen kiezen.
 7. Je kunt zelf de lijmsoort kiezen.

1: Stickers op rol zijn goedkoop

Etiketten op rol zijn - vooral in grotere aantallen - erg goedkoop. Alleen bij kleinere oplages kunnen vinyl stickers goedkoper zijn. Meestal geldt dat dan alleen voor de standaard formaten. Wil je een afwijkende maat, dan ben je in de meeste gevallen goedkoper uit met etiketten op rol. Maakt het jou niet uit hoe je je stickers geleverd krijgt? Dan loont het om de prijzen te vergelijken. Dit kun je zelf heel eenvoudig doen via de website. Vul wat aantallen en maten in en onderaan krijg je een prijsoverzicht te zien. Ontvang je liever een prijsopgave in de mail? Vraag dan een offerte aan.

2: De stickers zijn makkelijk van de backing af te halen

Bij losse stickers kan het soms lastig zijn om deze van de backing af te krijgen. Vooral als deze geen breekslit hebben. Bestel je je stickers op een rol, dan is een breekslit niet nodig. De rollen waar de etiketten op zitten zijn iets breder dan de stickers zelf, waardoor je ze er gemakkelijk af kunt halen. Bij vellen zijn stickers ook makkelijk van de backing af te halen, maar niet alle stickers kunnen op een vel geleverd worden. Dit hangt af van de maat. Dus wil je er zeker van zijn dat je stickers makkelijk te plakken zijn, bestel dan etiketten op rol.

3: Met stickers op rol heb je alles netjes bij elkaar

Veel stickers worden los geleverd. Op zich geen probleem. Heb je echter een grote oplage besteld, dan krijg je veel losse stickers. Ben je wat minder netjes? Dan kan het snel een rommeltje worden. Ook kun je stickers kwijtraken. Met stickers op rol heb je dat probleem niet. Alle etiketten zitten netjes op een rol totdat je ze nodig hebt. Dit voordeel heb je ook bij stickers op vel. Echter, zoals hierboven ook al aangegeven is, hangt het van de maat af of je stickers op een vel of los geleverd worden.

4: De rollen passen in dispensers

Als je bij ons etiketten op rol bestelt, kun je aangeven hoe groot de diameter van de rol moet zijn. Dit is handig als je de rollen in een dispenser wilt doen. Zulke dispensers worden bijvoorbeeld in winkels, apotheken en de horeca gebruikt. Door de rollen in een dispenser te doen, ziet het er netjes uit en haal je de stickers er zo vanaf. Onze rollen worden geleverd met een diameter van 76 millimeter. Wij kunnen ook rollen leveren met een kerndiameter van 25, 38, 40 en 50 millimeter, maar die zijn alleen leverbaar via een offerteaanvraag. Vermeld in je aanvraag alle noodzakelijke gegevens: vorm, afmeting, materiaal, lijmsoort, kerndiameter, rolafwikkeling en oplage.

5: De rollen passen in etiketteermachines

De rollen die wij leveren passen ook in etiketteermachines. Op die manier kun je je de stickers machinaal verwerken. Waar je op moet letten is welke diameter past in jouw machine en hoe moeten de stickers op de rol zijn geplaatst (rolafwikkeling). Bij ons worden de rollen met een diameter van 76 millimeter geleverd. Wil je een andere maat, dan dien je een offerte aan te vragen. Je kunt dan kiezen uit 25, 38, 40 en 50 millimeter. Bij ons worden de stickers aan de buitenkant van de rol geplaatst. Je kunt kiezen in welke richting de etiketten op de rol moeten komen, bijvoorbeeld horizontaal of verticaal, enzovoorts. De vier verschillende opties die wij aanbieden vind je hierboven op het bestelformulier. Ga je de rollen handmatig verwerken, dan kun je gewoon de rolafwikkeling nemen die je handig vindt. Wil je plaatsing aan de binnenkant, neem dan contact met ons op. Ga je de rollen handmatig verwerken, dan kun je gewoon de rolafwikkeling nemen die je handig vindt.

6: Je kunt uit meerdere materialen kiezen

Als je etiketten op rol bestelt, kun je uit zes materialen kiezen:
 • papier wit;
 • papier zilver;
 • papier goud;
 • folie PP wit;
 • folie PP transparant;
 • folie PP zilver.
Papier is niet geschikt voor buiten, omdat het niet waterbestendig is. Folie PP is wel waterbestendig en kun je dus wel buiten gebruiken. Folie PP lijkt op vinyl, alleen is heel iets dunner. Ook bevat het geen pvc, waardoor het beter is voor het milieu.

7: Bij stickers op rol kun je zelf de lijmsoort kiezen

Bij de meeste materialen van etiketten op rol kun je zelf de lijmsoort kiezen. Je kunt kiezen tussen makkelijk verwijderbare lijm, standaard lijm en sterke lijm. Meer informatie over deze lijmsoorten vind je bij de veelgestelde vragen. Bij onze andere stickers kun je alleen bij wit vinyl kiezen tussen de standaard lijmlaag en een sterke lijmlaag (high tack vinyl). Al hebben we wel een aantal makkelijk te verwijderen stickers, zoals magneetstickers, statische stickers en YUPO Tako. Deze stickers zijn echter niet voor alle ondergronden geschikt.

Stickers op rol bestellen

Wil je stickers op rol bestellen? Vul bovenstaand bestelformulier in. Wil je weten waar je etiketten op rol allemaal voor kunt gebruiken? Lees ons blog Toepassingen stickers op rol. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. Liever eerst een prijsopgave? Vraag een offerte aan.
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Stickers op rol & etiketten op rol

Stickers op rol bedrukt, in verschillende materialen, afmetingen en varianten. Deze etiketten op rol zijn voor allerlei toepassingen geschikt en handig in gebruik.

 • verschillende kleuren papier en folie PP
 • diverse afmetingen en lijmsoorten
 • laagste prijsgarantie
 • gratis verzending

Stel je etiketten op rol samen en bestel eenvoudig online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten? Onderaan dit bestelformulier kun je lezen welke voordelen stickers op rol hebben.
Voorbeelden van stickers op rol
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk