Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > vinyl-stickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat
Kies een van onze supervoordelige standaardmaten
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Dit is maatwerk
Of vertel ons jouw gewenste maat
x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Wit vinyl  

Wit vinyl stickers

 • glanzend
 • permanent klevend
 • zelfklevend PVC vinyl
 • UV- en weerbestendig
Transparant vinyl  

Transparant vinyl stickers

 • glanzend
 • permanent klevend
 • zelfklevend PVC vinyl
 • UV- en weerbestendig
Dit is maatwerk
Meer keuze?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Vinyl stickers hebben veel voordelen

Zelfklevende snijfolie, ook wel stickerfolie of vinyl is de benaming van het materiaal dat gebruikt wordt voor het beplakken van allerlei ondergronden. Een vinyl sticker heeft een levensduur van minimaal drie tot vijf jaar bij buitengebruik. Hierdoor zijn ze geschikte voor bijna alles. Vinyl is een slijtvaste kunststof en staat ook bekend als ethyleenvinylacetaat. Deze kunststofsoort wordt ook toegepast in onder andere speelgoed en plastic tasjes. Omdat het materiaal veel voordelen heeft, is een vinyl sticker de meest voorkomende stickersoort. De voordelen zijn:
 • water, uv- en weersbestendig;
 • kleurecht;
 • krasvrij;
 • iedere maat en vorm mogelijk;
 • geschikt voor veel verschillende ondergronden.

Het gebruik van vinyl labels

Vinyl labels zijn voor allerlei toepassingen geschikt. Je kunt er reclame mee maken. Je kunt ze gebruiken om mensen te informeren of ergens op te attenderen of voor te waarschuwen. Vinyl labels worden ook gebruikt om spullen te verzenden, te traceren, te identificeren en te inventariseren. In dat geval worden er meestal barcodes gedrukt op de vinyl labels, omdat deze makkelijk te scannen zijn. Stickers worden ook veel gebruikt als autobelettering, om ramen te bepakken, als muurdecoratie en gevelbelettering. Maar ook kleine producten zoals potjes, speelgoed of houten kistjes kun je beplakken met vinyl labels.

Stickers en evenementen: een ideale combinatie

Zoals gezegd kun je met stickers gemakkelijk reclame maken. Je kunt ze gebruiken om reclame te maken voor een evenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Zwarte Cross of Amsterdam Pride. Ook kun je met stickers voor een bepaald merk, product of dienst reclame maken op een evenement. Als je bij een evenement stickers wil uitdelen heb je soms toestemming nodig. De organisatie van het evenement kan je hier meer over vertellen. Wil je op een openbare plek stickers uitdelen? Dan heb je vaak een vergunning nodig. In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) kun je vinden wat de regels zijn.

De regels omtrent stickers opplakken

Als je een bepaald onderwerp onder de aandacht wilt brengen van een groot publiek, kun je ook op allerlei plekken stickers opplakken. Wel moet je er rekening mee houden dat het plakken op lantarenpalen, prullenbakken en andere openbare plekken in de meeste gevallen verboden is. Toch komt wildplakken veel voor. Dat komt omdat de pakkans in de meeste gemeenten erg klein is. Vaak krijg je alleen maar een boete als je op heterdaad betrapt wordt. Er zijn echter uitzonderingen. In Maastricht kun je ook een boete krijgen als de sticker naar jou te herleiden is, ook al heb je de sticker niet zelf opgeplakt. Je moet dus zelf de afweging maken of je het risico op een boete wilt lopen om jouw actie onder de aandacht te brengen.

Sticker als cadeautje en goedkoop

Een sticker wordt eerder als cadeautje gezien dan als reclame en aangezien veel mensen gek zijn op gratis spullen doet een sticker het altijd goed. Door leuke stickers te ontwerpen heb je een grotere kans dat mensen ze overal op plakken en onbewust reclame voor je maken. In dat opzicht is het net als met mond-tot-mondreclame: je kunt beter anderen reclame voor je laten maken dan zelf. Als je stickers uitdeelt, weet je niet van te voren waar mensen jouw sticker op zullen plakken. Daarom kun je het beste een stickersoort nemen die zowel binnen als buiten kan en op veel ondergronden geplakt kan worden, zoals vinyl stickers. Ook is reclame maken met vinyl stickers goedkoop als je een van onze supervoordelige standaardmaten bestelt. Zo kosten 10.000 vierkante stickers met de maat 50 bij 50 millimeter maar 125,80 euro ex. btw. Dat is inclusief btw zo'n 1,5 cent per sticker. (*Prijzen kunnen veranderen. De prijs die op het bestelformulier aangegeven wordt is de prijs die je betaalt.)

Levering van onze vinyl labels

Bij ons is het ook mogelijk om vinyl labels op rol te bestellen. Hier wordt vaak voor gekozen, omdat de rollen machinaal verwerkt kunnen worden. Ook zijn de rollen handig in gebruik. Alleen als je stickers wil uitdelen is dat niet handig. Dan kun je beter losse stickers bestellen. Omdat de maat bepaalt of je stickers los of op vel worden geleverd, moet je daar opletten bij het bestellen. Kleine stickers worden op vel geleverd, omdat ze anders moeilijk van de backing af te halen zijn. Op moment dat je je stickers in de winkelmand doet, zie je hoe ze geleverd worden. Wil je ze los en geeft het systeem op vel aan? Kies dan een grotere maat. Een millimeter kan al het verschil uitmaken tussen of ze los of op vel worden geleverd, dus experimenteer daarmee. Wil je vinyl labels bestellen? Vul bovenstaand bestelformulier in. Heb je een vraag of wil je een offerte? Stuur een mail naar info@sticker.nl.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Vinylstickers & vinyl labels

Vinyl stickers is een product dat veel besteld wordt. Vinyl labels zijn uv- en weerbestendig, daardoor is dit materiaal ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Bij ons kun je kiezen uit wit en transparant vinyl.

 • leverbaar in allerlei vormen
 • ook eigen gekozen formaten
 • extra afwerking mogelijk
 • gratis verzending

Op zoek naar vinyl label stickers? Bestel ze gemakkelijk online of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.
Voorbeelden van vinylstickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk