Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > vloerstickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Vloerstickers binnen

Een vloer sticker nodig? Bestel onze speciale vloerstickers binnen. Zou je een normale sticker op de vloer plakken, dan bestaat de kans dat mensen er over uitglijden. Bij onze vloerstickers heb je daar geen last van, omdat die worden afgewerkt met een vloerlaminaat. Zoals hierboven al gemeld bevat dat laminaat een antisliplaag, zodat je er veilig over kunt lopen Onze vloerstickers zijn alleen geschikt voor binnen.

Waar is een vloer sticker voor geschikt?

Een vloer sticker is handig om de aandacht van mensen te trekken. Mensen letten veel meer wat er op de vloer voor hen is, dan wat er in de lucht hangt. Daarom worden vloerstickers veel voor reclamedoeleinden gebruikt. Je hebt ook voetstap stickers. Deze zijn handig als je bijvoorbeeld in een winkel mensen een bepaalde kant op wilt sturen. Door de voetstappen maak je consumenten nieuwsgierig, want de meeste mensen zullen benieuwd zijn waar ze naartoe geleid zullen worden. Wil je voetstap stickers bestellen? Kies op het bestelformulier hierboven bij vormen voor vrije vorm. Na het plaatsen van je bestelling kun je dan een bestand in de vorm van twee voetstappen aanleveren. Dit bestand moet een vectorbestand zijn. In het blog Wat is een vectorbestand vind je daar meer informatie over.

Vloerstickers ook leuk voor in huis

Vloerstickers zijn niet alleen handig in de retailbranche. Ze zijn ook leuk voor in huis. Zo kun je er bijvoorbeeld een racebaan mee maken op de vloer van de kamer van je kind. Of gebruik ze in plaats van een kleed of badmat. Voor mensen die last hebben van huisstofmijt is dat een uitkomst. Huisstofmijt gaat namelijk graag in vloerbedekking en kleden zitten. Door een vloer sticker te gebruiken kun je een ruimte toch leuk aankleden, terwijl het wel makkelijk schoon te houden is. Het vloerlaminaat dat op onze vloerstickers voor binnen zit is ook bestand tegen schoonmaakmiddelen, waardoor de print niet aangetast wordt als je gaat schoonmaken.

Tegelstickers vloer

Wij verkopen speciale tegelstickers. Deze zijn leuk als je je badkamer, keuken of wc een nieuw uiterlijk wil geven, zonder dat je meteen aan een hele verbouwing vastzit. Deze tegelstickers zijn echter niet geschikt voor de tegels op je vloer. Tegelstickers bevatten wel een laminaat, zodat de print beschermd is tegen allerlei vloeistoffen. Dit laminaat bevat echter geen antisliplaag zoals vloerlaminaat. Wil je tegelstickers vloer voor in je badkamer, wc of keuken? Bestel onze vloerstickers. Deze kun je net als tegelstickers in de maat van je tegels bestellen. Vloerstickers kun je bestellen door het formulier hierboven in te vullen.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Vloerstickers

Vloerstickers zijn ideaal om de aandacht te trekken. De stickers worden standaard afgewerkt met vloerlaminaat, dat een antisliplaag bevat. Daardoor kun je veilig over een vloersticker heen lopen.

  • diverse materialen
  • speciaal vloerlaminaat
  • extra krachtige lijm mogelijk
  • scherp geprijsd

Bestel nu je vloerstickers door het onderstaande formulier in te vullen of vraag een offerte aan.

Meer weten? Lees het artikel Wat vloerstickers voor jouw huis kunnen doen en/of Hoe zet je vloerstickers in voor jouw dagelijkse business?
Voorbeelden van vloerstickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk