Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog

Blog

een muur vol stickers

Stickers voor lastig te beplakken ondergronden

Gepubliceerd op: 4 maart 2021
Wil je stickers gaan bestellen? Dan is het belangrijk dat je het materiaal kiest dat geschikt is voor jouw ondergrond. Niet elke ondergrond is namelijk even makkelijk te beplakken. In dit blog vertellen we daar meer over. Ook geven we aan welke materialen nog beter blijven zitten dan gewoon vinyl.
Lees verder ...

printscreen prijzen website

Hoe is de prijs van onze stickers opgebouwd?

Gepubliceerd op: 18 februari 2021
De prijs van onze stickers is opgebouwd uit een vast bedrag en een variabel bedrag. Het vaste bedrag zijn opstartkosten. Deze kosten zijn hetzelfde, of je nu 1, 10, 100 of 1000 stickers bestelt. Daarom is het relatief goedkoper om een grotere hoeveelheid in een keer te bestellen dan een aantal kleine bestellingen achter elkaar.
Lees verder ...

veschillende soorten lettertypes

Het lettertype van je sticker

Gepubliceerd op: 11 februari 2021
Wil je tekst verwerken in je stickerontwerp? Dan is het soort lettertype dat je gebruikt belangrijk. Het bepaalt namelijk net als kleur de uitstraling van je sticker. Hieronder geven we uitleg over verschillende soorten lettertypes. Plus tips die je kunnen helpen om een lettertype uit te kiezen voor je sticker.
Lees verder ...

rood potlood en een vakje dat is aangekruisd

Top 3 stickers Tweede Kamerverkiezingen

Gepubliceerd op: 4 februari 2021
17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Afgelopen maandag is bekend gemaakt welke partijen dit jaar meedoen aan de verkiezingen. Stickers kun je gebruiken om campagne te voeren. In dit blog de top drie stickers die daar handig bij zijn. Deze stickers kun je ook voor andere verkiezingen gebruiken of als je een product of evenement wilt promoten.
Lees verder ...

sticker met lichte beschadiging

Wat is het nut van de afwerkingslaag laminaat?

Gepubliceerd op: 28 januari 2021
Als je bij ons stickers bestelt, kun je er voor kiezen om een extra afwerkingslaag op je stickers aan te laten brengen. Deze transparante laag wordt laminaat genoemd. Je kunt in de meeste gevallen kiezen voor een matte of glanzende laag. Waarom zou je voor een laminaat kiezen? Hieronder leggen we dat uit. In plaats van een laminaat kunnen stickers ook een uv-lak krijgen. Daarover lees je ook meer in dit blog.
Lees verder ...

voorbeeld van een vectorbestand en een bitmapbesta

Wat is een vectorbestand?

Gepubliceerd op: 26 januari 2021
Voor bepaalde stickers die wij leveren heb je een vectorbestand nodig. Wat is een vectorbestand? Voor welke stickers heb je dat nodig en waarom? Hoe kom je aan een vectorbestand? In ons blog van deze week leggen we dat uit.
Lees verder ...

dode hoek stickers

Dode hoek stickers verplicht in Frankrijk: bestel ze bij ons

Gepubliceerd op: 14 januari 2021
Sinds 1 januari zijn dode hoek stickers in Frankrijk verplicht. Deze verplichting geldt voor alle vrachtwagens, combinaties en touringcars boven de 3,5 ton. Ook buitenlandse chauffeurs moeten deze stickers op hun vrachtwagen of bus hebben. Heb je dode hoek stickers nodig? Bij ons kun je die eenvoudig bestellen. Ook heb je hiervoor geen drukbestand nodig zoals normaal.
Lees verder ...

printscreen van gebruikerspagina

Volg je bestelling via de gebruikerspagina

Gepubliceerd op: 14 januari 2021
Onze klantenservice krijgt regelmatig vragen over wanneer de bestelde stickers geleverd gaan worden. Deze informatie kun je vinden op je gebruikerspagina. Ook kun je er andere informatie over je bestelling vinden en een factuur van je bestelling downloaden. In dit blog lees je er meer over de voordelen van je gebruikerspagina.
Lees verder ...

Printscreen van de twee kleuren van het jaar 2021

Kleur van het jaar 2021

Gepubliceerd op: 7 januari 2021
Het nieuwe jaar is begonnen. Dat betekent dat er weer een nieuwe kleur van het jaar is. Elk jaar maakt het Pantone Color Institute de kleur van het jaar bekend. Dit jaar is er niet een kleur, maar zelfs twee. De twee kleuren die zijn uitgekozen zijn PANTONE 17-5104 Ultimate Grey en PANTONE 13-0647 Illuminating. Dat laatste is een gele kleur. In dit blog lees je waarom er nu twee kleuren zijn uitgekozen en hoe je deze kunt gebruiken in je stickerontwerp.
Lees verder ...

foto van kerstballen

Bereikbaarheid en levertijden kerstvakantie

Gepubliceerd op: 17 december 2020
Van 24 december tot en met 1 januari hebben wij kerstvakantie. De bereikbaarheid en levertijden wijken in die periode af. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

allerlei soorten promotie stickers

Gebruik promotie stickers om reclame te maken

Gepubliceerd op: 17 december 2020
Wil je je bedrijf promoten? Of een product, dienst of evenement? Dan zijn er verschillende vormen van promotie die je kunt toepassen. Een van de mogelijkheden is door promotie stickers weg te geven aan klanten en/of relaties. Als zij de stickers ergens opplakken, maken ze reclame voor jou. Wat zijn promotie stickers? En waar moet je op letten als je promotie stickers bestelt? Hieronder leggen we het uit.
Lees verder ...

flessen met een etiket met goud

Dé trend van 2021: stickers met goud en zilver

Gepubliceerd op: 10 december 2020
Tegen het einde van het jaar komen allerlei grafisch ontwerpers met dé trends van 2021. Een trend die meerdere designers melden is het gebruik van goud en andere metaaleffecten in ontwerpen. Bij ons kun je stickers met goud en zilver bestellen.
Lees verder ...

driedimensionale vloerstickers

Top 5 stickers voor je huis

Gepubliceerd op: 3 december 2020
Stickers kun je in je huis gebruiken om je interieur een andere look te geven of gewoon voor de lol. In dit blog de top 5 van leukste stickers voor je woning.
Lees verder ...

plaatje met daarop symbool mondkapje verplicht

Mondkapjes per 1 december verplicht: nog corona stickers nodig?

Gepubliceerd op: 26 november 2020
Per 1 december is het verplicht om in alle publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Heb je nog stickers nodig om dit kenbaar te maken aan je klanten en/of relaties? Je kunt ze bij ons bestellen. Ook kun je bij ons terecht voor andere corona stickers.
Lees verder ...

Ook voor een sticker kun je bij ons terecht

Gepubliceerd op: 18 november 2020
Sticker.nl is er niet alleen voor mensen die grote hoeveelheden stickers willen bestellen. Ook voor een of een paar stickers kun je bij ons terecht. Al onze stickers worden op maat gemaakt, vandaar dat je zelf kunt kiezen hoeveel stickers je wilt laten drukken. Ook heb je bij ons de keus uit allerlei maten en vormen.
Lees verder ...

plaatje van inktvis

Wist je dat wij stickers hebben zonder lijm?

Gepubliceerd op: 12 november 2020
Bij Sticker.nl hebben we verschillende soorten stickers die geplakt worden zonder lijm. Een van die soorten is de YUPO Tako. YUPO Tako stickers plakken aan de ondergrond met kleine zuignapjes. Vandaar ook de naam YUPO Tako. Tako is namelijk Japans voor octopus.
Lees verder ...

screenshot van filmpje nat plakken

Instructiefilm stickers plakken met water en zeep

Gepubliceerd op: 3 november 2020
Je hebt stickers laten maken en nu wil je ze opplakken. Hoe doe je dat het beste? Daar zijn verschillende manieren voor. Welke manier het beste is, hangt af van welk soort sticker je gekocht hebt en hoe groot deze is.
Lees verder ...

stickers op rol in een doosje

Toepassingen stickers op rol

Gepubliceerd op: 29 oktober 2020
Stickers op rol kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. In dit blog zetten we een aantal mogelijkheden op een rij. Natuurlijk kun je stickers op rol ook voor andere zaken gebruiken. Want een sticker op rol is in wezen hetzelfde als een gewone sticker, alleen worden deze op een rol geleverd.
Lees verder ...

recyclebare sticker op een doos

Milieuvriendelijke producten: pvc-vrije stickers

Gepubliceerd op: 22 oktober 2020
Steeds meer mensen kiezen bewust voor milieuvriendelijke producten. Ook als je stickers nodig hebt, zijn er varianten die beter zijn voor het milieu dan andere, bijvoorbeeld omdat ze recyclebaar zijn of omdat ze gemaakt worden van recyclebare materialen. Ook op andere vlakken proberen we zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.
Lees verder ...

doming stickers

Doming stickers: de koning onder de stickers

Gepubliceerd op: 15 oktober 2020
Doming stickers worden de koning onder de stickers genoemd vanwege de chique en robuuste uitstraling. Wat zijn doming stickers en waar kun je ze voor gebruiken? In dit blog leggen we dat uit.
Lees verder ...

barcodesstickers

Bij ons kun je ook terecht voor barcode stickers

Gepubliceerd op: 6 oktober 2020
Wij verkopen diverse stickersoorten. Een van die soorten is de barcode sticker, ook wel streepjescode sticker genoemd. Je hebt verschillende soorten barcodes. In dit blog leggen we uit wat de meest voorkomende codes inhouden en wat de mogelijkheden zijn als je die wil bestellen.
Lees verder ...

voetstappen als vloerstickers

Breng je actie onder de aandacht met vloerstickers

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020
Vloerstickers worden momenteel veel gebruikt vanwege COVID-19. Zo worden mensen met vloerstickers geattendeerd op de anderhalve meter maatregel. Ook kun je ze gebruiken om aan te geven waar mensen in een rij moeten wachten en welke route ze moeten lopen. Toch kun je vloerstickers ook voor andere zaken gebruiken. Zo zijn ze ideaal om een actie onder de aandacht te brengen.
Lees verder ...

een vectorbestand en een bitmapbestand

Welk type bestand is nodig voor stickers drukken?

Gepubliceerd op: 24 september 2020
Als we stickers drukken voor klanten vragen we vaak om een vectorbestand. Wat is een vectorbestand? Hoe kom je er aan? Waarom hebben we dat nodig? En wat is het verschil met bitmapbestanden?
Lees verder ...

vinyl met breekslit

Wat is een breekslit en wat is het nut daarvan?

Gepubliceerd op: 17 september 2020
Als je bij ons stickers bestelt, kan het zijn dat deze een breekslit hebben. Wat is een breekslit? Wat is het nut van een breekslit? Wanneer heeft een sticker wel een slit, en wanneer niet? In dit blog geven we antwoord op deze vragen.
Lees verder ...

stickers op een vel

Stickers op vel

Gepubliceerd op: 10 september 2020
Als je stickers bij ons bestelt, worden deze los of op vel geleverd. Hoe je je stickers geleverd krijgt, hangt af van het formaat dat je gekozen hebt en het materiaal. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

screenshot bestelformulier formaat

Stickers laten maken? Bij ons kun je terecht voor stickers in elk formaat

Gepubliceerd op: 3 september 2020
Bij Sticker.nl kun je niet alleen stickers laten maken in standaardmaten, maar ook je eigen formaat kiezen. Dit kan handig zijn als de standaardmaten niet geschikt zijn. Niet alle stickerleveranciers bieden deze optie. In dit blog geven we meer uitleg over maten en vormen van onze stickers.
Lees verder ...

voorbeeld van een raamsticker

Raamstickers zijn ook leuk als decoratie

Gepubliceerd op: 27 augustus 2020
Raamstickers zijn een mooi middel als je als winkelier een actie of aanbieding onder de aandacht wilt brengen van je doelgroep. Ook bij restaurants zie je ze veel. Bijvoorbeeld om aan te geven dat er geen alcohol onder de achttien wordt geschonken. Raamstickers zijn echter ook te gebruiken als decoratie. Je kunt ze gebruiken om je etalage mee aan te kleden voor de verschillende feestdagen. Ook kunnen ze prima in huis.
Lees verder ...

corona stickers

Nog stickers nodig vanwege het COVID-19 virus? Bestel je corona stickers bij Sticker.nl

Gepubliceerd op: 20 augustus 2020
Afgelopen dinsdag (18 augustus) was er weer een persconferentie vanwege het coronavirus, omdat het aantal besmettingen de laatste tijd opnieuw oploopt. Daardoor zijn een aantal maatregelen weer strenger geworden. Heb je nog corona stickers nodig om te voldoen aan de eisen? Wij hebben kant-en-klare corona preventie stickers die leverbaar zijn vanaf 1 stuks. Ook kun je bij ons COVID-19 stickers op maat laten maken. In dit blog lees je daar meer over.
Lees verder ...

voorbeelden van logo's en stickers met logo

Stickers met logo maken: mogelijkheden en aandachtspunten

Gepubliceerd op: 18 augustus 2020
Bij ons kun je allerlei soorten stickers laten maken. Ook voor stickers met logo kun je bij ons terecht. In dit blog kun je lezen waarop je moet letten als je logostickers wilt bestellen en waarop je moet letten als je zelf een logo wilt maken.
Lees verder ...

letters die de woorden tips and tricks vormen

Stickers maken? 6 tips

Gepubliceerd op: 11 augustus 2020
Als je stickers wil laten maken, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. In dit blog hebben we de zes belangrijkste op een rij gezet. Zo krijg je niet alleen de stickers die jij wilt, maar kun je ook veel geld besparen.
Lees verder ...

