Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > stickerpapier
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat
Kies een van onze supervoordelige standaardmaten
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Dit is maatwerk
Of vertel ons jouw gewenste maat
x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Papier wit  

Papier

 • materiaal in wit
 • voorzien van slit (afhankelijk van formaat en oplage)
 • niet waterbestendig
Dit is maatwerk
Meer keuze?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Stickerpapier nodig? Wij kunnen het leveren

Stickerpapier is een van de producten die wij verkopen. Wij hebben verschillende kleuren stickerpapier in ons assortiment. Ook kun je bij ons soms kiezen uit levering los of op rol. Hieronder vertellen we meer over papieren stickers drukken.

Verschillende kleuren papieren stickers

Als je witte papieren stickers zoekt, kun je kiezen uit een aantal standaard formaten. Deze worden los geleverd. Daarnaast kun je ook kiezen voor wit papier dat op rol geleverd worden. Dit papier is semi-glanzend. Naast wit stickerpapier hebben wij de kleuren zilver en goud. Zilver en goud worden op rol geleverd. Het papier van zilver en goud is glanzend. Wil je een andere kleur? Dat is geen probleem. Doordat wij meestal in full colour drukken, kunnen wij stickerpapier in allerlei kleuren leveren.

Kleuren aangeven papieren stickers

Wil een bepaalde kleur stickerpapier? Dat kun je op twee manieren aangeven:
 • Lever je een kant-en-klaar drukbestand aan? Geef de achtergrond in je bestand de kleur die je wilt hebben. Let op! Wij drukken met de kleuren CMYK. Om kleurverschil te voorkomen, kun je RGB-kleuren het beste omzetten naar CMYK.
 • Heb je geen bestand? Dan kun je deze maken met onze ontwerpmodule. Je kunt een van de standaard kleuren kiezen of zelf een code invullen. Op internet kun je allerlei kleurcodes vinden.
Wil je alleen een papier sticker in een kleur zonder verdere opdruk? Lees dan het blog Blanco stickers nodig? Zo kun je die bestellen. Daarin staat informatie over hoe je dan het drukbestand moet aanleveren.

Papier sticker met dekwit

Heb je voor zilver of goud stickerpapier gekozen? Dan is er een ding waarop je moet letten. Heb je wit in je ontwerp zitten? Dan moet je op het bestelformulier bij kleuren 4/0+wit aanvinken. Is je hele ontwerp wit? Vink dan witte bedrukking aan bij kleuren. Bij een witte ondergrond worden de witte delen automatisch wit. Bij een gekleurde of transparante ondergrond is dat niet het geval. Vandaar dat er dan witte inkt, ook wel dekwit genoemd, aan het drukproces toegevoegd moet worden. Omdat wit niet te zien is in je drukbestand moet je de witte delen met de code C:0 M:0 Y:1 K:0 aangeven. Heb je een geheel wit ontwerp? Dan kun je de witte delen met M:100 aangeven.

Papieren stickers drukken

Houd er rekening mee dat stickerpapier niet waterbestendig is. Daarom kun je dat ze niet buiten gebruiken. Zoek je stickers die wel waterbestendig zijn? Neem dan vinylstickers of folie PP stickers. Deze materialen zijn vergelijkbaar. Er zijn een paar verschillen:
 • Folie PP is alleen leverbaar op los, vinyl is alleen los en op vel leverbaar.
 • Vinyl kan nog worden afgewerkt met een extra afwerklaag, zoals laminaat en doming. Folie PP niet.
 • Bij folie PP kun je uit drie soorten lijm kiezen: standaard, sterk en makkelijk verwijderbaar. Bij vinyl krijg je automatisch de standaard lijmlaag. Wil je vinylstickers met een sterke lijmlaag, dan moet je high tack vinyl bestellen. Dit materiaal gebruiken we onder andere bij onze machinestickers.
Ondanks dat papieren stickers niet waterbestendig zijn, kun je ze bijvoorbeeld wel gebruiken als horecasticker. Dat komt, omdat horecastickers maar een korte tijd hoeven te blijven zitten. Stickerpapier kun je onder andere ook gebruiken als productetiket, prijssticker, kortingssticker of adressticker.

Lijmsoorten papier sticker

Bestel je papieren stickers op rol? Dan kun je uit drie lijmsoorten kiezen:
 • standaard;
 • sterk;
 • makkelijk verwijderbaar.
De makkelijk verwijderbare lijmlaag wordt na een maand permanent klevend. Wil je dat niet? Bestel dan folie PP. Dit wordt ook op rol geleverd. Bij folie PP blijven stickers met deze lijm altijd makkelijk te verwijderen. Ook heb je na verwijdering geen last van lijmlagen. Bij de papieren stickers die los geleverd worden kun je alleen een standaard lijmlaag krijgen.

Andere mogelijkheden papieren stickers

Bij onze papieren stickers op rol kun je ook nog zelf de diameter van de rol en hoe de stickers op de rol geplaatst worden bepalen. Dit bieden we aan, zodat je de rollen ook in dispensers en etiketteermachines kunt doen. Op het bestelformulier vind je alle opties. Overigens zijn rollen ook handig als je je papieren stickers handmatig gaat plakken. Doordat de rol net iets breder is dan de stickers kun je ze gemakkelijk van de backing afhalen. Ons stickerpapier is verkrijgbaar in rond, vierkant, ovaal en rechthoekig. Ook kun je een vrije vorm bestellen. Dan kun je zelf de vorm bepalen. Dit doe je aan de hand van een snijlijn in je drukbestand.

Stickerpapier bestellen: aandachtspunten

Soms wordt er bij ons stickerpapier bestelt om dit zelf te beschrijven. Dit kan. Wel raden we aan dit eerst te testen. Niet elke pen pakt even goed. Je kunt een proefstukje van het materiaal opvragen via info@sticker.nl. Dat e-mailadres kun je ook gebruiken als je een vraag hebt. Vergeet niet je adresgegevens en het soort materiaal te vermelden. In het blog Kun je stickers beschrijven? vind je ook meer informatie. Wil je stickerpapier bestellen? Vul bovenstaand bestelformulier in.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Stickerpapier

Op zoek naar stickerpapier om te laten bedrukken? Bestel onze papieren stickers. Deze zijn leverbaar in allerlei vormen en maten. Afhankelijk van de maat worden ze los of op vel geleverd. Ook is het levering op rol mogelijk.

 • meerdere kleuren mogelijk
 • op rol leverbaar
 • diverse maten en vormen
 • geen verzendkosten


Bestel je papier stickers door onderstaand formulier in te vullen. Liever eerst een prijsopgave? Vraag een offerte aan.
Voorbeelden van stickerpapier
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk