Kwaliteitsgarantie Gratis verzending Altijd de beste prijs Spoedlevering mogelijk
 
Je bevindt je hier:  home > blog
 

Blog

 
 
  

Stickers drukken? Bij ons heb je de keus uit allerlei materialen

Gepubliceerd op: 20 februari 2018
 
Wil je bij ons stickers drukken? Dan krijg je in veel gevallen de vraag welk materiaal je wil hebben. In dit blog leggen we kort uit wat de verschillende materialen inhouden. Daarnaast geven we aan hoe je de keuze kunt vergemakkelijken.

Lees verder ...
 
 
  

De liefde in stickers

Gepubliceerd op: 13 februari 2018
 
Morgen is het Valentijnsdag. Het karakter van deze dag is met de jaren veranderd. Voorheen draaide Valentijnsdag veel meer om mensen waar je dankbaar voor was of waarop je gesteld was. Tegenwoordig draait het om geliefden die elkaar extra aandacht geven met kaarten, bloemen, cadeautjes of een avondje uit. Ook is Valentijnsdag steeds commerciëler geworden, wat voor veel mensen een reden is om deze dag niet te vieren. Bij Sticker.nl doen we het dit jaar een beetje anders. In dit blog de liefde in stickers.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe kun je stickers gebruiken bij de gemeenteraadsverkiezingen?

Gepubliceerd op: 6 februari 2018
 
21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. 5 februari moeten alle politieke partijen hun kandidatenlijst hebben ingeleverd. Daarna hebben de partijen nog een aantal weken om kiezers te werven. Stickers kunnen daarbij helpen. In dit blog geven we drie manieren hoe je ze kunt gebruiken.

Lees verder ...
 
 
  

Ga je trouwen? Heb je ook aan bruiloft stickers gedacht? 4 tips

Gepubliceerd op: 30 januari 2018
 
Aanstaande vrijdag is het alweer zestien jaar geleden dat koning Willem Alexander en koningin Máxima in het huwelijksbootje stapten. Heb je ook trouwplannen? In dit blog vier tips over hoe je stickers kunt gebruiken bij jullie bruiloft.

Lees verder ...
 
 
  

Ultra violet kleur van het jaar 2018

Gepubliceerd op: 23 januari 2018
 
Elk jaar maakt het Pantone Color Institute de kleur van het jaar bekend. Dit jaar is dat ultra violet. In dit blog leggen we uit wat Pantone-kleuren zijn. Ook geven we kort uitleg waarom Pantone voor deze kleur heeft gekozen en hoe je die kunt gebruiken in je ontwerpen.

Lees verder ...
 
 
  

Carnaval stickers bestellen: vijf tips

Gepubliceerd op: 16 januari 2018
 
Van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari is het carnaval. Toch zijn de meeste verenigingen al druk bezig met de voorbereidingen. Heb je carnaval stickers nodig? Bij ons kun je ze gemakkelijk online bestellen. In dit blog vijf tips als je carnaval stickers wil bestellen.

Lees verder ...
 
 
  

Val op in het winkelschap met mooie productetiketten

Gepubliceerd op: 9 januari 2018
 
Wil je dat klanten jouw producten kopen en niet die van de concurrent? Zorg er dan voor dat je producten opvallen. Dit doe je onder andere met mooie productetiketten. In dit blog leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je die bij ons bestelt.

Lees verder ...
 
 
  

Bereikbaarheid en levertijden voor en tijdens de feestdagen

Gepubliceerd op: 18 december 2017
 
Kerstmis en Oud & Nieuw komen er weer aan. Dit kan gevolgen hebben voor je bestelling. Ook is onze bereikbaarheid tijdelijk wat minder. In dit blog lees je er meer over.

Lees verder ...
 
 
  

Wij leveren ook QR-code stickers

Gepubliceerd op: 12 december 2017
 
Bij ons kunt u ook terecht voor QR-code stickers. In dit blog leggen we kort uit wat een QR-code is en waarvoor je deze kunt gebruiken. Daarnaast geven we aan wat de mogelijkheden zijn als je bij ons QR-code stickers wil laten maken.

Lees verder ...
 
 
  

Ontvang 20 procent kerstkorting

Gepubliceerd op: 5 december 2017
 
Kerstmis komt er aan. Steeds meer mensen vieren dat met het geven van cadeaus. Sticker.nl deelt dit jaar ook uit. Bestel een ronde sticker en ontvang 20 procent korting. Meer weten over de actievoorwaarden? Lees snel verder.

Lees verder ...
 
 
  

Is de tekst op je sticker leesbaar?

Gepubliceerd op: 28 november 2017
 
We maken regelmatig stickers met tekst. Als je tekst op een sticker laat printen, is het belangrijk dat de tekst ook leesbaar is. In dit blog geven we een aantal tips voor als je een sticker met tekst gaat maken.

Lees verder ...
 
 
  

Veiligheidslabels drukken kan bij ons

Gepubliceerd op: 21 november 2017
 
Veiligheidslabels worden gebruikt om je te waarschuwen voor bepaalde gevaren. Of ze geven informatie. Bijvoorbeeld waar een nooduitgang is. Je hebt verschillende soorten stickers. In dit blog benoemen we kort de verschillende types die er zijn. Ook geven we aan hoe je veiligheidslabels kunt bestellen.

Lees verder ...
 
 
  

Uitverkoop of kortingsactie? Bestel snel je kortingsstickers

Gepubliceerd op: 14 november 2017
 
Eind deze maand start het uitverkoopseizoen weer. Ben je ook van plan een actie te houden? Bestel dan alvast je kortingsstickers, zodat je deze op tijd in huis hebt. Wij leveren deze standaard op een rol, zodat je ze gemakkelijk kunt aanbrengen. Meer weten? Lees snel verder.

Lees verder ...
 
 
  

Sinds kort ook leverbaar: adresstickers

Gepubliceerd op: 7 november 2017
 
De afgelopen tijd hebben we verschillende nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Adresstickers is een van die nieuwe artikelen. Je kunt ze voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als je een nieuw adres hebt, in plaats van voorgedrukt drukwerk of om promotie te maken voor je bedrijf. In dit blog geven we hier meer uitleg over.

Lees verder ...
 
 
  

Heb je een leuke foto? Maak er een sticker van!

Gepubliceerd op: 31 oktober 2017
 
Wil je een keer iets anders? Laat dan stickers maken van een of meerdere foto’s. Heb je bijvoorbeeld een leuke baby- of kinderfoto? Of wil je stickers laten maken van je vakantiefoto’s? Alles is mogelijk. Meer weten? Lees snel verder.

Lees verder ...
 
 
  

Nieuw in ons assortiment: prijsstickers

Gepubliceerd op: 24 oktober 2017
 
De laatste tijd hebben we verschillende nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Een nieuw product dat we sinds kort verkopen is prijsstickers. In dit blog geven we aan welke mogelijkheden je hebt als je bij ons prijsstickers wil bestellen.

Lees verder ...
 
 
  

Waarschuwingsstickers nodig? Wij kunnen ze leveren

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017
 
Wij leveren veel verschillende soorten stickers. Een van de vele soorten die wij verkopen zijn waarschuwingsstickers. Dit zijn stickers waarmee je mensen op allerlei gevaren kunt attenderen. In dit blog leggen we kort uit wat voor stickers dit zijn en hoe je die kunt bestellen.

Lees verder ...
 
 
  

Maak je eigen muursticker

Gepubliceerd op: 10 oktober 2017
 
Op internet zie je veel aanbieders die muurstickers verkopen. Wij gaan net even een stapje verder. Bij ons kun je ook zelf je muursticker maken. Hoe? Dat leggen we uit in dit blog.

Lees verder ...
 
 
  

Ook verkrijgbaar bij ons: spaarzegels

Gepubliceerd op: 3 oktober 2017
 
Wij leveren diverse soorten stickers. Zo kun je bij ons ook terecht voor spaarzegels. Standaard leveren wij die op rol. Wel net zo makkelijk. Meer informatie over onze spaarzegels vind je in dit blog.

Lees verder ...
 
 
  

Promotiestickers: een ideaal middel om reclame te maken

Gepubliceerd op: 26 september 2017
 
Promotiestickers zijn een ideaal middel als je reclame wil maken. Bijvoorbeeld omdat je je bedrijf wil promoten. Of als je een product, dienst of activiteit onder de aandacht wil brengen. Waarom zijn promotiestickers handig als je reclame wil maken? En waar moet je op letten als je promotionele stickers wil bestellen? In dit blog leggen we dat uit.

Lees verder ...
 
 
  

We hebben een nieuw product: deurstickers

Gepubliceerd op: 19 september
 
We hebben een nieuw artikel toegevoegd aan ons assortiment. Vanaf nu kun je bij ons ook deurstickers bestellen. In dit blog leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je bij ons een deursticker wil bestellen. Ook geven we een paar voorbeelden waar je deurstickers voor kunt gebruiken.

Lees verder ...
 
 
  

Aandachtspunten bij het ontwerpen van etiketten

Gepubliceerd op: 12 september 2017
 
Etiketten zijn een van de producten die je bij ons kunt bestellen. Wil je dat je product goed verkoopt? Dan is het belangrijk dat je etiket mensen aanspreekt. In dit blog geven we tips die je kunnen helpen bij het maken van je ontwerp.

Lees verder ...
 
 
  

Wat je moet weten over kleuren

Gepubliceerd op: 5 september 2017
 
Voor drukwerk worden meestal de kleuren CMYK gebruikt. Al kun je daar ook PMS-kleuren voor gebruiken. RGB-kleuren worden voor beeldschermen gebruikt. In dit blog leggen we uit wat het verschil is tussen deze kleuren en waar je op moet letten als je je drukbestand aan het opmaken bent.

Lees verder ...
 
 
  

Tijdelijk 10 procent op ronde stickers

Gepubliceerd op: 29 augustus 2017
 
Voor de meesten is de vakantie inmiddels weer voorbij. Daarom hebben wij een aantrekkelijke aanbieding. Ontvang tijdelijk tien procent korting op onze ronde stickers. In dit blog leggen we uit wat de actievoorwaarden zijn.

Lees verder ...
 
 
  

Beperkte productie tijdens vakantie

Gepubliceerd op: 1 augustus 2017
 
Vanwege de vakantieperiode hebben wij een beperkte productie. Ook zijn we minder goed bereikbaar. In dit blog geven we daar meer uitleg over. Stickers op rol zijn wel gewoon leverbaar.

Lees verder ...
 
 
  

Bestel naamstickers voor op de spullen van je kinderen

Gepubliceerd op: 25 juli 2017
 
Hoewel een deel van Nederland net zomervakantie heeft, hebben anderen er al weer een paar weken op zitten. Tijd dus om even stil te staan bij het nieuwe schooljaar. Want over een paar weken heeft je kind weer allerlei schoolspullen nodig. Wil je voorkomen dat deze zoekraken? Bestel dan naamstickers.

Lees verder ...
 
 
  

Waar moet je op letten als je barcodestickers laat maken?

Gepubliceerd op: 18 juli 2017
 
Bij ons kun je barcodestickers bestellen. In dit blog geven we aan waar je op moet letten als je barcodestickers wil maken. Ook leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je je stickers bij ons laat drukken.

Lees verder ...
 
 
  

Waar kun je vloerstickers voor gebruiken?

Gepubliceerd op: 11 juli 2017
 
Een van de vele stickersoorten die wij kunnen leveren zijn vloerstickers. In dit blog besteden we aandacht aan waar je een vloersticker voor kunt gebruiken. Ook geven we aan wat er zo bijzonder is aan onze vloerstickers en voor welke ondergronden deze geschikt zijn.

Lees verder ...
 
 
  

Wel of geen Comic Sans gebruiken op je sticker?

Gepubliceerd op: 4 juli 2017
 
In 2009 riepen radiodj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de eerste vrijdag van juli uit tot Comic Sans Dag. Zij deden dit om het lettertype in het zonnetje te zetten, aangezien het gebruik daarvan controversieel is. In dit blog vertellen we meer over het font en geven we kort uitleg over het gebruik van lettertypes in zijn algemeen.

Lees verder ...
 
 
  

Blunders met stickers

Gepubliceerd op: 27 juni 2017
 
Je kunt stickers laten maken voor allerlei doeleinden: reclame, informatie, spaaracties, keuringen van gereedschap en machines, enzovoorts. Soms gaat er bij het maken of plakken van een sticker wel eens iets mis. In dit blog drie blunders met stickers.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers plakken als het warm is

Gepubliceerd op: 20 juni 2017
 
Morgen begint officieel de zomer. We hebben echter al wat warme dagen gehad. Stickers plakken als het erg warm is, is niet verstandig. In dit blog leggen we uit waarom. Ook geven we aan wat de ideale plaktemperaturen zijn.

Lees verder ...
 
 
  

Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes?

Gepubliceerd op: 13 juni 2017
 
Ga je tanken of boodschappen doen? De kans is groot dat je de vraag krijgt of je mee wil doen aan een spaaractie. Behalve zegeltjes kun je ook vaak sparen voor stickers, handdoeken of leuke hebbedingetjes. In dit blog gaan we dieper in op het gebruik van spaaracties en waarom sommige zo succesvol zijn. Ben je op zoek naar een leverancier voor je spaarzegels of stickers? Verderop in het artikel geven we aan welke stickers het meest geschikt zijn voor spaaracties.

Lees verder ...
 
 
  

Maand van de Amateurkunst: stickers als kunstvorm

Gepubliceerd op: 6 juni 2017
 
Deze maand is het de Maand van de Amateurkunst. In deze periode besteden diverse gemeentes en organisaties aandacht aan amateurkunst met allerlei activiteiten. Ook stickers worden gebruikt om kunst te maken. In dit blog besteden we daar aandacht aan en geven we een aantal voorbeelden.

Lees verder ...
 
 
  

10 procent korting op stickers op rol

Gepubliceerd op: 1 juni 2017
 
De hele maand juni hebben we een actie met stickers op rol. Onze stickers op rol zijn al scherp geprijsd. Nu kun je ook nog profiteren van een korting van 10%. Meer weten over deze aanbieding? Lees snel verder.

Lees verder ...
 
 
  

Bitmapbestanden niet altijd geschikt als drukbestand

Gepubliceerd op: 23 mei 2017
 
De titel van dit artikel roept vast vragen op. Want wat zijn bitmapbestanden? En waarom zijn ze niet altijd geschikt als drukbestand? Daar geven we antwoord op in dit blog.

Lees verder ...
 
 
  

Transparante stickers bestellen

Gepubliceerd op: 16 mei 2017
 
Op zoek naar transparante stickers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blog leggen we uit welke transparante stickers we hebben. Ook geven we aan waarop je moet letten als je stickers wil bestellen op transparant materiaal.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is laminaat? En waar dient het voor?

Gepubliceerd op: 9 mei 2017
 
Bij ons is het mogelijk om je stickers af te werken met een laminaat. Wat is dat? En wat is het nut er van? Daar besteden we deze week aandacht aan.

Lees verder ...
 
 
  

Drukproef controleren: aandachtspunten

Gepubliceerd op: 2 mei 2017
 
Als je bij ons stickers bestelt, krijg je altijd een digitale drukproef. Deze drukproef moet je controleren en goedkeuren. Pas na goedkeuring gaan wij je stickers drukken. We merken dat sommige mensen het toch lastig vinden om zo’n drukproef goed te controleren. Vandaar dat we een aantal punten op een rij hebben gezet waarop je moet letten.

Lees verder ...
 
 
  

Op zoek naar een milieuvriendelijke sticker?

Gepubliceerd op: 20 april 2017
 
Aanstaande zaterdag is het Dag van de Aarde (Earth Day). Sinds 1970 wordt er op 22 april stil gestaan bij het milieu en welke invloed consumentengedrag heeft op de aarde. Ook wij vinden het milieu belangrijk. Zo hebben we onder andere een recyclebare sticker. Meer weten? Lees snel verder.

Lees verder ...
 
 
  

Tijdelijk 25 procent korting op rechthoekige stickers

Gepubliceerd op: 11 april 2017
 
Rechthoekige stickers nodig? Maak gebruik van onze kortingsactie. Op dit moment hebben we de prijzen met 25 procent verlaagd. Meer informatie vind je in dit blog.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers plakken op een auto: wat zijn de regels?

Gepubliceerd op: 4 april 2017
 
Onlangs heeft een automobilist in Winterswijk een boete gekregen, omdat die een grote sticker op zijn voorruit had geplakt. Welke regels gelden er voor het plakken van stickers op je auto? Daar besteden we deze week aandacht aan.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is een vrije vorm sticker?

Gepubliceerd op: 28 maart 2017
 
Bij ons kun je ook vrije vorm stickers bestellen. Maar wat zijn dat eigenlijk? En wanneer is het zinvol om deze te bestellen? In dit blog geven we daar antwoord op.

Lees verder ...
 
 
  

Controleer altijd de bevestigingsmail van je bestelling

Gepubliceerd op: 21 maart 2017
 
Soms komen mensen bij de ontvangst van hun stickers er achter dat ze het verkeerde hebben besteld. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij daarom om de bevestigingsmail altijd goed te controleren. In dit blog geven we aan waarop je moet letten.

Lees verder ...
 
 
  

Actie: 25 procent korting op ronde stickers

Gepubliceerd op: 16 maart 2017
 
Onze ronde stickers zijn in de aanbieding. Momenteel krijg je 25 procent korting op ronde stickers met een doorsnede van 95 millimeter. Meer weten? Lees snel verder.

Lees verder ...
 
 
  

Registreren als klant heeft veel voordelen

Gepubliceerd op: 7 maart 2017
 
Wil je stickers bestellen? Registreer je dan als klant. Dit heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van een gastbestelling. In dit blog zetten we deze voor je op een rij.

Lees verder ...
 
 
  

Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen

Gepubliceerd op: 28 februari 2017
 
Voorheen kon je snijtekst stickers alleen bestellen via de e-mail. Vanaf nu kun je ze ook direct bestellen via de website. Dat is handig, want nu hoef je niet eerst op een offerte te wachten en die goed te keuren. In dit blog leggen we uit hoe je snijtekst stickers kunt bestellen. Ook geven we aan waar je op moet letten.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe plak je het beste een sticker?

Gepubliceerd op: 21 februari 2017
 
Als je een sticker hebt besteld, wil je natuurlijk dat hij lang blijft zitten. Er zijn meerdere manieren om een sticker te plakken. Welke methode het met meest geschikt is hangt onder andere af van het soort sticker. In dit blog leggen we een aantal methodes uit. We hebben de tips ook in een documentje gezet, dat je onderaan dit blog kunt downloaden.

Lees verder ...
 
 
  

Wij leveren stickers in elk gewenst formaat

Gepubliceerd op: 7 februari 2017
 
Op zoek naar een sticker in een afwijkend formaat? Neem dan eens een kijkje op onze website. Veel stickerleveranciers leveren alleen stickers in vaste formaten. Bij ons zijn de meeste stickers leverbaar in elk gewenst formaat. Meer weten? Lees dan snel verder.

Lees verder ...
 
 
  

Nieuwe sticker voor bij de voordeur

Gepubliceerd op: 31 januari 2017
 
Als het zo doorgaat, heb je straks een hele serie stickers bij je voordeur. Je hebt al de nee-nee en nee-ja-sticker. Dan heb je nog een sticker tegen verkopers, geloofsovertuigers en collectanten. Met een sticker van WhatsAppBuurtpreventie laat je weten dat je lid bent van een preventiegroep. Heb je huisdieren, dan is een noodsticker voor hulpdiensten handig. Wil je niet dat je pakketje bij de buren wordt bezorgd, dan heb je daar ook een sticker voor. En wil je geen pakketjes van de buren ontvangen, dan kun je daar tegenwoordig ook een sticker voor opplakken.

Lees verder ...
 
 
  

Wij leveren ook zilveren en gouden stickers

Gepubliceerd op: 24 januari 2017
 
Zoek je iets speciaals? Dan zijn onze zilveren of gouden stickers wellicht iets voor jou. Wij konden al doming stickers leveren op zilver vinyl. Sinds kort is het ook mogelijk om gewone stickers te bestellen op zilver of goud. In dit blog leggen we uit wat de opties zijn.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers plakken met koud weer is niet verstandig

Gepubliceerd op: 17 januari 2017
 
Deze week wordt het flink koud in Nederland. Volgens sommige berichten kan het zelfs -15°C worden. Stickers plakken bij lage temperaturen is in de meeste gevallen niet wenselijk, omdat ze dan minder goed hechten. In dit blog gaan we daar dieper op in en geven we aan wat wel een ideale temperatuur is.

Lees verder ...
 
 
  

Software om zelf stickers te ontwerpen

Gepubliceerd op: 10 januari 2017
 
Als je stickers wil laten maken, heb je een ontwerp nodig. Als je zelf het drukbestand wil opmaken, heb je daar een grafisch programma voor nodig. In dit blog zetten we een aantal programma’s op een rij. Sommige programma’s zijn gratis te gebruiken. Voor andere moet je betalen. Al is het vaak wel mogelijk om een gratis proefversie te downloaden. Ook kun je natuurlijk onze gratis ontwerpmodule gebruiken.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig?

Gepubliceerd op: 3 januari 2017
 
Bij ons is het mogelijk om stickers te drukken met dekwit. Wat is dekwit? En wanneer heb je dekwit nodig? Daar besteden we deze week aandacht aan. Ook geven we aan waar je op moet letten als je stickers met dekwit wil laten maken.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers voor lastige ondergronden

Gepubliceerd op: 15 december 2016
 
Op sommige ondergronden plakken stickers met een normale lijmlaag niet goed. In dit blog besteden we aandacht op welke ondergronden het lastiger is om stickers te plakken. Ook geven we aan welke stickers wel plakken op moeilijk te beplakken ondergronden.

Lees verder ...
 
 
  

Toepassingen stickers op rol

Gepubliceerd op: 8 december 2016
 
Stickers op rol kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. In dit blog zetten we een aantal mogelijkheden op een rij. Natuurlijk kun je stickers op rol ook voor andere zaken gebruiken. Want een sticker op rol is in wezen hetzelfde als een gewone sticker.

Lees verder ...
 
 
  

Meer keuzemogelijkheden bij stickers op rol

Gepubliceerd op: 1 december 2016
 
Als je bij ons stickers op rol bestelt, heb je niet alleen meer keuze uit materialen en lijmsoorten. Je kunt nu ook zelf de rolafwikkeling, diameter en vorm kiezen. In dit blog leggen we deze opties verder uit.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers op rol: nieuwe materialen en lijmsoorten

Gepubliceerd op: 24 november 2016
 
Vorige week besteedden we aandacht aan de nieuwe prijzen en levertijden van stickers op rol. Vandaag gaan we het hebben over de nieuwe materialen en lijmsoorten. Door uitbreiding van ons assortiment kun je nu bij ons ook terecht voor stickers die wij voorheen niet konden leveren. In ons blog gaan we daar dieper op in.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers op rol: nog meer in prijs verlaagd

Gepubliceerd op: 17 november 2016
 
Begin dit jaar verlaagden we al onze prijzen van stickers op rol. Door nog slimmer te produceren kunnen wij onze prijzen nog verder verlagen. Dit is gunstig voor jou als klant. Want we zijn nu de goedkoopste leverancier met het breedste assortiment. Ook kun je veel van onze stickers op rol nu rechtstreeks via de website bestellen. In ons blog geven we daar meer uitleg over.

Lees verder ...
 
 
  

Veelgestelde vragen over drukbestanden aanleveren

Gepubliceerd op: 10 november 2016
 
Onze klantenservice krijgt regelmatig vragen over het aanleveren van drukbestanden. In dit blog zetten we een aantal vragen op een rij, plus het bijbehorende antwoord. Zo geven we antwoord op de vraag hoeveel MB je drukbestand mag zijn. Waarom je een 2 mm afloop moet hebben. En waarom je maar een ontwerp per bestelregel kunt aanleveren.

Lees verder ...
 
 
  

Veel van onze prijzen zijn op de website te vinden

Gepubliceerd op: 3 november 2016
 
Als je bij ons stickers wil bestellen, kun je een offerte aanvragen. Wist je echter dat veel van onze prijzen ook op onze website zijn te vinden? Dit is handig als je tijd wil besparen. In dit blog gaan we daar dieper op in.

Lees verder ...
 
 
  

Nieuwtjes over stickers

Gepubliceerd op: 27 oktober 2016
 
Stickers worden voor allerlei zaken gebruikt. Soms komen ze daardoor ook in het nieuws. Deze week in ons blog een aantal nieuwtjes van de afgelopen tijd.

Lees verder ...
 
 
  

Bumperstickers Amerikaanse verkiezingen erg populair

Gepubliceerd op: 20 oktober 2016
 
In de Verenigde Staten zijn politieke bumperstickers erg populair tijdens presidentsverkiezingen. In dit blog besteden we kort aandacht aan de geschiedenis van de bumpersticker en gaan we in op de populariteit van politieke bumperstickers in de VS. Ook hebben we een aantal links op een rij gezet voor als je meer wil weten over het onderwerp of leuke voorbeelden wil zien.

Lees verder ...
 
 
  

Help mijn sticker is gekreukt: wat nu?

Gepubliceerd op: 13 oktober 2016
 
Wij versturen onze stickers altijd in een doos. Soms kan het gebeuren dat deze doos beschadigd raakt tijdens transport. In sommige gevallen zijn dan ook de stickers wat gekreukt. Nu zou je denken dat je deze niet meer kunt gebruiken. Dit is niet altijd het geval. In dit blog lichten we dat toe.

Lees verder ...
 
 
  

Maak een sticker van een foto van je huisdier

Gepubliceerd op: 4 oktober 2016
 
Vandaag is het dierendag. Een mooie gelegenheid om een sticker te laten maken van een foto van je huisdier. Welke stickers zijn daarvoor het meest geschikt? En waar komt dierendag vandaan? In dit blog gaan we daar op in.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe verwijder je lijmresten?

Gepubliceerd op: 29 september 2016
 
Vorige week legden we uit hoe je een sticker kunt verwijderen. Vaak als je een sticker ergens af hebt gehaald, blijven er lijmresten achter. Wist je dat je daar ook pindakaas of sinaasappelschillen voor kunt gebruiken? Hoe dat werkt, leggen we verderop in dit blog uit. Ook bespreken we andere middelen die goed werken bij lijmresten.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe verwijder je een sticker?

Gepubliceerd op: 22 september 2016
 
Je hebt ooit ergens een sticker opgeplakt en nu wil je deze verwijderen. Hoe doe je dat? Je hebt verschillende manieren om dat te doen. Welke methode het beste is, hangt voor een deel af van de ondergrond waarop de sticker geplakt is en het soort sticker. In dit blog leggen we uit welke manieren er zijn.

Lees verder ...
 
 
  

De betekenis van stickertjes op groente en fruit

Gepubliceerd op: 15 september 2016
 
Stickertjes op groente en fruit. Meestal zal je daar waarschijnlijk niet op letten. Toch bevatten deze stickertjes in veel gevallen niet alleen informatie voor de caissière, maar ook voor jou als consument. Wat deze stickertjes betekenen leggen we deze week uit in ons blog.

Lees verder ...
 
 
  

Welke lijm gebruiken wij voor onze stickers?

Gepubliceerd op: 8 september 2016
 
De meeste stickers plakken aan de ondergrond met lijm. Je hebt echter verschillende soorten lijm. Deze week besteden we in ons blog aandacht aan de meest voorkomende lijmsoorten.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers voor een veiliger verkeer

Gepubliceerd op: 1 september 2016
 
Stickers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo worden ze ook gebruikt om het verkeer veiliger te maken. Deze week in ons blog een aantal voorbeelden.

Lees verder ...
 
 
  

Wat je moet weten over de resolutie van je bestand

Gepubliceerd op: 25 augustus 2016
 
Als je bij ons stickers laat maken, zijn er een aantal eisen waaraan je drukbestand moet voldoen. Zo moeten afbeeldingen in het bestand minimaal 300 dpi zijn. Wat is dpi? Hoe kun je controleren of een afbeelding 300 dpi is? En hoe kun je de dpi aanpassen? In dit blog leggen we dat uit.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers voor op de schoolspullen van je kind

Gepubliceerd op: 18 augustus 2016
 
Voor kinderen en jongeren in het midden van het land is volgende week de zomervakantie afgelopen. Een nieuw schooljaar betekent nieuwe schoolspullen. Vooral scholieren van middelbare scholen moeten het nodige aanschaffen. Behalve een agenda, kaftpapier, schriften, pennen en potloden, multomappen en andere benodigdheden kunnen stickers ook handig zijn.

Lees verder ...
 
 
  

Ga je op vakantie? Wellicht heb je stickers nodig

Gepubliceerd op: 21 juli 2016
 
Het vakantieseizoen is inmiddels begonnen. Als je op reis gaat, zijn stickers wellicht noodzakelijk. Ga je met de auto op vakantie? Dan kun je te maken krijgen met NL-stickers, milieustickers, tolstickers en koplampstickers. Ga je vliegen? Dan zijn adresstickers aan te raden. Ook kun je leuke stickers maken van foto’s die je tijdens de vakantie hebt genomen.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is een vectorbestand?

Gepubliceerd op: 14 juli 2016
 
Voor bepaalde stickers die wij leveren heb je een vectorbestand nodig. Wat is een vectorbestand? Voor welke stickers heb je dat nodig en waarom? Hoe kom je aan een vectorbestand? In ons blog van deze week leggen we dat uit.

Lees verder ...
 
 
  

De voetbalstickers van Panini zijn wereldberoemd

Gepubliceerd op: 7 juli 2016
 
De Italiaanse stickerfabrikant Panini is in 1961 begonnen met het leveren van foto’s van voetballers. Deze foto’s kon je verzamelen in een album. De plaatjes waren in het begin geen stickers maar kartonnetjes die je zelf moest inplakken. Begin jaren zeventig werden het stickers. Inmiddels zijn ze enorm populair. Deze week in ons blog meer informatie over deze stickers.

Lees verder ...
 
 
  

Het lettertype van je sticker

Gepubliceerd op: 30 juni 2016
 
Als je een ontwerp maakt voor je sticker en je gebruikt tekst, is het lettertype dat je gebruikt belangrijk. Het bepaalt namelijk net als de kleur de uitstraling van je sticker. Hieronder geven we uitleg over verschillende soorten lettertypes. Plus tips die je kunnen helpen om een lettertype uit te kiezen voor je sticker.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers in het nieuws

Gepubliceerd op: 23 juni 2016
 
Stickers kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Sommige komen daardoor ook in het nieuws. Veel stickers komen op een positieve manier in het nieuws. Andere roepen juist kritiek op. Hieronder een aantal voorbeelden.

Lees verder ...
 
 
  

Wat vind jij van de invoering van de ja-ja-sticker?

Gepubliceerd op: 16 juni 2016
 
Iedereen kent wel de nee-ja-sticker en nee-nee-sticker die je op je brievenbus kunt plakken als je geen reclame en wel of geen huis-aan-huiskranten wil ontvangen. Een aantal gemeentes wil nu dat mensen een ja-ja-sticker op hun brievenbus gaan plakken als ze ongeadresseerde reclame wil ontvangen. Heeft zoiets een nadelig effect? En wat vind jij van dit plan?

Lees verder ...
 
 
  

Kan ik op rekening betalen?

Gepubliceerd op: 9 juni 2016
 
Deze vraag krijgen we bij de klantenservice regelmatig. Het antwoord op deze vraag is ja. Wel gelden er een aantal voorwaarden. In dit blog vertellen we welke dat zijn. Ook geven we aan welke alternatieven je hebt als je niet in aanmerking komt voor betalen op rekening. Ook lichten we toe wanneer je order in productie gaat.

Lees verder ...
 
 
  

Controleer je bestelling goed

Gepubliceerd op: 2 juni 2016
 
Uit de telefoontjes en mailtjes die we krijgen, merken we dat er nog wel eens wat verkeerd gaat bij het bestellen van stickers. Voorkom verrassingen achteraf door je bestelling goed te controleren. Hoe eerder je opmerkt dat iets niet in orde is, hoe makkelijker het is om dat nog aan te passen. Hieronder zetten we ook een aantal aandachtspunten op een rij, zodat je weet waar je rekening mee moet houden tijdens het bestellen.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers voor WhatsApp-groepen buurtpreventie

Gepubliceerd op: 26 mei 2016
 
Stickers met teksten als ‘Let op! WhatsApp buurtpreventie’ zie je tegenwoordig steeds vaker verschijnen in allerlei wijken. Met zo’n sticker wordt aangegeven dat er een groep bewoners actief is als buurtwacht. Wat houdt zo’n WhatsApp-groep in? En welke stickers zijn daar geschikt voor? In dit blog leggen we dat uit.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers op rol zijn handig voor spaaracties

Gepubliceerd op: 19 mei 2016
 
Veel winkeliers houden spaaracties om klanten aan zich te binden. In het verleden werden daar vaak zegeltjes voor gebruikt. Tegenwoordig zie je dat steeds meer winkeliers overstappen op stickers, omdat je deze makkelijker kunt opplakken. Hieronder leggen we uit welke stickers je daar het beste voor kunt gebruiken.

Lees verder ...
 
 
  

Transparante stickers met wit: aandachtspunten

Gepubliceerd op: 12 mei 2016
 
Bij ons is het mogelijk om transparante stickers met wit te laten maken. Wel zijn er een aantal aandachtspunten waarop je moet letten. Deze punten gelden zowel voor stickers die helemaal een witte bedrukking hebben als voor stickers waar alleen bepaalde delen wit zijn.

Lees verder ...
 
 
  

Wie vindt het woord sticker onnodig Engels?

Gepubliceerd op: 28 april 2016
 
In ons blog dit keer een aantal weetjes over stickers. Zoals waar komt het woord sticker vandaan? Wie vindt de term onnodig Engels? In welke talen komt het woord sticker nog meer voor? Dat kun je hieronder lezen. Ook vertellen we kort iets over de ontstaansgeschiedenis en het gebruik van stickers.

Lees verder ...
 
 
  

Drukbestand aanleveren: aantal aandachtspunten

Gepubliceerd op: 21 april 2016
 
Als je bij ons stickers bestelt, kun je kiezen uit twee verschillende opties qua aanleveren van het drukbestand. Een daarvan is dat je het drukbestand zelf aanlevert. In dat geval moet je rekening houden met de aanleverspecificaties. Hieronder geven we bij een aantal eisen extra uitleg.

Lees verder ...
 
 
  

Goedkoop reclame maken met autostickers

Gepubliceerd op: 7 april 2016
 
Heb je een bedrijf? Of ben je een zzp’er of freelancer? Dan is reclame maken belangrijk om meer klanten te krijgen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Een daarvan is via je auto. Je kunt er voor kiezen om belettering aan te laten brengen. Een andere manier is met stickers. Die hoeft niet heel duur te zijn.

Lees verder ...
 
 
  

De service van onze bezorgdienst wordt uitgebreid

Gepubliceerd op: 31 maart 2016
 
In de meeste gevallen dat je bij ons stickers bestelt wordt je bestelling met DHL bezorgd. DHL is bezig om haar service te verbeteren. Voor zakelijke klanten verandert er niets. Voor particuliere klanten wordt de dienstverlening uitgebreid. Hieronder zetten we de veranderingen op een rij.