Bordje met open

Wij zijn deze zomer geopend

Gepubliceerd op: 14 juli 2020
We hebben goed nieuws voor jou als klant. Sticker.nl is dit jaar de hele zomer open. Wel kan de levertijd soms iets afwijken. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

printscreen van registratieformulier

Voordelen van registreren als klant

Gepubliceerd op: 9 juli 2020
Wil je bij ons stickers laten maken? Dan kun je je registreren als klant of een gastbestelling plaatsen. Registreren heeft veel voordelen, daarom raden wij dit aan als je stickers gaat bestellen. In dit blog hebben we deze voordelen voor je op een rij gezet.
Lees verder ...

Diepvries stickers bestellen? Hier moet je op letten

Gepubliceerd op: 2 juli 2020
Als je stickers wilt plakken op producten die in een diepvries worden bewaard, is het belangrijk dat je stickers daarvoor geschikt zijn. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

keuringsstickers

Ook voor keuringsstickers kun je bij ons terecht

Gepubliceerd op: 25 juni 2020
Uit veiligheidsoverwegingen moeten machines, apparaten en gereedschap regelmatig gekeurd worden. Ook voorkomt tijdig keuren in veel gevallen het plotseling uitvallen van apparatuur. Na het keuren moet er een keuringssticker opgeplakt worden, zodat iedereen kan zien dat het keuren gebeurd is en wanneer het opnieuw moet gebeuren. Ben je op zoek naar keuringsstickers? Bestel ze gemakkelijk online.
Lees verder ...

Een hand van iemand die stickers vasthoudt

Stickers bedrukken: wat zijn indoor en outdoor stickers

Gepubliceerd op: 18 juni 2020
Wil je stickers bedrukken? Dan kun je bij ons uit allerlei materialen kiezen. Een van de vragen die je jezelf moet stellen is: wil je de stickers binnen of buiten gaan gebruiken? Niet alle stickers zijn namelijk geschikt voor gebruik buitenshuis. In dit blog geven we aan wat indoor stickers en wat outdoor stickers zijn.
Lees verder ...

voorbeelden van stickers op rol

6 voordelen van stickers op rol

Gepubliceerd op: 11 juni 2020
Stickers op rol is een van onze best verkochte producten. Dat is niet zo gek, want doordat de stickers op een rol geleverd worden heeft dat veel voordelen. In dit blog 6 voordelen van stickers op rol.
Lees verder ...

Stickers plakken

Stickers plakken: hoe doe je dat?

Gepubliceerd op: 28 mei 2020
De stickers die je hebt besteld zijn binnen en nu wil je stickers gaan plakken. Hoe moet dat? Dit hangt af van het soort stickers. Verwerk je je stickers machinaal, dan heb je er niet zoveel omkijken naar. En bij sommige stickersoorten, zoals prijsstickers of kortingsstickers, maakt het niet zoveel uit als de sticker niet perfect recht zit. Maar bij een autosticker of raamsticker wel. Daarom besteden we in dit blog aandacht aan het plakken van stickers.
Lees verder ...

Stickers ontwerpen

Stickers ontwerpen met onze ontwerpmodule: 5 tips

Gepubliceerd op: 20 mei 2020
Als je stickers wilt laten drukken heb je een drukbestand nodig. Dit kun je maken met een grafisch programma of onze gratis ontwerpmodule. In dit blog 5 tips voor als je stickers wilt ontwerpen met onze ontwerpmodule.
Lees verder ...

Mooie ronde stickers

Stickers bedrukken: 4 tips voor mooie stickers

Gepubliceerd op: 14 mei 2020
Wil je stickers bedrukken? Dan is het belangrijk dat je een goed drukbestand hebt. Is je bestand niet goed, dan krijg je geen mooie stickers. In dit blog hebben we vier tips op een rij gezet voor als je een drukbestand gaat opmaken.
Lees verder ...

stickers drukken: materialen

Stickers drukken: verschillende soorten materialen

Gepubliceerd op: 7 mei 2020
Wil je stickers drukken? Dan kun je bij ons uit allerlei materialen kiezen. Vorige week hebben we het gehad over de verschillende materialen bij stickers op rol. Deze week besteden we aandacht aan onze andere stickermaterialen.
Lees verder ...

stickers op rol

Verschillende materialen stickers op rol

Gepubliceerd op: 30 april 2020
Stickers op rol is een populair product bij onze klanten. Deze stickersoort is voor veel doeleinden geschikt. In dit blog kun je lezen je meer lezen over de materialen die mogelijk zijn bij stickers op en de andere mogelijkheden die je hebt.
Lees verder ...

corona stickers

Bestel onze standaard corona stickers

Gepubliceerd op: 23 april 2020
Heb je nog stickers nodig om de coronamaatregelen kenbaar te maken aan je klanten, bezoekers of medewerkers? Bestel dan onze standaard corona stickers. Deze corona stickers zijn ook handig voor basisscholen en kinderdagverblijven, aangezien die na de meivakantie weer opengaan. Werk je op een basisschool of kinderdagverblijf? Bestel dan nu onze kant-en-klare stickers.
Lees verder ...

verschillende stickers

Bij ons kun je net als anders gewoon stickers bestellen

Gepubliceerd op: 21 april 2020
Ondanks de coronacrisis kun je bij ons gewoon stickers bestellen. Ook kun je tijdens de feestdagen die er aankomen net als normaal je bestelling plaatsen. Wel zal de telefonische bereikbaarheid iets afwijken. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

beertjes in verschillende kleuren

Stickers laten maken om kinderen te belonen

Gepubliceerd op: 14 april 2020
Nu de scholen tot en met 3 mei dichtzijn vanwege het coronavirus en iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven, is het voor veel ouders een uitdaging om de kinderen bezig te houden. Daar komt bij dat boertjes en zusjes meer op elkaars lip zitten, waardoor de kans op ruzies groter is. Lees hoe stickers daarbij kunnen helpen.
Lees verder ...

sticker toilet

Raamstickers laten zien waar toiletten zijn in winkelgebieden

Gepubliceerd op: 7 april 2020
Nu iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven vanwege het coronavirus lijkt het niet zo'n issue, maar in veel plaatsen in Nederland zijn er in winkelgebieden te weinig openbare toiletten. Daarom zijn er in allerlei gemeenten initiatieven om daar wat aan te doen. Hier worden onder andere stickers bij gebruikt.
Lees verder ...

stickers supermarkt

Stickers in de supermarkt

Gepubliceerd op: 31 maart 2020
Afgelopen weken was het topdrukte in de supermarkt. Veel mensen sloegen vanwege het coronavirus aan het hamsteren, waardoor bepaalde producten overal uitverkocht waren. Vooral wc-papier was erg gewild. Het is je wellicht nooit opgevallen, maar op veel producten in de supermarkt zitten stickers. In dit blog zetten we deze verschillende stickers op een rij en geven we aan welke stickersoorten je het beste voor een bepaald doeleinde kunt gebruiken.
Lees verder ...

corona stickers

Bescherm jezelf en anderen tegen het coronavirus met stickers

Gepubliceerd op: 24 maart 2020
Het coronavirus is momenteel hét gespreksonderwerp van de dag. Het virus heeft nu ook Nederland bereikt. Om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen heeft de overheid drastische maatregelen genomen. Stickers kunnen je helpen om jezelf en anderen te beschermen. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

koopzegels

Koopzegels sparen: meer rendement dan op je spaargeld

Gepubliceerd op: 17 maart 2020
Koopzegels sparen: het lijkt iets uit je oma's tijdperk. Toch kunnen koopzegels een mooi rendement opleveren. Nu de rente op spaargeld ongekend laag is en sommige banken al helemaal geen rente meer geven, kun je met koopzegels nog wel geld verdienen. In dit blog vertellen we daar meer over. Plus: waarom koopzegels aantrekkelijk zijn voor winkeliers.
Lees verder ...

HACCP stickers en andere horeca stickers

Gepubliceerd op: 10 maart 2020
In de horeca worden allerlei soorten stickers gebruikt. De belangrijkste zijn HACCP stickers. Met deze stickers geef je aan tot wanneer een product gebruikt mag worden. Het stickeren van voedingsmiddelen is verplicht op alle plekken waar op professionele wijze met eten wordt gewerkt. In dit blog besteden we ook kort aandacht aan andere stickers die handig zijn voor horecaondernemers, zoals allergenen stickers.
Lees verder ...

sticker open huis

28 maart is weer de NVM Open Huizen Dag: bestel nu stickers

Gepubliceerd op: 3 maart 2020
Zaterdag 28 maart houdt de NVM weer Open Huizen Dag. Ben je makelaar en heb je nog stickers nodig om aan huiseigenaren te geven? Of doe je als huiseigenaar mee en wil je nog extra reclame maken? Bestel stickers.
Lees verder ...

stickers op een lantaarnpaal

Onze vinyl stickers zijn ideaal voor acties

Gepubliceerd op: 25 februari 2020
Maart is een maand waarin er allerlei dagen zijn om mensen te attenderen op bepaalde kwesties. Zo is het 8 maart Internationale Vrouwendag, 12 maart, Internationale Dag tegen Internetcensuur, 15 maart Internationale Consumentendag, 21 maart Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Dit is slechts nog maar een greep uit alle bijzondere dagen die er zijn. Wil jij mensen ergens op attenderen? Laat vinyl stickers maken.
Lees verder ...

kast met boeken

Stickers nodig voor op boeken? Gebruik onze stickers op rol

Gepubliceerd op: 18 februari 2020
Van 7 maart tot en met 15 maart is het weer Boekenweek. Een belangrijke periode voor boekhandelaars, aangezien dit tot extra omzet leidt. Zo was de omzet tijdens de Boekenweek in 2019 met 3,3% gestegen ten opzichte van de Boekenweek in 2018. Zoek je stickers voor op boeken? Bestel onze stickers op rol. Deze stickers zijn namelijk makkelijk te verwijderen. Deze stickers zijn daardoor ook handig voor op andere producten die verkocht worden.
Lees verder ...

stickers met logo's

Stickers nodig voor de Huishoudbeurs? Bestel ze nu

Gepubliceerd op: 11 februari 2020
Van 22 februari tot en met 1 maart is in de RAI Amsterdam de Huishoudbeurs. Voor veel mensen, met name vrouwen, het uitje van het jaar. Ben je deelnemer? Dan is dit het moment om je product of dienst te promoten. Dit kun je op allerlei manieren doen. Een daarvan is met stickers. Ook kun je stickers gebruiken om mensen naar je stand te lokken.
Lees verder ...

stickers op carnavalswagen

Carnaval stickers nodig? Bestel ze bij ons

Gepubliceerd op: 4 februari 2020
Van 22 tot en met 25 februari is het carnaval. Bij carnavalsverenigingen en op scholen in bepaalde regio's wordt er hard gewerkt aan het maken van de kostuums en wagens. Heb je nog carnaval stickers nodig? Bestel ze dan bij ons. Dit kan eenvoudig online. In dit blog vertellen we welke stickersoorten geschikt zijn voor carnaval.
Lees verder ...

voorbeeld van een niet verwijderbare sticker

Wij verkopen ook niet verwijderbare stickers

Gepubliceerd op: 28 januari 2020
Zoek je stickers die niet te verwijderen zijn? Bestel dan onze ultra destructible sticker. In dit blog vertellen we meer over deze stickersoort en waarom dit soort stickers handig zijn.
Lees verder ...

machine stickers

Zoek je stickers die moeilijk te verwijderen zijn? Bestel machine stickers

Gepubliceerd op: 21 januari 2020
Ben je op zoek naar moeilijk te verwijderen stickers? Bestel dan onze machine stickers. In dit blog vertellen we meer over deze stickersoort en waarom deze handig zijn.
Lees verder ...

voorbeeld van een herbruikbare sticker

De 5 voordelen van herbruikbare stickers

Gepubliceerd op: 14 januari 2020
De YUPO Tako sticker is een van onze herbruikbare sticker. Herbruikbare stickers hebben meerdere voordelen. In dit blog zetten we deze voor je op een rij.
Lees verder ...

De kleur classic blue

Classic Blue kleur van het jaar 2020

Gepubliceerd op: 7 januari 2020
Net als voorgaande jaren heeft het Pantone Color Institute weer de kleur van het jaar bekend gemaakt. De kleur van dit jaar is Classic Blue. In dit blog vertellen we meer over Pantone-kleuren, waarom deze kleur gekozen is en hoe je die kunt gebruiken in je ontwerp.
Lees verder ...

een rol papier

Stickerpapier nodig? Wij kunnen het leveren

Gepubliceerd op: 10 december 2019
Stickerpapier is een van de producten die wij verkopen. Wij hebben verschillende kleuren in ons assortiment. Ook kun je bij ons kiezen uit levering los of op rol. In dit blog vertellen we meer over papieren stickers drukken.
Lees verder ...

voorbeeld van een statische sticker op een raam

De voordelen van de statische sticker

Gepubliceerd op: 3 december 2019
De statische sticker is een makkelijk verwijderbare sticker, doordat deze met statische lading aan het oppervlakte plakt. De statische sticker kan op glazen oppervlaktes worden geplakt. Meestal wordt de statische sticker als raamsticker gebruikt. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

foto van hoe dome stickers worden gemaakt

Op zoek naar exclusieve stickers? Neem dome stickers

Gepubliceerd op: 19 november 2019
Dome stickers, ook wel doming stickers genoemd, hebben een exclusief uiterlijk doordat de stickers worden afgewerkt met een transparante epoxyharslaag. Bij ons kun je doming stickers zelf maken. In dit blog vertellen we er meer over.
Lees verder ...

rol met blanco stickers

Blanco stickers nodig? Zo kun je die bestellen

Gepubliceerd op: 12 november 2019
De meeste mensen laten bij ons stickers met opdruk maken. Heb je blanco stickers nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. In dit blog leggen we uit hoe deze kunt bestellen. Kies je voor blanco stickers, dan zijn die de kleur van het materiaal dat je besteld hebt. Meestal is dat wit. Wil je stickers in een andere kleur, maar zonder opdruk? In dit blog leggen we ook uit hoe je die kunt bestellen.
Lees verder ...

een digitaal winkelmandje

Zo werkt het plaatsen van een herhaalorder

Gepubliceerd op: 5 november 2019
Heb je al eerder stickers bij ons besteld en wil je deze opnieuw bestellen? Dan kun je een herhaalorder plaatsen. In dit blog leggen we uit hoe dat werkt. Ook geven we aan wat de voordelen zijn van registreren als klant.
Lees verder ...

foto van een raamsticker op een raam

Leuk je woning op met raamfolie of raamstickers

Gepubliceerd op: 29 oktober 2019
Wil je je huis opfleuren? Of wil je inkijk tegengaan? Gebruik onze raamfolie en/of raamstickers. In dit blog vertellen we je daar meer over. Ook geven we tips hoe je raamfolie het beste kunt plakken.
Lees verder ...

foto van een raamsticker

Wat kun je bedrijfsmatig met raamfolie en raamstickers?

Gepubliceerd op: 22 oktober 2019
Raamstickers en raamfolie kun je als bedrijf of organisatie voor meerdere doeleinden gebruiken. De belangrijkste redenen om folie op je raam te plakken zijn: inkijk tegengaan, als decoratie, om reclame te maken, om informatie te geven en bij leegstaande panden. In dit blog gaan we daar dieper op in. Ook geven we uitleg over ons product en waar je op moet letten als je plakfolie voor op je raam gaat bestellen.
Lees verder ...

Magneetsticker auto: wat kun je er bedrijfsmatig mee?

Gepubliceerd op: 15 oktober 2019
In ons vorige blog hebben we aandacht besteed aan wat je als particulier met een magneetsticker auto kunt doen. In dit blog geven we antwoord op de vraag: wat kun je er als bedrijf of organisatie mee?
Lees verder ...

een auto volgeplakt met stickers

Gebruik onze magneetsticker auto in plaats van vinylstickers

Gepubliceerd op: 8 oktober 2019
Ben je gek op stickers? Dan kun je natuurlijk je hele auto volplakken zoals op de foto te zien is. Op die manier valt je auto wel op. Zolang je je auto niet wilt verkopen, is er niets aan de hand. Wil je dat wel, dan kan het verwijderen van de stickers lastig zijn. Vaak blijven er namelijk lijmresten achter. Wil je toch je auto pimpen, maar niet vastzitten aan moeilijk te verwijderen stickers? Gebruik onze magneetsticker auto. In dit blog kun je meer lezen over deze stickersoort. Ook geven we aan welke situaties je deze stickersoort kunt gebruiken.
Lees verder ...

twee voorbeelden van vloerstickers

Wat vloerstickers voor jouw huis kunnen doen

Gepubliceerd op: 3 oktober 2019
In ons vorige blog hebben we aandacht besteed aan wat je als bedrijf of organisatie met vloerstickers kunt doen. Deze week geven we je tips en informatie hoe je vloerstickers in huis kunt gebruiken. Dat muurstickers leuk zijn voor in huis, is over het algemeen wel bekend. Dat je met vloerstickers ook leuke dingen kunt doen, weet nog niet iedereen. Daarom geven we je graag een paar voorbeelden ter inspiratie.
Lees verder ...

voorbeeld van een vloersticker

Hoe zet je vloerstickers in voor jouw dagelijkse business?

Gepubliceerd op: 26 september 2019
Vloerstickers: je bent ze vast wel eens tegengekomen. Al ben je je daar wellicht niet bewust van geweest. Vloerstickers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. In dit blog vertellen we je wat je als bedrijf of organisatie met vloerstickers onder andere kunt doen.
Lees verder ...

printscreen van ontwerpmodule

Stickers ontwerpen? Onze ontwerpmodule is vernieuwd

Gepubliceerd op: 17 september 2019
Via onze website kun je zelf stickers ontwerpen met de gratis ontwerpmodule. Deze module is vernieuwd. Behalve dat het uiterlijk van de module is aangepast, zijn er veel mogelijkheden bijgekomen. Zo kun je nu uit meer materialen en afwerklagen kiezen. Ook is de ontwerpmodule geschikt voor mobiel en tablet. Kun je gebruik maken van onze expresslevering en kun je meerdere ontwerpen tegelijk bestellen. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

voorbeeld van een lijmvrije sticker

3 voordelen van lijmvrije stickers

Gepubliceerd op: 10 september 2019
We hebben drie lijmvrije stickers in ons assortiment. Dit zijn de magneetsticker, de statische sticker en de YUPO Tako. Lijmvrije stickers hebben meerdere voordelen. In dit blog 3 voordelen. Plus uitleg over deze stickersoorten.
Lees verder ...

kleurencirkel

Het gebruik van kleuren in je stickerontwerp

Gepubliceerd op: 3 september 2019
Kleuren zijn erg belangrijk als je een ontwerp gaat maken voor je stickers. Vorige week hebben we in een blog aandacht besteed aan welke gevoelens dan wel associaties kleuren kunnen oproepen. In dit blog gaan we verder in op hoe je de juiste kleuren kunt kiezen.
Lees verder ...

krijtjes in allerlei kleuren

Ga je stickers ontwerpen? Houd rekening met je kleuren

Gepubliceerd op: 27 augustus 2019
Uit onderzoek blijkt dat kleur veel invloed heeft. Mensen vormen onbewust binnen 90 seconden een beeld ergens van. Tussen 62 en 90 procent van dat beeld wordt beïnvloed door kleur. Vandaar dat het belangrijk is om stil te staan bij welke kleuren je gaat gebruiken als je een ontwerp gaat maken voor je stickers.
Lees verder ...

busje met daarop stickers

4 handige stickers voor offline marketing

Gepubliceerd op: 20 augustus 2019
Tegenwoordig wordt er veel online reclame gemaakt. Toch is offline marketing ook belangrijk. Om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken, kun je het beste een mix maken van beide. Waarbij het belangrijk is om te kijken welke methodes het beste bij jouw publiek passen. Naast een advertentie in bijvoorbeeld een krant of een reclamespot op radio of televisie, kun je ook met stickers offline reclame maken. In dit blog zetten we vier stickers op een rij die handig zijn voor offline marketing.
Lees verder ...

school

Bestel stickervellen voor het nieuwe schooljaar

Gepubliceerd op: 5 augustus 2019
Over iets meer dan een week is voor regio zuid de zomervakantie alweer afgelopen. Tijd om aan de slag te gaan met de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar. Schoolgaande kinderen hebben van alles nodig: pennen, potloden, schriften, mappen, boeken, enzovoorts. Heb je ook aan onze stickervellen gedacht?
Lees verder ...

screenshot van bestelformulier

Goedkope stickers nodig? Bestel een standaardmaat

Gepubliceerd op: 16 juli 2019
Ben je op zoek naar goedkope stickers? Bestel dan een sticker in een standaardformaat. In dit blog vertellen we daar meer over. Ook geven we twee voorbeelden, zodat je kunt zien hoeveel geld je daarmee kunt besparen.
Lees verder ...

stickers met laminaat

Het nut van laminaat

Gepubliceerd op: 9 juli 2019
Veel van onze stickers kunnen worden afgewerkt met een laminaat. Bij sommige stickersoorten gebeurt dit zelfs standaard. Maar wat is nu het nut van laminaat. Op die vraag geven we antwoord in dit blog.
Lees verder ...

sticker op een raam

De typografie van je sticker

Gepubliceerd op: 2 juli 2019
Wil je een sticker met tekst laten maken, dan is typografie belangrijk. Maar wat is typografie? Dat leggen we uit in dit blog. Ook geven we aan waarop je moet letten als je de typografie van je sticker gaat bepalen.
Lees verder ...

tube lijm

Bij ons kun je uit meerdere soorten lijm kiezen

Gepubliceerd op: 25 juni 2019
Wil je een sticker laten maken? Dan kun je bij ons bij een aantal stickersoorten uit verschillende type lijm kiezen. In dit blog vertellen we welke dat zijn en wat de voordelen daarvan zijn. Daarnaast hebben we nog een aantal andere mogelijkheden, zoals lijmvrije stickers, ultra destructable en grijze belijming. Ook daarover lees je meer in dit blog.
Lees verder ...

plaatje van het schilderij de Nachtwacht

Nu mogelijk: De Nachtwacht op een sticker

Gepubliceerd op: 18 juni 2019
Het Rijksmuseum heeft iets nieuws: de Rijksstudio. Via de Rijksstudio kun je afbeeldingen van kunstwerken ergens op laten drukken, zoals een canvas. Ook is het mogelijk om een bestand te downloaden en die zelf ergens op te laten drukken. Zo kun je dus stickers maken met bijvoorbeeld de Nachtwacht er op. In dit blog vertellen we er meer over.
Lees verder ...

stickers met de tekst Free op een rol

Bij ons kun je stickers krijgen in elke vorm

Gepubliceerd op: 11 juni 2019
Veel stickerleveranciers leveren stickers in standaard vormen als rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Bij ons kun je ook stickers bestellen in een afwijkende vorm. Het maakt daarbij niet uit of je een driehoek wil of een hart. Ook een volledig gekozen eigen vorm is mogelijk. Meer weten? Lees snel verder.
Lees verder ...

verschillende voorbeelden van naamstickers

Naamstickers drukken: niet alleen voor kinderen

Gepubliceerd op: 4 juni 2019
Bij naamstickers denken de meeste mensen aan de stickers die ze laten maken voor hun kinderen. Bijvoorbeeld omdat ze naar de crèche gaan of op school zitten. Toch kun je naamstickers voor veel meer doeleinden gebruiken. In dit blog zetten we er een aantal op een rij.
Lees verder ...

voorbeelden van spaarzegels

Koop je spaarzegels en koopzegels bij ons

Gepubliceerd op: 28 mei 2019
Hoewel digitaal sparen steeds populairder wordt, worden voor veel spaaracties nog papieren zegels gebruikt. In dit blog vertellen we meer over spaaracties in het algemeen. Ook geven we aan welke stickers je daar het beste voor kunt gebruiken.
Lees verder ...

een gebouw met veel ramen

8 stickers voor bepaalde ondergronden

Gepubliceerd op: 21 mei 2019
Wij hebben 8 stickers in ons assortiment die geschikt zijn voor bepaalde ondergronden. Dat zijn autostickers, bootstickers, deurstickers, laptopstickers, muurstickers, raamstickers, tegelstickers en vloerstickers. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

voorbeelden van doming stickers

Waarom doming stickers bestellen?

Gepubliceerd op: 14 mei 2019
Doming stickers zijn een van de vele stickersoorten die wij verkopen. Wat zijn doming stickers? En waarom zou je doming stickers bestellen? Dat vertellen we in dit blog.
Lees verder ...