Lees verder ...
 
 
  

Bij ons kun je ook terecht voor barcodestickers

Gepubliceerd op: 24 maart 2016
 
Wij verkopen diverse stickersoorten. Een van die soorten is de barcodesticker, ook wel streepjescode sticker genoemd. Je hebt verschillende soorten barcodes. De bekendste zijn de EAN-code en de QR-code. Hieronder leggen we uit wat de meest voorkomende codes inhouden en wat de mogelijkheden zijn als je die wil bestellen.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers zijn een effectief marketingmiddel

Gepubliceerd op: 17 maart 2016
 
Hoewel niet alle marketeers er meteen aan denken zijn stickers toch een effectief marketingmiddel. Allereerst geven we antwoord op waar je stickers voor kunt gebruiken. We zetten ook een aantal redenen op een rij waarom stickers goed werken. Daarnaast geven we tips waar je op moet letten als je promotionele stickers gaat maken.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe kun je stickers plakken zonder luchtbellen?

Gepubliceerd op: 10 maart 2016
 
Iedereen kent waarschijnlijk wel de frustratie dat je een sticker wil opplakken en dat je er luchtbellen onder krijgt. Of dat de sticker niet op de juiste plek zit. Met de YUPO Tako heb je daar geen last meer van. De YUPO Tako is een lijmvrije sticker die je gemakkelijk opplakt en weer verwijdert.

Lees verder ...
 
 
  

Waar kun je ultra destructable vinyl voor gebruiken?

Gepubliceerd op: 25 februari 2016
 
Als je bij ons stickers bestelt, kun je kiezen uit diverse materialen. Een van die materialen is ultra destructable. Dit vinyl wordt meestal gebruikt voor keuringsstickers, maar je kunt het ook voor andere toepassingen gebruiken. Hieronder een aantal voorbeelden.

Lees verder ...
 
 
  

Drukbestand pas online na betaling

Gepubliceerd op: 18 februari 2016
 
Als je bij ons stickers bestelt kun je zelf een drukbestand aanleveren of zelf een ontwerp maken met onze gratis ontwerpmodule. Als je zelf een drukbestand aanlevert, kun je dat pas uploaden via de website nadat je je order betaald hebt.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers op rol in prijs verlaagd en sneller leverbaar

Gepubliceerd op: 15 februari 2016
 
Goed nieuws voor jou als klant. Wij hebben de prijs van onze stickers op rol verlaagd. Ook hebben we de levertijd verkort. Daardoor zijn we nu de goedkoopste en snelste leverancier van stickers op rol. Daarnaast hebben we momenteel een aantrekkelijke actie.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is het verschil tussen CMYK en RGB kleuren?

Gepubliceerd op: 4 februari 2016
 
Onze stickers worden gedrukt met CMYK-kleuren. Daarom is het belangrijk om je drukbestand ook in CMYK aan te leveren. Hieronder leggen we uit wat het verschil is tussen CMYK, RGB en PMS-kleuren. Ook vertellen we hoe je een bestand in het juiste kleurschema kunt zetten.

Lees verder ...
 
 
  

Plak je webcam af met een sticker

Gepubliceerd op: 28 januari 2016
 
Wil je voorkomen dat hackers via je webcam ongemerkt mee kunnen kijken of opnames kunnen maken? Bestel dan stickers die je over je webcam kunt plakken. Dit advies hebben diverse organisaties, waaronder Justitie, gegeven. Overigens zijn hackers niet de enigen die via je webcam mee kunnen kijken. Inlichtingendiensten gebruiken dezelfde techniek om mensen te bespioneren.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe zet ik een offerte om in een bestelling?

Gepubliceerd op: 21 januari 2016
 
Vorige week hebben we laten zien hoe je via de website een offerte kunt aanvragen. Deze week leggen we uit hoe je een offerteaanvraag kunt omzetten in een bestelling. Dit doen we aan de hand van een instructiefilm.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe vraag je een offerte aan via onze website?

Gepubliceerd op: 14 januari 2016
 
Bij ons kun je op verschillende manieren een offerte aanvragen: via de website, via de e-mail en telefonisch. Het handigste is het om dit via de website te doen. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt. Ook hebben we een instructiefilm gemaakt waarin je kunt zien hoe het aanvragen van een offerte via de website werkt.

Lees verder ...
 
 
  

Drukbestand vrije vorm sticker: waar moet je op letten?

Gepubliceerd op: 7 januari 2016
 
Een van de vele stickers die je bij ons kunt bestellen is de vrije vorm sticker. Vrije vorm stickers worden ook wel contourstickers genoemd, omdat je bij dit type sticker zelf de vorm bepaalt. Vrije vorm stickers zijn leverbaar in alle denkbare vormen. Als je een vrije vorm sticker wil bestellen, is het belangrijk dat je het juiste type drukbestand aanlevert. Waar je op moet letten, leggen we hieronder uit.

Lees verder ...
 
 
  

Vergeet je drukbestand niet goed te keuren

Gepubliceerd op: 17 december 2015
 
Als je bij ons stickers bestelt, kun je na betaling je drukbestand uploaden. Dit drukbestand moet je daarna ook nog goedkeuren, anders worden je stickers niet gedrukt. Het komt nog wel eens voor dat mensen dit vergeten. Waarom moet je je drukbestand goedkeuren? En hoe werkt dat? Op die vragen geven we antwoord in dit blog.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is het verschil tussen vrije vorm en eigen formaat?

Gepubliceerd op: 10 december 2015
 
Het gebeurt nog wel eens dat klanten via de website een vrije vorm sticker bestellen, terwijl ze eigenlijk een vierkante of ronde sticker nodig hebben in een eigen formaat. Wat is een vrije vorm sticker? Wat is eigen formaat en hoe kan ik dat aangeven? Ik heb het verkeerde besteld: wat nu? Op deze vragen geven we hieronder antwoord.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is een breekslit en wat is het nut daarvan?

Gepubliceerd op: 3 december 2015
 
Als je bij ons stickers bestelt, kan het zijn dat deze een breekslit hebben. Wat is een breekslit? Wat is het nut van een breekslit? Wanneer heeft een sticker wel een slit, en wanneer niet? Hieronder geven we antwoord op deze vragen.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe bestel ik een sticker?

Gepubliceerd op: 24 november 2015
 
Bij Sticker.nl kun je op verschillende manieren een sticker bestellen. Hieronder leggen we aan de hand van een instructiefilm uit hoe dat in zijn werk gaat.

Lees verder ...
 
 
  

Herhalingsorder: makkelijk en snel stickers bestellen

Gepubliceerd op: 17 november 2015
 
Heb je eerder stickers bij ons besteld en wil je weer hetzelfde bestellen? Dan kun je bij ons een herhaalbestelling doen. Het voordeel daarvan is dat je niet opnieuw het bestelformulier hoeft in te vullen. Ook de gebruikte afbeelding wordt automatisch aan je nieuwe order gekoppeld.

Lees verder ...
 