4 handige stickers voor bedrijven en organisaties

Gepubliceerd op: 7 mei 2019
Stickers worden voor allerlei toepassingen gebruikt. Vier stickers die handig zijn voor bedrijven en organisaties zijn: keuringsstickers, machinestickers, veiligheidsstickers en waarschuwingsstickers. In dit blog leggen we uit wat voor soort stickers dat zijn en waar je deze voor kunt gebruiken.
Lees verder ...

leegstaand pand met raamstickers op de ramen

Raamstickers tegen leegstand

Gepubliceerd op: 30 april 2019
Steeds meer dorpen en steden hebben te maken met leegstaande winkelpanden. Dit heeft een aantal nadelige effecten. Er is echter wel iets aan het probleem te doen. Ben je de eigenaar van een leegstaand pand? Of wil je als gemeente iets doen aan de leegstand in je dorp of stad? Laat dan raamstickers maken. In dit blog leggen we uit wat de voordelen daarvan zijn, hoe je zo'n raamsticker kunt bestellen en hoe je deze het beste kunt plakken.
Lees verder ...

verschillende bierflessen

Brouw je je eigen bier? Maak je eigen etiketten

Gepubliceerd op: 23 april 2019
Zelf bier brouwen is al een tijdje een trend. Er is zelfs een Open Nederlands Kampioenschappen Amateurbierbrouwen (ONK). Deze wedstrijd is speciaal voor thuisbrouwers. Brouw je je eigen bier, dan is het ook leuk om je flessen te voorzien van een mooi etiket. In dit blog vertellen we je meer over de mogelijkheden. Uiteraard zijn de etiketten ook geschikt voor professionele bierbrouwers.
Lees verder ...

reageerbuisjes met stickers erop

Stickers in ziekenhuizen en apotheken

Gepubliceerd op: 16 april 2019
Stickers worden voor allerlei doeleinden en in allerlei branches gebruikt. Vaak sta je er niet eens bij stil waar je ze allemaal tegen kunt komen. Zo zie je in ziekenhuizen en apotheken ook allerlei stickers. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

een vrouw achter een computer die aan het bellen i

Zet je secretaresse in het zonnetje met een sticker

Gepubliceerd op: 9 april 2019
Donderdag 18 april is het Nationale Secretaressedag. Deze dag wordt elk jaar gehouden op de derde donderdag in april. Wil jij de secretaresse(s) van je bedrijf of organisatie in het zonnetje zetten? Of wil je een of meerdere collega's verrassen met iets leuks? Laat stickers maken. In dit blog geven we vier tips wat je met stickers kunt doen.
Lees verder ...

sticker op een lantaarnpaal

Spot stickers tijdens de Wandel naar je werk-dag

Gepubliceerd op: 2 april 2019
Aanstaande donderdag (4 april) is de vierde editie van de Wandel naar je werk-dag. Iedereen wordt opgeroepen om die dag lopend naar het werk te gaan. Is dat niet mogelijk, dan is het advies om in ieder geval een deel van de reisafstand lopend af te leggen. De Wandel naar je werk-dag is een ideaal moment om stickers te spotten.
Lees verder ...

water

Welke stickers zijn waterbestendig?

Gepubliceerd op: 19 maart 2019
Een vraag die we regelmatig krijgen is: welke stickers bestand zijn tegen water. In dit blog geven we antwoord op deze vraag. Ook leggen we uit hoe het zit met andere vloeistoffen.
Lees verder ...

barcodesticker op een doos

Hoe moet je het bestand aanleveren als je barcodestickers hebt besteld?

Gepubliceerd op: 12 maart 2019
Bij ons kun je barcodestickers, ook wel streepjescode stickers, bestellen. Hoe moet je het bestand aanleveren als je barcodestickers hebt besteld? In dit blog leggen we dat uit.
Lees verder ...

een visitekaartje als sticker

Bestel eens stickers in plaats van visitekaartjes

Gepubliceerd op: 4 maart 2019
Het lijkt wellicht een gek advies, maar het kan handiger zijn om stickers te bestellen in plaats van visitekaartjes. In dit blog leggen we uit waarom.
Lees verder ...

een vel met meerdere stickers

5 aandachtspunten voor als je stickervellen wil bestellen

Gepubliceerd op: 26 februari 2019
Normaal gesproken kun je bij ons maar een ontwerp per bestelling aanleveren. Er is echter een uitzondering: je kunt een vel met daarop meerdere ontwerpen bestellen. Wel zijn er een aantal dingen waarop je moet letten als je dat wilt. In dit blog zetten we die punten voor je op een rij.
Lees verder ...

stapels boeken met daarop stickers

6 handige stickers voor in de boekhandel

Gepubliceerd op: 19 februari 2019
Van 23 tot en met 31 maart is het Boekenweek. Voor boekhandels is dit het belangrijkste evenement van het jaar, omdat het extra omzet oplevert. Veel mensen kopen namelijk speciaal in die week een boek, omdat je dan het Boekenweekgeschenk cadeau krijgt bij besteding van 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken. In boekwinkels worden veel verschillende stickers gebruikt. In dit blog zetten we de zes belangrijkste op een rij. Heb je stickers nodig voor de Boekenweek? Bestel ze gemakkelijk online.
Lees verder ...

een rood potlood bij een vakje op een stemformulie

Verkiezingsstickers nodig? Bestel ze gemakkelijk online

Gepubliceerd op: 12 februari 2019
Dit jaar zijn er verschillende verkiezingen. Op 20 maart mogen we stemmen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. 23 mei zijn de verkiezingen voor het Europese Parlement en 27 mei worden de leden van de Eerste Kamer gekozen. Bij deze laatste verkiezingen mogen burgers niet stemmen, maar kiest de Provinciale Staten de leden. Stickers nodig voor je verkiezingscampagne? Bestel ze gemakkelijk en snel online.
Lees verder ...

stuk achtergebleven sticker

Help mijn sticker is losgelaten door de sneeuw: hoe kan dat?

Gepubliceerd op: 5 februari 2019
Een van onze medewerkers had een sticker op de auto zitten. Na een dik pak sneeuw liet de bovenlaag van de sticker uit zichzelf los. Hoe kan dat? In dit blog leggen we dat uit. Ook geven we tips hoe je zoiets kunt voorkomen.
Lees verder ...

fototoestel met daarom heen fotostickers

Verras je geliefde met fotostickers voor Valentijnsdag

Gepubliceerd op: 29 januari 2019
14 februari is het weer Valentijnsdag. Wil je een leuk cadeautje maken voor je partner? Maak dan van een aantal leuke foto's fotostickers. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

printscreen van uploadmodule

Wij hebben een nieuw systeem voor de bestandscontrole

Gepubliceerd op: 22 januari 2019
Als je een sticker bij ons bestelt, heb je een drukbestand nodig. Zo'n bestand moet aan allerlei eisen voldoen. Sinds kort hebben we een nieuw systeem dat nog beter fouten kan opsporen. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

voorbeeld van een carnavalssticker

Bestel nu je carnavalsstickers

Gepubliceerd op: 15 januari 2019
Het lijkt wellicht wat vroeg om nu al je carnavalsstickers te bestellen, aangezien carnaval pas op zondag 3 maart begint. Toch is dit juist de tijd om je stickers te laten maken. Zo heb je ze op tijd in huis en voldoende tijd om ze te verspreiden dan wel op te plakken. In dit blog vertellen we meer over de materialen die je kunt gebruiken voor carnavalsstickers.
Lees verder ...

een printer die stickers aan maken is

Hoe zijn stickers ontstaan?

Gepubliceerd op: 8 januari 2019
Zondag 13 januari is het Nationale Sticker Dag. Deze dag is in het leven geroepen om Ray Stanton Avery te eren. Avery was uitvinder en kunstenaar en de bedenker van de sticker. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

printscreen van de kleur living coral

Living Coral kleur van het jaar 2019

Gepubliceerd op: 3 januari 2019
In december heeft het Pantone Color Institute de kleur voor 2019 bekend gemaakt. De kleur voor dit jaar is Living Coral (koraal). Elk jaar kiest het bedrijf een kleur, die je dan in allerlei producten en uitingen terug ziet. In dit blog vertellen we meer over deze kleur en hoe je deze kunt gebruiken.
Lees verder ...

allerlei stickers op een muur

Stickers bestellen? Wij hebben een uitgebreid aanbod

Gepubliceerd op: 11 december 2018
Bij ons kun je allerlei stickers bestellen. Wil je stickers om reclame te maken? Of zoek je stickers om informatie te geven? Of wil je je interieur verfraaien met stickers? Of heb je stickers nodig voor een actie of activiteit? Al dat soort stickers kunnen wij leveren. In dit blog geven we een overzicht van alle stickers die wij hebben.
Lees verder ...

twee deurstickers

Deurstickers bestellen: welke stappen moet je doorlopen?

Gepubliceerd op: 4 december 2018
Je hebt besloten om een deursticker te bestellen. Bijvoorbeeld omdat je deur niet zo mooi meer is. Of omdat je een bepaalde ruimte een andere sfeer te geven. Welke stappen moet je doorlopen als je deurstickers wil bestellen? In dit blog zetten we die voor je op een rij.
Lees verder ...

een foto van sint en piet bij nacht

Bestel leuke raamstickers voor Sinterklaas of kerst

Gepubliceerd op: 13 november 2018
Inmiddels liggen de pepernoten, chocoladeletters en andere lekkernijen voor Sinterklaas en kerst alweer in de winkel. Ook komt Sinterklaas deze zaterdag het land binnen in Zaandijk, waarna het gezelschap de Zaanse Schans zal bezoeken. Voor veel mensen zijn Sinterklaas en kerst de gelegenheden om het huis feestelijk te versieren. Ook raamstickers kun je daar goed voor gebruiken.
Lees verder ...

neerdere stickers op een muur

Muurstickers verwijderen zonder schade

Gepubliceerd op: 6 november 2018
Muurstickers zijn al een tijdje hot. Vooral stickers met teksten zijn erg populair. Maar wat nu als je uitgekeken bent op je muursticker? Hoe kun je deze dan het beste verwijderen zonder dat de muur beschadigt? In dit blog leggen we uit hoe je dat het beste kunt doen.
Lees verder ...

een laptop met daarop twee stickers

Laat zien wie je bent met laptopstickers

Gepubliceerd op: 30 oktober 2018
Laptopstickers zijn al een tijdje een trend onder Amerikaanse studenten. Ze gebruiken ze om te laten zien wie ze zijn en wat hun interesses zijn. Een student noemt stickers op een laptop een manier om jezelf te beschrijven zonder met mensen te praten. Ook jij kunt laten zien wie je bent met laptopstickers. In dit blog leggen we uit waarom je dat zou kunnen doen. Ook geven we aan welke stickers daarvoor geschikt zijn.
Lees verder ...

allerlei kortingsstickers

Bestel stickers voor Black Friday en Cyber Monday

Gepubliceerd op: 23 oktober 2018
Vrijdag 23 november is het Black Friday en maandag 26 november is het Cyber Monday. Op deze dagen zijn er veel winkels die stunten met hun prijzen. Black Friday is van oorsprong de dag dat fysieke winkels allerlei aanbiedingen hebben, terwijl Cyber Monday voor de online retailers is bedoeld. Inmiddels zijn er veel winkels die van vrijdag tot en met maandag stunten met hun prijzen. Doe jij ook mee aan deze dagen? Bestel dan nu stickers voor je bedrijf, zodat je ze op tijd binnen hebt. Wil je weten welke stickers handig zijn? Je leest het in dit blog.
Lees verder ...

een auto met daarop een sticker

5 veelgemaakte fouten bij autostickers

Gepubliceerd op: 16 oktober 2018
Als je regelmatig op de weg zit, zie je vaak auto's met stickers er op. Helaas komt het wel eens voor dat je autostickers ziet die de plank misslaan. In dit blog zetten we 5 veelvoorkomende fouten op een rij, zodat jij die blunders kunt voorkomen.
Lees verder ...

een doos met daarop een milieuvriendelijke sticker

Zoek je een milieuvriendelijke sticker?

Gepubliceerd op: 9 oktober 2018
Morgen is het Dag van de Duurzaamheid. Vanwege deze dag zijn er allerlei activiteiten die met duurzaamheid en milieu te maken hebben. Duurzaamheid gaat echter verder dan een dag. Ook op alle andere dagen is het belangrijk om stil te staan bij het milieu en duurzaam ondernemen. Bij Sticker.nl doen we dat. Zo houden we er rekening mee bij ons productieproces en hebben we verschillende stickers die minder schadelijk voor het milieu zijn. In dit blog leggen we uit welke dat zijn.
Lees verder ...

sticker red mijn huisdier

Laat een sticker maken om je huisdier te redden

Gepubliceerd op: 2 oktober 2018
Aanstaande donderdag is het Dierendag. Op deze dag geven veel mensen hun huisdier wat extra aandacht in de vorm van een leuk speeltje, een extra knuffel en/of een lekker hapje. Als je een huisdier hebt, wil je natuurlijk niet dat deze wat overkomt. Daarom kun je bij ons een sticker bestellen waarmee je hulpdiensten er op attent kunt maken dat je een of meerdere huisdieren hebt. Meer weten? Lees snel verder.
Lees verder ...

plaatje van halloween

Halloween komt er aan - Bestel raamstickers voor je etalage

Gepubliceerd op: 25 september 2018
Als winkelier wil je met je etalage inspelen op het seizoen en de feestdagen. De komende tijd zijn er verschillende feestdagen. Zo is het op 31 oktober Halloween, een feest dat steeds vaker in Nederland wordt gevierd. Al gaan in sommige delen van het land de kinderen juist met Sint-Maarten (11 november) langs de deuren. Daarna komt dan Sinterklaas, de Kerst en Oud & Nieuw. Kortom, genoeg dagen om op in te spelen als je in de detailhandel zit. Met raamstickers kun je je etalage aankleden.
Lees verder ...

drie deuren van toiletten

Wist je dat stickers mensen met Alzheimer kunnen helpen?

Gepubliceerd op: 18 september 2018
Vrijdag is het Wereld Alzheimerdag. Daarom wordt er in deze periode op allerlei manieren stil gestaan bij deze ziekte. Stickers kunnen mensen met Alzheimer en andere vormen van dementie helpen. Hoe? Dat lees je in dit blog.
Lees verder ...

een rij grachtenpanden aan het water

Huis te koop? Maak het kenbaar met stickers!

Gepubliceerd op: 11 september 2018
Als je je huis wilt verkopen is promotie belangrijk. Dit kan op meerdere manieren. Zo is er op zaterdag 6 oktober weer Open Huizen Dag. Deze dag, georganiseerd door de NVM, is de ideale manier om je huis onder de aandacht van kopers te brengen. Om deze dag tot een succes te maken is promotie maken belangrijk. De meeste makelaars bieden kant-en-klaar promotiemateriaal aan. Mocht dat niet het geval zijn of wil je nog wat extra aandacht genereren? Dan kun je bij ons allerlei soorten stickers bestellen. Heb je als makelaar nog promotiemateriaal nodig? Dan kun je ook bij ons terecht.
Lees verder ...

drie vrouwen in Oktoberfest kleding

Reclame maken met stickers voor het Oktoberfest

Gepubliceerd op: 4 september 2018
Ieder jaar wordt in München het Oktoberfest gehouden. Dit jaar wordt het feest gehouden van 22 september tot en met 7 oktober. Dit volksfeest is in 1810 ontstaan ter ere van de bruiloft van prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. Tegenwoordig is München niet de enige stad waar je bier kunt drinken en feest kunt vieren, ook in Nederland worden er verschillende oktoberfeesten gehouden. Organiseer je een feest en wil je daar reclame voor maken? In dit blog drie manieren hoe je dat met stickers kunt doen.
Lees verder ...

een plaatje tegen kernenergie

Protesteren met stickers

Gepubliceerd op: 28 augustus 2018
Stickers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Met stickers kun je informatie geven. Iemand ergens op attenderen of voor waarschuwen. Of promotie maken voor een bedrijf of product. Er zijn ook mensen die door middel van stickers ergens tegen protesteren. In dit blog hebben we een drie voorbeelden op een rij gezet.
Lees verder ...

voorbeelden van naamstickers

Bestel de naamstickers voor je kinderen op tijd

Gepubliceerd op: 2 augustus 2018
In regio Noord hebben de kinderen en jongeren net zomervakantie gekregen. In andere regio's hebben ze er al twee of drie weken vakantie opzitten. Volgens een gezegde vliegt de tijd zo voorbij als je het leuk hebt. Daarom is het belangrijk om nu al even stil te staan bij het nieuwe schooljaar. Heb je nog naamstickers nodig voor de schoolspullen van je kinderen? Wacht dan niet te lang met bestellen.
Lees verder ...

een muur met daarop stickers

Pimp je interieur met stickers

Gepubliceerd op: 17 juli 2018
Met stickers kun je je interieur op verschillende manieren verfraaien. Bij Sticker.nl verkopen we meerdere stickers die daarvoor geschikt zijn. In dit blog zetten we ze voor je op een rij.
Lees verder ...

mensen die met een smartphone bezig zijn

Stickers tegen smartphoneverslaving

Gepubliceerd op: 10 juli 2018
Telefoonverslaving komt tegenwoordig steeds vaker voor en kan leiden tot allerlei problemen. De website Bright meldde onlangs dat een Deens design- en reclamebureau een sticker heeft ontworpen om dit tegen te gaan. Je kunt er voor kiezen om een kant-en-klare sticker te kopen. Je kunt ook zelf zulke stickers maken. Bij ons kun je deze helemaal zo maken als je zelf wilt. In dit blog vertellen we er meer over.
Lees verder ...

meerdere stapels stickers

Stickers en evenementen: een ideale combinatie

Gepubliceerd op: 3 juli 2018
Binnenkort zijn er weer allerlei evenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, de Tilburgse Kermis, de Zwarte Cross, de Amsterdam Pride en het Zomercarnaval. Zit je in de organisatie van zo'n evenement? Of ga je naar een evenement? Dan kan het handig zijn om stickers te laten maken. In dit blog leggen we uit waarom.
Lees verder ...

een printer die stickers aan het printen is

Stickers drukken: welke technieken worden gebruikt?

Gepubliceerd op: 25 juni 2018
Er zijn veel verschillende druktechnieken. De bekendste zijn hoogdruk, diepdruk, vlakdruk en doordruk. Een redelijk nieuwe methode is het digitaal drukken. In dit blog leggen we uit wat deze technieken inhouden en welke voor stickers drukken worden gebruikt.
Lees verder ...

een boot met daarop een sticker

Wij leveren ook allerlei soorten bootstickers

Gepubliceerd op: 19 juni 2018
Wil je je boot voorzien van een naam en/of haven? Heb je stickers nodig voor de registratie van de RDW? Of doe je mee aan wedstrijden en heb je stickers nodig voor in de zeilen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren verschillende soorten bootstickers. In dit blog vertellen we er meer over.
Lees verder ...

Kun je stickers beschrijven?

Gepubliceerd op: 12 juni 2018
Een vraag die wel eens binnenkomt bij onze klantenservice is of dat je stickers kunt beschrijven. Het antwoord op deze vraag is ja. Wel hangt het van een aantal factoren af. In dit blog gaan we daar dieper op in.
Lees verder ...

een vrouw met een laptop op schoot met daarop een

Nu ook bij ons verkrijgbaar: laptopstickers

Gepubliceerd op: 5 juni 2018
Ben je uitgekeken op je saaie laptop? Dan hebben we goed nieuws. We verkopen nu ook laptopstickers. Wil je een laptopsticker bestellen? Dan heb je bij ons meerdere mogelijkheden. Welke dat zijn leggen we uit in dit blog.
Lees verder ...

een keuken met tegelstickers op de muur

Nieuw in ons assortiment: tegelstickers

Gepubliceerd op: 29 mei 2018
Ben je uitgekeken op je oude tegels in je badkamer of keuken en heb je geen zin in een grote verbouwing? Bestel dan tegelstickers. Deze stickersoort hebben we net toegevoegd aan ons assortiment. Meer weten? Lees snel verder.
Lees verder ...

fototoestel met daarom heen fotostickers

5 leuke stickers voor Vaderdag

Gepubliceerd op: 24 mei 2018
17 juni is het Vaderdag. In Nederland wordt deze dag vanaf 1937 gevierd. Op Vaderdag wordt het vaderschap, de vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving gevierd. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Dan zijn deze stickers wellicht wel iets voor jou. En bestel je voor 29 mei stickers, dan krijg je ook nog eens 10 procent korting. Hoe? Dat lees je in dit blog.
Lees verder ...

stapel met muntjes

Nieuwe betaalmethoden: nu ook AfterPay en PayPal

Gepubliceerd op: 17 mei 2018
Laat je stickers drukken bij ons? Dan kun je vanaf nu gebruik maken van AfterPay en PayPal. In dit blog leggen we uit deze nieuwe betaalmethoden inhouden en welke voorwaarden daarvoor gelden.
Lees verder ...

printscreen van website

Nieuwe website online en lagere prijzen

Gepubliceerd op: 8 mei 2018
Sinds vandaag is onze nieuwe website online. Door de veranderingen is het bestellen van stickers een stuk makkelijker geworden. Ook is de website beter geschikt voor mobiel een tablet. Daarnaast hebben we meteen onze prijzen onder de loep genomen. Daardoor hebben we bij een aantal stickers de prijs fors kunnen verlagen. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

printscreen gebruikerspagina

Wat kun je allemaal met je gebruikerspagina?

Gepubliceerd op: 1 mei 2018
Als je bij ons een bestelling plaatst, krijg je een gebruikerspagina. Wat kun je allemaal met die pagina? En hoe krijg je daar toegang tot? In dit blog geven we daar uitleg over.
Lees verder ...

icoon van iemand in een rolstoel

Is je pand rolstoelvriendelijk? Laat het weten met een sticker

Gepubliceerd op: 24 april 2018
Voor mindervaliden is het handig om te weten of een winkel, restaurant, theater, museum, hotel of ander publiekelijk toegankelijk gebouw geschikt is voor mensen in een rolstoel. Dit kun je doen door bij de ingang een sticker op te plakken. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

voorbeeld van een moederdagsticker

3 tips voor een Moederdagcadeau met stickers

Gepubliceerd op: 17 april 2018
Zondag 13 mei is het Moederdag. Op deze dag wordt het moederschap gevierd. Veel mensen geven hun moeder een cadeautje. Volgens de website Moederdag.net staat een zelfgemaakt cadeau bovenaan het lijstje met favoriete cadeaus. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en zelf iets te gaan maken. In dit blog geven we drie tips hoe je met stickers een leuk geschenk kunt maken voor je moeder.
Lees verder ...

printscreen van kerndiameter en rolafwikkeling

Stickers op rol: wat houden kerndiameter en rolafwikkeling in?

Gepubliceerd op: 3 april 2018
Als je stickers op rol bestelt, moet je bij de verschillende stappen op het bestelformulier ook aangeven welke kerndiameter en rolafwikkeling je wil hebben. In dit blog leggen we uit wat deze begrippen inhouden en wanneer ze van belang zijn.
Lees verder ...

iemand die een raam schoonmaakt

Stickers plakken: aandachtspunten waarop je moet letten

Gepubliceerd op: 27 maart 2018
Je hebt stickers laten drukken. Nu wil je ze gaan opplakken. Er zijn een aantal zaken waarop je moet letten. Zo moet de ondergrond goed schoon en ontvet zijn. Daarnaast mag het niet te warm of te koud zijn. In dit blog geven we daar wat uitleg over. Plus nog een aantal andere plaktips.
Lees verder ...

voorbeelden van naamstickers

Naamstickers ook handig voor bedrijven en in de zorg

Gepubliceerd op: 20 maart 2018
Met naamstickers verklein je de kans dat iets zoekraakt of gestolen wordt. Daarom zijn ze ideaal voor ouders die een kind op de crèche of op school hebben. Ook voor bedrijven, zzp?€?ers en andere organisaties kunnen naamstickers handig zijn. In dit blog vertellen we daar meer over.
Lees verder ...

een voorbeeld van een slit

Stickers maken: alles wat je moet weten over slitten

Gepubliceerd op: 13 maart 2018
Laat je stickers maken? Dan kan het zijn dat ze een breekslit hebben. Wat is dat? En wat heb je er aan? In dit blog leggen we dat uit. Ook geven we aan welke alternatieven je hebt als een breekslit niet mogelijk is.
Lees verder ...

een plaatje van Pasen

Pasen komt er aan: bestel nu alvast je raamstickers

Gepubliceerd op: 6 maart 2018
Zondag 1 april en maandag 2 april is het Pasen. Voor de een is dat het feest om de opstanding van Jezus te vieren. Anderen vieren juist het begin van de lente. Je huis versieren vanwege Pasen is minder een traditie dan met kerst. Toch zijn er genoeg mensen die het leuk vinden om hun huis in paassfeer te brengen. Mocht je op zoek zijn naar leuke decoraties? Heb je dan ook aan raamstickers gedacht? In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

een kalender

Snel stickers nodig? Gebruik onze spoed- of expresslevering

Gepubliceerd op: 27 februari 2018
Wil je stickers maken? Dan heb je bij ons de keus uit verschillende levertijden. Naast onze standaard levertijd hebben we ook nog een spoed- en expresslevering. In dit blog lees je er meer over.
Lees verder ...

allerlei stickers

Stickers drukken? Bij ons heb je de keus uit allerlei materialen

Gepubliceerd op: 20 februari 2018
Wil je bij ons stickers drukken? Dan krijg je in veel gevallen de vraag welk materiaal je wil hebben. In dit blog leggen we kort uit wat de verschillende materialen inhouden. Daarnaast geven we aan hoe je de keuze kunt vergemakkelijken.
Lees verder ...

kalender met datum 14 februari

De liefde in stickers

Gepubliceerd op: 13 februari 2018
Morgen is het Valentijnsdag. Het karakter van deze dag is met de jaren veranderd. Voorheen draaide Valentijnsdag veel meer om mensen waar je dankbaar voor was of waarop je gesteld was. Tegenwoordig draait het om geliefden die elkaar extra aandacht geven met kaarten, bloemen, cadeautjes of een avondje uit. Ook is Valentijnsdag steeds commerciëler geworden, wat voor veel mensen een reden is om deze dag niet te vieren. Bij Sticker.nl doen we het dit jaar een beetje anders. In dit blog de liefde in stickers.
Lees verder ...

een rood potlood met een verkiezingsformulier

Hoe kun je stickers gebruiken bij de gemeenteraadsverkiezingen?