 
  

Raamstickers zijn ook leuk als decoratie

Gepubliceerd op: 10 november 2015
 
Raamstickers zijn een mooi middel als je als winkelier een actie of aanbieding onder de aandacht wilt brengen van je doelgroep. Ook bij restaurants zie je veel. Bijvoorbeeld om aan te geven dat er geen alcohol onder de achttien wordt geschonken. Raamstickers zijn echter ook te gebruiken als decoratie. Het is een leuk middel om je etalage mee aan te kleden met de feestdagen die er aan komen. Ook kunnen ze prima in huis.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers op rol direct te bestellen via de website

Gepubliceerd op: 29 oktober 2015
 
Voorheen was het niet mogelijk om stickers op rol direct via de website te bestellen. Deze waren alleen op aanvraag beschikbaar. Sinds kort is het wel mogelijk om ze direct te bestellen. Meer informatie daarover lees je hieronder.

Lees verder ...
 
 
  

Wij hebben diverse materialen waaruit je kunt kiezen

Gepubliceerd op: 22 oktober 2015
 
De meeste stickers die we leveren zijn gemaakt van wit of transparant vinyl. Daarnaast hebben we ook papieren stickers. Deze zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Ook hebben we nog een aantal speciale vinylsoorten. Hieronder zetten we deze voor je op een rij.

Lees verder ...
 
 
  

Hoe is de prijs van onze stickers opgebouwd?

Gepubliceerd op: 1 oktober 2015
 
De prijs van onze stickers is opgebouwd uit een vast bedrag en een variabel bedrag. Het vaste bedrag zijn opstartkosten. Deze kosten zijn hetzelfde, of je nu 1, 10, 100 of 1000 stickers bestelt. Daarom is het relatief goedkoper om een grotere hoeveelheid in een keer te bestellen dan een aantal kleine bestellingen achter elkaar.

Lees verder ...
 
 
  

Wat is het nut van de afwerkingslaag laminaat?

Gepubliceerd op: 24 september 2015
 
Als je bij ons stickers bestelt, kun je er voor kiezen om een extra afwerkingslaag op je stickers aan te brengen. Deze transparante laag wordt laminaat genoemd. Je kunt in de meeste gevallen kiezen voor een matte of glanzende laag. Waarom zou je voor een laminaat kiezen? Hieronder leggen we dat uit.

Lees verder ...
 
 
  

Volg je bestelling via de gebruikerspagina

Gepubliceerd op: 17 september 2015
 
Onze klantenservice krijgt regelmatig vragen over wanneer een bestelling geleverd wordt. Ook wordt regelmatig gevraagd of we een factuur kunnen sturen. Deze informatie en andere informatie kun je terug vinden op de gebruikerspagina.

Lees verder ...
 
 
  

Gebruik promotie stickers om reclame te maken

Gepubliceerd op: 10 september 2015
 
Wil je je bedrijf promoten? Of een product, dienst of activiteit? Dan kun je op verschillende manieren reclame maken. Een van de mogelijkheden is door promotie stickers weg te geven aan klanten en relaties. Als zij de stickers ergens opplakken, maken ze reclame voor jou. Wat zijn promotie stickers? En waar moet je op letten als je promotie stickers bestelt? Hieronder leggen we het uit.

Lees verder ...
 
 
  

Ook voor een losse sticker kun je bij ons terecht

Gepubliceerd op: 3 september 2015
 
Sticker.nl is er niet alleen voor mensen die grote hoeveelheden stickers willen bestellen. Ook voor een of een paar losse stickers kun je bij ons terecht. Omdat al onze stickers op maat gemaakt worden, kun je zelf beslissen hoe je sticker er uit komt te zien. Ook het formaat en de vorm kun je zelf aangeven.

Lees verder ...
 
 
  

Doming stickers: de koning onder de stickers

Gepubliceerd op: 19 augustus 2015
 
Doming stickers worden de koning onder de stickers genoemd vanwege zijn chique en robuuste uitstraling. Wat zijn doming stickers en waar kun je ze voor gebruiken? Hieronder leggen we dat uit.

Lees verder ...
 
 
  

Wist je dat wij stickers hebben zonder lijm?

Gepubliceerd op: 12 augustus 2015
 
Bij Sticker.nl hebben we verschillende soorten stickers die geplakt worden zonder lijm. Een van die soorten is de YUPO Tako. De YUPO Tako plakt aan de ondergrond met kleine zuignapjes. Vandaar ook de naam YUPO Tako. Tako is Japans voor octopus.

Lees verder ...
 
 
  

Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 2

Gepubliceerd op: 14 juli 2015
 
Bij Sticker.nl kun je niet alleen terecht voor standaard stickers gemaakt van wit of transparant vinyl, maar ook voor allerlei speciale stickersoorten. Deze soorten zijn ontwikkeld voor een specifiek doel of gemaakt van een speciaal materiaal. Vorige week hebben we een deel van deze speciale stickersoorten besproken. Deze week behandelen we de rest.

Lees verder ...
 
 
  

Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 1

Gepubliceerd op: 9 juli 2015
 
Bij Sticker.nl kun je niet alleen terecht voor standaard stickers gemaakt van wit of transparant vinyl, maar ook voor allerlei speciale stickersoorten. Deze soorten zijn ontwikkeld voor een specifiek doel of gemaakt van een speciaal materiaal. In dit artikel geven we een overzicht van aantal stickersoorten die wij hebben en waar je deze voor kunt gebruiken. Volgende week volgt dan een overzicht van de rest van de stickersoorten die wij hebben.

Lees verder ...
 
 
  

Drukken in meerdere kleuren steeds goedkoper

Gepubliceerd op: 25 juni 2015
 
Wil je een sticker met meerdere kleuren tegen een aantrekkelijke prijs? Bestel dan bij Sticker.nl. Door nieuwe technieken is het drukken van stickers in meerdere kleuren een stuk goedkoper geworden.

Lees verder ...
 
 
  

Het verschil tussen indoor en outdoor stickers

Gepubliceerd op: 9 juni 2015
 
Bij Sticker.nl kun je indoor (binnen) en outdoor (buiten) stickers bestellen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee soorten? Hieronder lichten we dat toe.

Lees verder ...
 
 
  

Instructiefilm stickers plakken met water en zeep

Gepubliceerd op: 12 mei 2015
 
Je hebt stickers laten maken en nu wil je ze opplakken. Hoe doe je dat het beste? Daar zijn verschillende manieren voor. Welke manier het beste is, hangt af van welk soort sticker je gekocht hebt en hoe groot deze is.

Lees verder ...
 
 
  

Voordelen van registreren als klant

Gepubliceerd op: 30 april 2015
 
Als je voor het eerst bij ons wilt bestellen, moet je je in veel gevallen als klant registreren. Dit heeft meerdere voordelen. Hieronder zetten we deze voor je op een rij.

Lees verder ...
 
 
  

Transparante stickers met dekwit ook in kleine oplages

Gepubliceerd op: 9 april 2015
 
Wil je transparante stickers laten drukken in kleine oplages met dekwit? Sinds kort is dit bij Sticker.nl mogelijk. Stickers zonder deze extra laag wit en stickers op wit vinyl konden altijd al in kleine oplages bij ons besteld worden.

Lees verder ...
 