Gepubliceerd op: 6 februari 2018
21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. 5 februari moeten alle politieke partijen hun kandidatenlijst hebben ingeleverd. Daarna hebben de partijen nog een aantal weken om kiezers te werven. Stickers kunnen daarbij helpen. In dit blog geven we drie manieren hoe je ze kunt gebruiken.
Lees verder ...

twee trouwringen

Ga je trouwen? Heb je ook aan bruiloft stickers gedacht? 4 tips

Gepubliceerd op: 30 januari 2018
Aanstaande vrijdag is het alweer zestien jaar geleden dat koning Willem Alexander en koningin Máxima in het huwelijksbootje stapten. Heb je ook trouwplannen? In dit blog vier tips over hoe je stickers kunt gebruiken bij jullie bruiloft.
Lees verder ...

kleur ultra violet

Ultra violet kleur van het jaar 2018

Gepubliceerd op: 23 januari 2018
Elk jaar maakt het Pantone Color Institute de kleur van het jaar bekend. Dit jaar is dat ultra violet. In dit blog leggen we uit wat Pantone-kleuren zijn. Ook geven we kort uitleg waarom Pantone voor deze kleur heeft gekozen en hoe je die kunt gebruiken in je ontwerpen.
Lees verder ...

plaatje van carnavalshoed

Carnaval stickers bestellen: vijf tips

Gepubliceerd op: 16 januari 2018
Van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari is het carnaval. Toch zijn de meeste verenigingen al druk bezig met de voorbereidingen. Heb je carnaval stickers nodig? Bij ons kun je ze gemakkelijk online bestellen. In dit blog vijf tips als je carnaval stickers wil bestellen.
Lees verder ...

etiektten op flessen

Val op in het winkelschap met mooie productetiketten

Gepubliceerd op: 9 januari 2018
Wil je dat klanten jouw producten kopen en niet die van de concurrent? Zorg er dan voor dat je producten opvallen. Dit doe je onder andere met mooie productetiketten. In dit blog leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je die bij ons bestelt.
Lees verder ...

voorbeeld van een QR-code

Wij leveren ook QR-code stickers

Gepubliceerd op: 12 december 2017
Bij ons kunt u ook terecht voor QR-code stickers. In dit blog leggen we kort uit wat een QR-code is en waarvoor je deze kunt gebruiken. Daarnaast geven we aan wat de mogelijkheden zijn als je bij ons QR-code stickers wil laten maken.
Lees verder ...

een infographic over leesbaarheid

Is de tekst op je sticker leesbaar?

Gepubliceerd op: 28 november 2017
We maken regelmatig stickers met tekst. Als je tekst op een sticker laat printen, is het belangrijk dat de tekst ook leesbaar is. In dit blog geven we een aantal tips voor als je een sticker met tekst gaat maken.
Lees verder ...

een voorbeeld van een veiligheidslabel

Veiligheidslabels drukken kan bij ons

Gepubliceerd op: 21 november 2017
Veiligheidslabels worden gebruikt om je te waarschuwen voor bepaalde gevaren. Of ze geven informatie. Bijvoorbeeld waar een nooduitgang is. Je hebt verschillende soorten stickers. In dit blog benoemen we kort de verschillende types die er zijn. Ook geven we aan hoe je veiligheidslabels kunt bestellen.

Lees verder ...

een sticker met sale erop

Uitverkoop of kortingsactie? Bestel snel je kortingsstickers

Gepubliceerd op: 14 november 2017
Eind deze maand start het uitverkoopseizoen weer. Ben je ook van plan een actie te houden? Bestel dan alvast je kortingsstickers, zodat je deze op tijd in huis hebt. Wij leveren deze standaard op een rol, zodat je ze gemakkelijk kunt aanbrengen. Meer weten? Lees snel verder.
Lees verder ...

een blanco envelop

Sinds kort ook leverbaar: adresstickers

Gepubliceerd op: 7 november 2017
De afgelopen tijd hebben we verschillende nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Adresstickers is een van die nieuwe artikelen. Je kunt ze voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als je een nieuw adres hebt, in plaats van voorgedrukt drukwerk of om promotie te maken voor je bedrijf. In dit blog geven we hier meer uitleg over.
Lees verder ...

een muur met allerlei fotostickers

Heb je een leuke foto? Maak er een sticker van!

Gepubliceerd op: 31 oktober 2017
Wil je een keer iets anders? Laat dan stickers maken van een of meerdere foto's. Heb je bijvoorbeeld een leuke baby- of kinderfoto? Of wil je stickers laten maken van je vakantiefoto's? Alles is mogelijk. Meer weten? Lees snel verder.
Lees verder ...

prijsstickers op producten

Nieuw in ons assortiment: prijsstickers

Gepubliceerd op: 24 oktober 2017
De laatste tijd hebben we verschillende nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Een nieuw product dat we sinds kort verkopen is prijsstickers. In dit blog geven we aan welke mogelijkheden je hebt als je bij ons prijsstickers wil bestellen.
Lees verder ...

waarschuwing dat je op moet passen voor een opstak

Waarschuwingsstickers nodig? Wij kunnen ze leveren

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017
Wij leveren veel verschillende soorten stickers. Een van de vele soorten die wij verkopen zijn waarschuwingsstickers. Dit zijn stickers waarmee je mensen op allerlei gevaren kunt attenderen. In dit blog leggen we kort uit wat voor stickers dit zijn en hoe je die kunt bestellen.
Lees verder ...

muur met verschillende stickers

Maak je eigen muursticker

Gepubliceerd op: 10 oktober 2017
Op internet zie je veel aanbieders die muurstickers verkopen. Wij gaan net even een stapje verder. Bij ons kun je ook zelf je muursticker maken. Hoe? Dat leggen we uit in dit blog.
Lees verder ...

voorbeeld van meerdere spaarzegels

Ook verkrijgbaar bij ons: spaarzegels

Gepubliceerd op: 3 oktober 2017
Wij leveren diverse soorten stickers. Zo kun je bij ons ook terecht voor spaarzegels. Standaard leveren wij die op rol. Wel net zo makkelijk. Meer informatie over onze spaarzegels vind je in dit blog.
Lees verder ...

voorbeeld van een promotiesticker

Promotiestickers: een ideaal middel om reclame te maken

Gepubliceerd op: 26 september 2017
Promotiestickers zijn een ideaal middel als je reclame wil maken. Bijvoorbeeld omdat je je bedrijf wil promoten. Of als je een product, dienst of activiteit onder de aandacht wil brengen. Waarom zijn promotiestickers handig als je reclame wil maken? En waar moet je op letten als je promotionele stickers wil bestellen? In dit blog leggen we dat uit.
Lees verder ...

drie toiletdeuren met daarop stickers

We hebben een nieuw product: deurstickers

Gepubliceerd op: 19 september 2017
We hebben een nieuw artikel toegevoegd aan ons assortiment. Vanaf nu kun je bij ons ook deurstickers bestellen. In dit blog leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je bij ons een deursticker wil bestellen. Ook geven we een paar voorbeelden waar je deurstickers voor kunt gebruiken.
Lees verder ...

een fles met daarop een etiket

Aandachtspunten bij het ontwerpen van etiketten

Gepubliceerd op: 12 september 2017
Etiketten zijn een van de producten die je bij ons kunt bestellen. Wil je dat je product goed verkoopt? Dan is het belangrijk dat je etiket mensen aanspreekt. In dit blog geven we tips die je kunnen helpen bij het maken van je ontwerp.
Lees verder ...

kleurenwaaier

Wat je moet weten over kleuren

Gepubliceerd op: 5 september 2017
Voor drukwerk worden meestal de kleuren CMYK gebruikt. Al kun je daar ook PMS-kleuren voor gebruiken. RGB-kleuren worden voor beeldschermen gebruikt. In dit blog leggen we uit wat het verschil is tussen deze kleuren en waar je op moet letten als je je drukbestand aan het opmaken bent.
Lees verder ...

plaatje met tekst special offer

Tijdelijk 10 procent op ronde stickers

Gepubliceerd op: 29 augustus 2017
Voor de meesten is de vakantie inmiddels weer voorbij. Daarom hebben wij een aantrekkelijke aanbieding. Ontvang tijdelijk tien procent korting op onze ronde stickers. In dit blog leggen we uit wat de actievoorwaarden zijn.
Lees verder ...

een stapel schriftjes met daarop een sticker

Bestel naamstickers voor op de spullen van je kinderen

Gepubliceerd op: 25 juli 2017
Hoewel een deel van Nederland net zomervakantie heeft, hebben anderen er al weer een paar weken op zitten. Tijd dus om even stil te staan bij het nieuwe schooljaar. Want over een paar weken heeft je kind weer allerlei schoolspullen nodig. Wil je voorkomen dat deze zoekraken? Bestel dan naamstickers.
Lees verder ...

verschillende barcodestickers

Waar moet je op letten als je barcodestickers laat maken?

Gepubliceerd op: 18 juli 2017
Bij ons kun je barcodestickers bestellen. In dit blog geven we aan waar je op moet letten als je barcodestickers wil maken. Ook leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je je stickers bij ons laat drukken.
Lees verder ...

vloerstickers op een vloer om gebied af te bakenen

Waar kun je vloerstickers voor gebruiken?

Gepubliceerd op: 11 juli 2017
Een van de vele stickersoorten die wij kunnen leveren zijn vloerstickers. In dit blog besteden we aandacht aan waar je een vloersticker voor kunt gebruiken. Ook geven we aan wat er zo bijzonder is aan onze vloerstickers en voor welke ondergronden deze geschikt zijn.
Lees verder ...

een rode streep door de tekst comic sans

Wel of geen Comic Sans gebruiken op je sticker?

Gepubliceerd op: 4 juli 2017
In 2009 riepen radiodjs Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de eerste vrijdag van juli uit tot Comic Sans Dag. Zij deden dit om het lettertype in het zonnetje te zetten, aangezien het gebruik daarvan controversieel is. In dit blog vertellen we meer over het font en geven we kort uitleg over het gebruik van lettertypes in zijn algemeen.
Lees verder ...

een boek met daarop een sticker die niet gepast is

Blunders met stickers

Gepubliceerd op: 27 juni 2017
Je kunt stickers laten maken voor allerlei doeleinden: reclame, informatie, spaaracties, keuringen van gereedschap en machines, enzovoorts. Soms gaat er bij het maken of plakken van een sticker wel eens iets mis. In dit blog drie blunders met stickers.
Lees verder ...

een lucht met wolken en een felle zon

Stickers plakken als het warm is

Gepubliceerd op: 20 juni 2017
Morgen begint officieel de zomer. We hebben echter al wat warme dagen gehad. Stickers plakken als het erg warm is, is niet verstandig. In dit blog leggen we uit waarom. Ook geven we aan wat de ideale plaktemperaturen zijn.
Lees verder ...

een rol met stickers

Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes?

Gepubliceerd op: 13 juni 2017
Ga je tanken of boodschappen doen? De kans is groot dat je de vraag krijgt of je mee wil doen aan een spaaractie. Behalve zegeltjes kun je ook vaak sparen voor stickers, handdoeken of leuke hebbedingetjes. In dit blog gaan we dieper in op het gebruik van spaaracties en waarom sommige zo succesvol zijn. Ben je op zoek naar een leverancier voor je spaarzegels of stickers? Verderop in het artikel geven we aan welke stickers het meest geschikt zijn voor spaaracties.
Lees verder ...

een kunstwerk met stickers

Maand van de Amateurkunst: stickers als kunstvorm

Gepubliceerd op: 6 juni 2017
Deze maand is het de Maand van de Amateurkunst. In deze periode besteden diverse gemeentes en organisaties aandacht aan amateurkunst met allerlei activiteiten. Ook stickers worden gebruikt om kunst te maken. In dit blog besteden we daar aandacht aan en geven we een aantal voorbeelden.
Lees verder ...

een voorbeeld van een bitmap en vectorbestand

Bitmapbestanden niet altijd geschikt als drukbestand

Gepubliceerd op: 23 mei 2017
De titel van dit artikel roept vast vragen op. Want wat zijn bitmapbestanden? En waarom zijn ze niet altijd geschikt als drukbestand? Daar geven we antwoord op in dit blog.
Lees verder ...

voorbeeld van eent transparante sticker

Transparante stickers bestellen

Gepubliceerd op: 16 mei 2017
Op zoek naar transparante stickers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blog leggen we uit welke transparante stickers we hebben. Ook geven we aan waarop je moet letten als je stickers wil bestellen op transparant materiaal.
Lees verder ...

een sticker met een afgeschuurd plekje

Wat is laminaat? En waar dient het voor?

Gepubliceerd op: 9 mei 2017
Bij ons is het mogelijk om je stickers af te werken met een laminaat. Wat is dat? En wat is het nut er van? Daar besteden we deze week aandacht aan.
Lees verder ...

printscreen van uploadmodule

Drukproef controleren: aandachtspunten

Gepubliceerd op: 2 mei 2017
Als je bij ons stickers bestelt, krijg je altijd een digitale drukproef. Deze drukproef moet je controleren en goedkeuren. Pas na goedkeuring gaan wij je stickers drukken. We merken dat sommige mensen het toch lastig vinden om zo?n drukproef goed te controleren. Vandaar dat we een aantal punten op een rij hebben gezet waarop je moet letten.
Lees verder ...

een plaatje van een milieuvriendelijke sticker

Op zoek naar een milieuvriendelijke sticker?

Gepubliceerd op: 20 april 2017
Aanstaande zaterdag is het Dag van de Aarde (Earth Day). Sinds 1970 wordt er op 22 april stil gestaan bij het milieu en welke invloed consumentengedrag heeft op de aarde. Ook wij vinden het milieu belangrijk. Zo hebben we onder andere een recyclebare sticker. Meer weten? Lees snel verder.
Lees verder ...

een sticker op een autoraam

Stickers plakken op een auto: wat zijn de regels?

Gepubliceerd op: 4 april 2017
Onlangs heeft een automobilist in Winterswijk een boete gekregen, omdat die een grote sticker op zijn voorruit had geplakt. Welke regels gelden er voor het plakken van stickers op je auto? Daar besteden we deze week aandacht aan.
Lees verder ...

tekststickers op een autoraam

Wat is een vrije vorm sticker?

Gepubliceerd op: 28 maart 2017
Bij ons kun je ook vrije vorm stickers bestellen. Maar wat zijn dat eigenlijk? En wanneer is het zinvol om deze te bestellen? In dit blog geven we daar antwoord op.
Lees verder ...

een poppetje met een groen vinkje in de handen

Controleer altijd de bevestigingsmail van je bestelling

Gepubliceerd op: 21 maart 2017
Soms komen mensen bij de ontvangst van hun stickers er achter dat ze het verkeerde hebben besteld. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij daarom om de bevestigingsmail altijd goed te controleren. In dit blog geven we aan waarop je moet letten.
Lees verder ...

een kleurenwaaier

Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen

Gepubliceerd op: 28 februari 2017
Voorheen kon je snijtekst stickers alleen bestellen via de e-mail. Vanaf nu kun je ze ook direct bestellen via de website. Dat is handig, want nu hoef je niet eerst op een offerte te wachten en die goed te keuren. In dit blog leggen we uit hoe je snijtekst stickers kunt bestellen. Ook geven we aan waar je op moet letten.
Lees verder ...

in printcreen van een handleiding voor stickers pl

Hoe plak je het beste een sticker?

Gepubliceerd op: 21 februari 2017
Als je een sticker hebt besteld, wil je natuurlijk dat hij lang blijft zitten. Er zijn meerdere manieren om een sticker te plakken. Welke methode het met meest geschikt is hangt onder andere af van het soort sticker. In dit blog leggen we een aantal methodes uit. We hebben de tips ook in een documentje gezet, dat je onderaan dit blog kunt downloaden.
Lees verder ...

printscreen van de website

Wij leveren stickers in elk gewenst formaat

Gepubliceerd op: 7 februari 2017
Op zoek naar een sticker in een afwijkend formaat? Neem dan eens een kijkje op onze website. Veel stickerleveranciers leveren alleen stickers in vaste formaten. Bij ons zijn de meeste stickers leverbaar in elk gewenst formaat. Meer weten? Lees dan snel verder.
Lees verder ...

stickers bij een voordeur

Nieuwe sticker voor bij de voordeur

Gepubliceerd op: 31 januari 2017
Als het zo doorgaat, heb je straks een hele serie stickers bij je voordeur. Je hebt al de nee-nee en nee-ja-sticker. Dan heb je nog een sticker tegen verkopers, geloofsovertuigers en collectanten. Met een sticker van WhatsAppBuurtpreventie laat je weten dat je lid bent van een preventiegroep. Heb je huisdieren, dan is een noodsticker voor hulpdiensten handig. Wil je niet dat je pakketje bij de buren wordt bezorgd, dan heb je daar ook een sticker voor. En wil je geen pakketjes van de buren ontvangen, dan kun je daar tegenwoordig ook een sticker voor opplakken.
Lees verder ...

gouden en zilveren stickers

Wij leveren ook zilveren en gouden stickers

Gepubliceerd op: 24 januari 2017
Zoek je iets speciaals? Dan zijn onze zilveren of gouden stickers wellicht iets voor jou. Wij konden al doming stickers leveren op zilver vinyl. Sinds kort is het ook mogelijk om gewone stickers te bestellen op zilver of goud. In dit blog leggen we uit wat de opties zijn.
Lees verder ...

eein winters landschap

Stickers plakken met koud weer is niet verstandig

Gepubliceerd op: 17 januari 2017
Deze week wordt het flink koud in Nederland. Volgens sommige berichten kan het zelfs -15°C worden. Stickers plakken bij lage temperaturen is in de meeste gevallen niet wenselijk, omdat ze dan minder goed hechten. In dit blog gaan we daar dieper op in en geven we aan wat wel een ideale temperatuur is.
Lees verder ...

printscreen van de ontwerpmodule

Software om zelf stickers te ontwerpen

Gepubliceerd op: 10 januari 2017
Als je stickers wil laten maken, heb je een ontwerp nodig. Als je zelf het drukbestand wil opmaken, heb je daar een grafisch programma voor nodig. In dit blog zetten we een aantal programma's op een rij. Sommige programma's zijn gratis te gebruiken. Voor andere moet je betalen. Al is het vaak wel mogelijk om een gratis proefversie te downloaden. Ook kun je natuurlijk onze gratis ontwerpmodule gebruiken.
Lees verder ...

een sticker met dekwit

Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig?

Gepubliceerd op: 3 januari 2017
Bij ons is het mogelijk om stickers te drukken met dekwit. Wat is dekwit? En wanneer heb je dekwit nodig? Daar besteden we deze week aandacht aan. Ook geven we aan waar je op moet letten als je stickers met dekwit wil laten maken.
Lees verder ...

printscreen kerndiameter en rolafwikkeling

Meer keuzemogelijkheden bij stickers op rol

Gepubliceerd op: 1 december 2016
Als je bij ons stickers op rol bestelt, heb je niet alleen meer keuze uit materialen en lijmsoorten. Je kunt nu ook zelf de rolafwikkeling, diameter en vorm kiezen. In dit blog leggen we deze opties verder uit.
Lees verder ...

rollen stickers met meerdere materialen

Stickers op rol: nieuwe materialen en lijmsoorten

Gepubliceerd op: 24 november 2016
Vorige week besteedden we aandacht aan de nieuwe prijzen en levertijden van stickers op rol. Vandaag gaan we het hebben over de nieuwe materialen en lijmsoorten. Door uitbreiding van ons assortiment kun je nu bij ons ook terecht voor stickers die wij voorheen niet konden leveren. In ons blog gaan we daar dieper op in.
Lees verder ...

1 rol met stickers

Stickers op rol: nog meer in prijs verlaagd

Gepubliceerd op: 17 november 2016
Begin dit jaar verlaagden we al onze prijzen van stickers op rol. Door nog slimmer te produceren kunnen wij onze prijzen nog verder verlagen. Dit is gunstig voor jou als klant. Want we zijn nu de goedkoopste leverancier met het breedste assortiment. Ook kun je veel van onze stickers op rol nu rechtstreeks via de website bestellen. In ons blog geven we daar meer uitleg over.
Lees verder ...

printscreen van uploadmodule

Veelgestelde vragen over drukbestanden aanleveren

Gepubliceerd op: 10 november 2016
Onze klantenservice krijgt regelmatig vragen over het aanleveren van drukbestanden. In dit blog zetten we een aantal vragen op een rij, plus het bijbehorende antwoord. Zo geven we antwoord op de vraag hoeveel MB je drukbestand mag zijn. Waarom je een 2 mm afloop moet hebben. En waarom je maar een ontwerp per bestelregel kunt aanleveren.
Lees verder ...

printscreen van onze prijzen op de site

Veel van onze prijzen zijn op de website te vinden

Gepubliceerd op: 3 november 2016
Als je bij ons stickers wil bestellen, kun je een offerte aanvragen. Wist je echter dat veel van onze prijzen ook op onze website zijn te vinden? Dit is handig als je tijd wil besparen. In dit blog gaan we daar dieper op in.
Lees verder ...

plaatje van Fiets Licht Punt

Nieuwtjes over stickers

Gepubliceerd op: 27 oktober 2016
Stickers worden voor allerlei zaken gebruikt. Soms komen ze daardoor ook in het nieuws. Deze week in ons blog een aantal nieuwtjes van de afgelopen tijd.
Lees verder ...

een voorbeeld van een verkiezingssticker

Bumperstickers Amerikaanse verkiezingen erg populair

Gepubliceerd op: 20 oktober 2016
In de Verenigde Staten zijn politieke bumperstickers erg populair tijdens presidentsverkiezingen. In dit blog besteden we kort aandacht aan de geschiedenis van de bumpersticker en gaan we in op de populariteit van politieke bumperstickers in de VS. Ook hebben we een aantal links op een rij gezet voor als je meer wil weten over het onderwerp of leuke voorbeelden wil zien.
Lees verder ...

een sticker met kreukels

Help mijn sticker is gekreukt: wat nu?

Gepubliceerd op: 13 oktober 2016
Wij versturen onze stickers altijd in een doos. Soms kan het gebeuren dat deze doos beschadigd raakt tijdens transport. In sommige gevallen zijn dan ook de stickers wat gekreukt. Nu zou je denken dat je deze niet meer kunt gebruiken. Dit is niet altijd het geval. In dit blog lichten we dat toe.
Lees verder ...

een hond die op de grond ligt

Maak een sticker van een foto van je huisdier

Gepubliceerd op: 4 oktober 2016
Vandaag is het dierendag. Een mooie gelegenheid om een sticker te laten maken van een foto van je huisdier. Welke stickers zijn daarvoor het meest geschikt? En waar komt dierendag vandaan? In dit blog gaan we daar op in.
Lees verder ...

een lepel pindakaas die uit een pot wordt gehaald

Hoe verwijder je lijmresten?

Gepubliceerd op: 29 september 2016
Vorige week legden we uit hoe je een sticker kunt verwijderen. Vaak als je een sticker ergens af hebt gehaald, blijven er lijmresten achter. Wist je dat je daar ook pindakaas of sinaasappelschillen voor kunt gebruiken? Hoe dat werkt, leggen we verderop in dit blog uit. Ook bespreken we andere middelen die goed werken bij lijmresten.
Lees verder ...

iemand die een sticker van een doos haalt

Hoe verwijder je een sticker?

Gepubliceerd op: 22 september 2016
Je hebt ooit ergens een sticker opgeplakt en nu wil je deze verwijderen. Hoe doe je dat? Je hebt verschillende manieren om dat te doen. Welke methode het beste is, hangt voor een deel af van de ondergrond waarop de sticker geplakt is en het soort sticker. In dit blog leggen we uit welke manieren er zijn.
Lees verder ...

appel met een stickertje erop

De betekenis van stickertjes op groente en fruit

Gepubliceerd op: 15 september 2016
Stickertjes op groente en fruit. Meestal zal je daar waarschijnlijk niet op letten. Toch bevatten deze stickertjes in veel gevallen niet alleen informatie voor de caissière, maar ook voor jou als consument. Wat deze stickertjes betekenen leggen we deze week uit in ons blog.
Lees verder ...

tube lijm

Welke lijm gebruiken wij voor onze stickers?