 
  

Maak je eigen sticker met onze ontwerpmodule

Gepubliceerd op: 24 maart 2015
 
Bij Sticker.nl kun je zelf je eigen sticker ontwerpen. Dit kun je doen via de ontwerpmodule op onze website. Door zelf je ontwerp te maken, kun je kosten besparen. De module is eenvoudig in gebruik, waardoor die ook geschikt is voor mensen met weinig computerkennis. Hieronder een korte uitleg.

Lees verder ...
 
 
  

Ook voor keuringsstickers kun je bij ons terecht

Gepubliceerd op: 17 maart 2015
 
Uit veiligheidsoverwegingen moeten machines, apparaten en gereedschap regelmatig gekeurd worden. Ook voorkomt tijdig keuren in veel gevallen het plotseling uitvallen apparatuur. Na het keuren moet er een keuringssticker opgeplakt worden, zodat iedereen kan zien dat het keuren gebeurd is en wanneer het opnieuw moet gebeuren. Ben je op zoek naar keuringsstickers? Wij bieden verschillende mogelijkheden.

Lees verder ...
 
 
  

Stickers op vel

Gepubliceerd op: 10 maart 2015
 
Als je een sticker bij ons bestelt, wordt deze los of op vel geleverd. Hoe je de stickers krijgt aangeleverd, hangt af van het formaat dat je gekozen hebt. Kleine stickers worden bij ons standaard op vel geleverd. Het gaat hier om stickers kleiner dan vijf vierkante centimeter. Het maakt daarbij niet uit of je nu een sticker met vierkante, rechthoekige, ronde, ovale of vrije vorm hebt gekozen. Ook maakt het niet uit wat voor materiaal je gekozen hebt.

Lees verder ...
 
 
  

Bij ons kun je terecht voor stickers in elk formaat

Gepubliceerd op: 24 februari 2015
 
Bij Sticker.nl kun je niet alleen stickers in allerlei standaard maten bestellen, maar je kunt ook je eigen formaat kiezen. Dit kan handig zijn als de standaard maten niet geschikt zijn. Niet alle bedrijven die stickers verkopen bieden deze optie. Dus daarmee onderscheiden wij ons van andere stickerleveranciers.

Lees verder ...
 
 
  

Welk type bestand is nodig voor stickers drukken?

Gepubliceerd op: 1 december 2014
 
Als we stickers drukken voor klanten vragen we vaak om een vectorbestand. Wat is een vectorbestand? Hoe kom je er aan? Waarom hebben we dat nodig? En wat is het verschil met bitmapbestanden?

Lees verder ...
 
 
  

Recyclebare stickers bestellen

Gepubliceerd op: 7 november 2014
 
Sticker.nl vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Vandaar dat we onder andere recyclebare stickers verkopen. Ook houden we tijdens het productieproces zoveel mogelijk rekening met het milieu. Daarnaast houden we ook de ontwikkelingen op gebied van milieuvriendelijk produceren in de gaten.

Lees verder ...
 
 
  

Raamstickers bestel je gemakkelijk online

Gepubliceerd op: 6 november 2014
 
Raamstickers is een van de speciale soorten stickers die wij leveren. Raamstickers zijn handig om op de ruiten van je winkel, restaurant of bedrijf te plakken. Wij kunnen raamstickers in verschillende uitvoeren leveren. Een overzicht daarvan vind je hieronder.

Lees verder ...
 
 
  

Nieuw in ons assortiment: statische stickers

Gepubliceerd op: 2 oktober 2014
 
Bestel nu bij Sticker.nl statische stickers. Dit is een nieuw product, dat wij sinds kort in ons assortiment hebben. Statische Stickers blijven op iedere gladde ondergrond zitten door de statische lading van de sticker. Het materiaal laat geen lijmresten achter en je kan ze meerdere keren gebruiken. Statische Stickers zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Ze zijn in alle vormen te snijden.

Lees verder ...
 
 
  

Prijsverlaging van onze stickers

Gepubliceerd op: 15 september 2014
 
Bij Sticker.nl hebben we niet stil gezeten de afgelopen tijd. Verdere automatiseringen en investeringen in onze workflow hebben ervoor gezorgd dat wij onze vloerstickers, raamstickers, machinestickers en andere soorten stickers vooral bij de grotere aantallen in prijs drastisch hebben kunnen verlagen!

Lees verder ...
 
 
  

Stickers plakken zonder luchtbellen

Gepubliceerd op: 27 juni 2014
 
Gemakkelijk stickers plakken zonder luchtbellen ? De YUPO Tako plakt zonder lijm op de meeste gladde oppervlakken. Dit bijzondere product is gemakkelijk te plakken en weer gemakkelijk te verwijderen, zonder dat dit het oppervlak waarop geplakt wordt beschadigt. Deze sticker is meerdere malen te gebruiken

Lees verder ...
 
 
  

Breng je actie onder de aandacht met vloerstickers

Gepubliceerd op: 20 juni 2014
 
Vanmorgen was ik met een bevriende ontwerper in de buurt van een station. Ineens viel mijn oog op de massa mensen die voorbij kwam, starend naar hun telefoon of de grond. Wederom wist ik weer waarom de vloersticker mijn favoriete sticker is.

Lees verder ...
 
 
  

Nieuwe printer biedt nieuwe mogelijkheden

Gepubliceerd op: 17 april 2014
 
Sticker.nl heeft een nieuwe printer aangeschaft. Het gaat om de Agfa Anapurna. Dit is een hybride UV-printer. De printer is supersnel. De stickers die met deze printer gemaakt worden zijn krasbestendiger door de innovatieve manier van printen.

Lees verder ...
 
 
  

Nieuwe website online

Gepubliceerd op: 28 maart 2014
 
Na hard werken is het dan eindelijk zover. De nieuwe website is 28 maart 2014 online gegaan. Door onze explosieve groei hebben we de kans gekregen flink te kunnen investeren in ons machinepark. Daardoor kunnen we nog efficiënter produceren en dat is te merken.

Lees verder ...
 
 
 
 

KLANTENSERVICE

+31 (0)546 539 877
 
 

Vrijblijvend advies

Heb je behoefte aan vrijblijvend advies ten aanzien van je wens of vraag? Onze specialisten voorzien je graag van deskundig advies.
 
Advies aanvragen
 
 

Aanleverspecificaties

Bekijk aanleverspecificaties
 

Waarom sticker.nl

Gratis verzending (NL)
Spoedlevering mogelijk
Altijd de beste kwaliteit
18 jaar online ervaring
 
 

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen
Stel een vraag
 
 

Betalings- mogelijkheden

• Vooruitbetaling
• Op rekening
 
 

Klanttevredenheid

 
 
 
       
Meer toepassingen
Adresstickers
Kortingsstickers
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
Links
Colofon
Waarom sticker.nl
Gratis verzending (NL)
Spoedlevering mogelijk
Op rekening betalen mogelijk
Altijd de beste kwaliteit
16 jaar online ervaring
Betalingsmogelijkheden
Sticker.nl
Bedrijvenpark Twente 425
7602 KM ALMELO
T: +31 546 - 539 877
F: +31 546 - 539 594
E: info@sticker.nl
Beoordelingen
 
 
SITEMAP | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY
 
STICKER.NL | POSTBUS 651 | 7600 AR  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
 
 
 
INLOGGEN   > REGISTREREN
> WINKELMAND (0)