Gepubliceerd op: 8 september 2016
De meeste stickers plakken aan de ondergrond met lijm. Je hebt echter verschillende soorten lijm. Deze week besteden we in ons blog aandacht aan de meest voorkomende lijmsoorten.
Lees verder ...

een verkeersbord met daarop 30

Stickers voor een veiliger verkeer

Gepubliceerd op: 1 september 2016
Stickers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo worden ze ook gebruikt om het verkeer veiliger te maken. Deze week in ons blog een aantal voorbeelden.
Lees verder ...

plaatje van pixels in een bestand

Wat je moet weten over de resolutie van je bestand

Gepubliceerd op: 25 augustus 2016
Als je bij ons stickers laat maken, zijn er een aantal eisen waaraan je drukbestand moet voldoen. Zo moeten afbeeldingen in het bestand minimaal 300 dpi zijn. Wat is dpi? Hoe kun je controleren of een afbeelding 300 dpi is? En hoe kun je de dpi aanpassen? In dit blog leggen we dat uit.
Lees verder ...

een rek met stickervellen

Stickers voor op de schoolspullen van je kind

Gepubliceerd op: 18 augustus 2016
Voor kinderen en jongeren in het midden van het land is volgende week de zomervakantie afgelopen. Een nieuw schooljaar betekent nieuwe schoolspullen. Vooral scholieren van middelbare scholen moeten het nodige aanschaffen. Behalve een agenda, kaftpapier, schriften, pennen en potloden, multomappen en andere benodigdheden kunnen stickers ook handig zijn.
Lees verder ...

logo van EK in 2016

De voetbalstickers van Panini zijn wereldberoemd

Gepubliceerd op: 7 juli 2016
De Italiaanse stickerfabrikant Panini is in 1961 begonnen met het leveren van foto's van voetballers. Deze foto's kon je verzamelen in een album. De plaatjes waren in het begin geen stickers maar kartonnetjes die je zelf moest inplakken. Begin jaren zeventig werden het stickers. Inmiddels zijn ze enorm populair. Deze week in ons blog meer informatie over deze stickers.
Lees verder ...

een sticker op een raam

Stickers in het nieuws

Gepubliceerd op: 23 juni 2016
Stickers kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Sommige komen daardoor ook in het nieuws. Veel stickers komen op een positieve manier in het nieuws. Andere roepen juist kritiek op. Hieronder een aantal voorbeelden.
Lees verder ...

een ja-ja-sticker

Wat vind jij van de invoering van de ja-ja-sticker?

Gepubliceerd op: 16 juni 2016
Iedereen kent wel de nee-ja-sticker en nee-nee-sticker die je op je brievenbus kunt plakken als je geen reclame en wel of geen huis-aan-huiskranten wil ontvangen. Een aantal gemeentes wil nu dat mensen een ja-ja-sticker op hun brievenbus gaan plakken als ze ongeadresseerde reclame wil ontvangen. Heeft zoiets een nadelig effect? En wat vind jij van dit plan?
Lees verder ...

een wekker met een briefje van 50 en 100 euro

Kan ik op rekening betalen?

Gepubliceerd op: 9 juni 2016
Deze vraag krijgen we bij de klantenservice regelmatig. Het antwoord op deze vraag is ja. Wel gelden er een aantal voorwaarden. In dit blog vertellen we welke dat zijn. Ook geven we aan welke alternatieven je hebt als je niet in aanmerking komt voor betalen op rekening. Ook lichten we toe wanneer je order in productie gaat.
Lees verder ...

printscreen orderbevestiging

Controleer je bestelling goed

Gepubliceerd op: 2 juni 2016
Uit de telefoontjes en mailtjes die we krijgen, merken we dat er nog wel eens wat verkeerd gaat bij het bestellen van stickers. Voorkom verrassingen achteraf door je bestelling goed te controleren. Hoe eerder je opmerkt dat iets niet in orde is, hoe makkelijker het is om dat nog aan te passen. Hieronder zetten we ook een aantal aandachtspunten op een rij, zodat je weet waar je rekening mee moet houden tijdens het bestellen.
Lees verder ...

logo van WhatsApp

Stickers voor WhatsApp-groepen buurtpreventie

Gepubliceerd op: 26 mei 2016
Stickers met teksten als 'Let op! WhatsApp buurtpreventie?' zie je tegenwoordig steeds vaker verschijnen in allerlei wijken. Met zo'n sticker wordt aangegeven dat er een groep bewoners actief is als buurtwacht. Wat houdt zo?€?n WhatsApp-groep in? En welke stickers zijn daar geschikt voor? In dit blog leggen we dat uit.
Lees verder ...

stickers op rol

Stickers op rol zijn handig voor spaaracties

Gepubliceerd op: 19 mei 2016
Veel winkeliers houden spaaracties om klanten aan zich te binden. In het verleden werden daar vaak zegeltjes voor gebruikt. Tegenwoordig zie je dat steeds meer winkeliers overstappen op stickers, omdat je deze makkelijker kunt opplakken. Hieronder leggen we uit welke stickers je daar het beste voor kunt gebruiken.
Lees verder ...

sticker met dekwit

Transparante stickers met wit: aandachtspunten

Gepubliceerd op: 12 mei 2016
Bij ons is het mogelijk om transparante stickers met wit te laten maken. Wel zijn er een aantal aandachtspunten waarop je moet letten. Deze punten gelden zowel voor stickers die helemaal een witte bedrukking hebben als voor stickers waar alleen bepaalde delen wit zijn.
Lees verder ...

logo van Sticker.nl

Wie vindt het woord sticker onnodig Engels?

Gepubliceerd op: 28 april 2016
In ons blog dit keer een aantal weetjes over stickers. Zoals waar komt het woord sticker vandaan? Wie vindt de term onnodig Engels? In welke talen komt het woord sticker nog meer voor? Dat kun je hieronder lezen. Ook vertellen we kort iets over de ontstaansgeschiedenis en het gebruik van stickers.
Lees verder ...

printscreen uploadmodule

Drukbestand aanleveren: aantal aandachtspunten

Gepubliceerd op: 21 april 2016
Als je bij ons stickers bestelt, kun je kiezen uit twee verschillende opties qua aanleveren van het drukbestand. Een daarvan is dat je het drukbestand zelf aanlevert. In dat geval moet je rekening houden met de aanleverspecificaties. Hieronder geven we bij een aantal eisen extra uitleg.
Lees verder ...

een sticker op een auto

Goedkoop reclame maken met autostickers

Gepubliceerd op: 7 april 2016
Heb je een bedrijf? Of ben je een zzp'er of freelancer? Dan is reclame maken belangrijk om meer klanten te krijgen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Een daarvan is via je auto. Je kunt er voor kiezen om belettering aan te laten brengen. Een andere manier is met stickers. Die hoeft niet heel duur te zijn.
Lees verder ...

eieren met daarop een gezichtje

Stickers zijn een effectief marketingmiddel

Gepubliceerd op: 17 maart 2016
Hoewel niet alle marketeers er meteen aan denken zijn stickers toch een effectief marketingmiddel. Allereerst geven we antwoord op waar je stickers voor kunt gebruiken. We zetten ook een aantal redenen op een rij waarom stickers goed werken. Daarnaast geven we tips waar je op moet letten als je promotionele stickers gaat maken.
Lees verder ...

screenshot van filmpje herbruikbare stickers plakk

Hoe kun je stickers plakken zonder luchtbellen?

Gepubliceerd op: 10 maart 2016
Iedereen kent waarschijnlijk wel de frustratie dat je een sticker wil opplakken en dat je er luchtbellen onder krijgt. Of dat de sticker niet op de juiste plek zit. Met de YUPO Tako heb je daar geen last meer van. De YUPO Tako is een lijmvrije sticker die je gemakkelijk opplakt en weer verwijdert.
Lees verder ...

voorbeeld van een ultra destructable sticker

Waar kun je ultra destructable vinyl voor gebruiken?

Gepubliceerd op: 25 februari 2016
Als je bij ons stickers bestelt, kun je kiezen uit diverse materialen. Een van die materialen is ultra destructable. Dit vinyl wordt meestal gebruikt voor keuringsstickers, maar je kunt het ook voor andere toepassingen gebruiken. Hieronder een aantal voorbeelden.
Lees verder ...

een afbeelding in rgb en een afbeelding in cmyk

Wat is het verschil tussen CMYK en RGB kleuren?

Gepubliceerd op: 4 februari 2016
Onze stickers worden gedrukt met CMYK-kleuren. Daarom is het belangrijk om je drukbestand ook in CMYK aan te leveren. Hieronder leggen we uit wat het verschil is tussen CMYK, RGB en PMS-kleuren. Ook vertellen we hoe je een bestand in het juiste kleurschema kunt zetten.
Lees verder ...

sticker die over een webcam is geplakt

Plak je webcam af met een sticker

Gepubliceerd op: 28 januari 2016
Wil je voorkomen dat hackers via je webcam ongemerkt mee kunnen kijken of opnames kunnen maken? Bestel dan stickers die je over je webcam kunt plakken. Dit advies hebben diverse organisaties, waaronder Justitie, gegeven. Overigens zijn hackers niet de enigen die via je webcam mee kunnen kijken. Inlichtingendiensten gebruiken dezelfde techniek om mensen te bespioneren.
Lees verder ...

voorbeeld van een vrije vorm sticker

Drukbestand vrije vorm sticker: waar moet je op letten?

Gepubliceerd op: 7 januari 2016
Een van de vele stickers die je bij ons kunt bestellen is de vrije vorm sticker. Vrije vorm stickers worden ook wel contourstickers genoemd, omdat je bij dit type sticker zelf de vorm bepaalt. Vrije vorm stickers zijn leverbaar in alle denkbare vormen. Als je een vrije vorm sticker wil bestellen, is het belangrijk dat je het juiste type drukbestand aanlevert. Waar je op moet letten, leggen we hieronder uit.
Lees verder ...

printscreen van website

Vergeet je drukbestand niet goed te keuren

Gepubliceerd op: 17 december 2015
Als je bij ons stickers bestelt, kun je na betaling je drukbestand uploaden. Dit drukbestand moet je daarna ook nog goedkeuren, anders worden je stickers niet gedrukt. Het komt nog wel eens voor dat mensen dit vergeten. Waarom moet je je drukbestand goedkeuren? En hoe werkt dat? Op die vragen geven we antwoord in dit blog.
Lees verder ...

printscreen van website

Herhalingsorder: makkelijk en snel stickers bestellen

Gepubliceerd op: 17 november 2015
Heb je eerder stickers bij ons besteld en wil je weer hetzelfde bestellen? Dan kun je bij ons een herhaalbestelling doen. Het voordeel daarvan is dat je niet opnieuw het bestelformulier hoeft in te vullen. Ook de gebruikte afbeelding wordt automatisch aan je nieuwe order gekoppeld.
Lees verder ...

verschillende soorten stickers

Wij hebben diverse materialen waaruit je kunt kiezen

Gepubliceerd op: 22 oktober 2015
De meeste stickers die we leveren zijn gemaakt van wit of transparant vinyl. Daarnaast hebben we ook papieren stickers. Deze zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Ook hebben we nog een aantal speciale vinylsoorten. Hieronder zetten we deze voor je op een rij.
Lees verder ...

printscreen van onze stickersoorten

Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 2

Gepubliceerd op: 14 juli 2015
Bij Sticker.nl kun je niet alleen terecht voor standaard stickers gemaakt van wit of transparant vinyl, maar ook voor allerlei speciale stickersoorten. Deze soorten zijn ontwikkeld voor een specifiek doel of gemaakt van een speciaal materiaal. Vorige week hebben we een deel van deze speciale stickersoorten besproken. Deze week behandelen we de rest.
Lees verder ...

printscreen van onze stickersoorten

Wij hebben allerlei speciale stickersoorten - deel 1

Gepubliceerd op: 9 juli 2015
Bij Sticker.nl kun je niet alleen terecht voor standaard stickers gemaakt van wit of transparant vinyl, maar ook voor allerlei speciale stickersoorten. Deze soorten zijn ontwikkeld voor een specifiek doel of gemaakt van een speciaal materiaal. In dit artikel geven we een overzicht van aantal stickersoorten die wij hebben en waar je deze voor kunt gebruiken. Volgende week volgt dan een overzicht van de rest van de stickersoorten die wij hebben.
Lees verder ...

de vier drukkleuren

Drukken in meerdere kleuren steeds goedkoper

Gepubliceerd op: 25 juni 2015
Wil je een sticker met meerdere kleuren tegen een aantrekkelijke prijs? Bestel dan bij Sticker.nl. Door nieuwe technieken is het drukken van stickers in meerdere kleuren een stuk goedkoper geworden.
Lees verder ...

Transparante stickers met dekwit ook in kleine oplages

Gepubliceerd op: 9 april 2015
Wil je transparante stickers laten drukken in kleine oplages met dekwit? Sinds kort is dit bij Sticker.nl mogelijk. Stickers zonder deze extra laag wit en stickers op wit vinyl konden altijd al in kleine oplages bij ons besteld worden.
Lees verder ...

plaatje van een inktvis

Stickers plakken zonder luchtbellen

Gepubliceerd op: 27 juni 2014
Gemakkelijk stickers plakken zonder luchtbellen? De YUPO Tako plakt zonder lijm op de meeste gladde oppervlakken. Dit bijzondere product is gemakkelijk te plakken en weer gemakkelijk te verwijderen, zonder dat dit het oppervlak waarop geplakt wordt beschadigt. Deze sticker is meerdere malen te gebruiken
Lees verder ...

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD