Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > keuringsstickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat
Kies een van onze supervoordelige standaardmaten
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Dit is maatwerk
Of vertel ons jouw gewenste maat
x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Ook voor keuringsstickers kun je bij ons terecht

Keuringsstickers zijn stickers die gebruikt worden om aan te geven dat gereedschap, machines, installaties en andere elektronische apparaten gekeurd zijn. De keuring is wettelijk verplicht. Keuringsstickers zorgen ervoor dat je gemakkelijk en systematisch periodieke keuringen kunt uitvoeren. Uit veiligheidsoverwegingen moeten machines, apparaten en gereedschap regelmatig gekeurd worden. Ook voorkomt tijdig keuren in veel gevallen het plotseling uitvallen van apparatuur en kunnen ze veilig worden gebruikt.

Na het keuren: sticker plakken

Wanneer het keuren klaar is, moet er een keuringssticker op de machine geplakt worden, zodat iedereen kan zien dat het keuren gebeurd is en wanneer het opnieuw moet gebeuren. Hoe vaak iets gekeurd moet worden is afhankelijk van hoe vaak een machine wordt gebruikt en het soort apparaat. Bepaalde apparaten moeten jaarlijks worden gecontroleerd. Andere weer eens in de drie of vijf jaar. Wil je meer weten over het keuren van machines? Lees ons blog over dit onderwerp.

De voordelen van keuringsstickers

Het voordeel van een keuringssticker is dat iedereen meteen ziet wanneer er een keuring is geweest. Ook laat je aan je klanten, personeel en/of relaties zien dat je veilig werken belangrijk vindt. Ben je op zoek naar keuringsstickers? Bij ons kun je uit verschillende materialen kiezen. Ook kun je er voor kiezen om keuringsstickers op een rol te laten leveren. Als je bij ons een keuringssticker bestelt kun je uit vier verschillende materialen kiezen:
  • ultra destructable;
  • wit vinyl;
  • high tack vinyl (ook wel hi tack genoemd);
  • folie PP wit.

Eigenschappen van ultra destructable

Ultra destructable is een materiaal dat zeer geschikt is voor een keuringsstickers. Dit materiaal gaat namelijk afbrokkelen op moment dat je de sticker probeert te verwijderen. Daardoor kun je gelijk zien of iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen. Je kunt deze sticker dus niet opnieuw opplakken. Vandaar dat dit materiaal ook zeer geschikt is voor andere doeleinden waarbij niet gefraudeerd mag worden, zoals garantiezegels, antidiefstalstickers en tolheffingsstickers. Deze stickersoort wordt altijd op vel geleverd. Als je stickers van dit materiaal wilt verwijderen, moet je deze - net als verf - er echt afkrabben. Dit materiaal is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Alternatief: wit vinyl en high tack vinyl

Wil je voor je keuringsstickers liever een materiaal dat je makkelijker kunt verwijderen, dan kun je ook wit vinyl of high tack vinyl nemen. High tack vinyl is ook wit, maar heeft een krachtigere lijm laag dan wit vinyl. Daardoor hechten deze stickers ook op ondergronden waar gewoon vinyl niet op blijft zitten. High tack vinyl wordt altijd afgewerkt met een laminaat, zodat de print extra beschermd wordt. Hierdoor kunnen deze stickers tegen een extra stootje, waardoor ze ook geschikt zijn voor de zware omstandigheden op de bouw of in een fabriek. Wit vinyl is bestand tegen water en geschikt voor buiten. Wil je niet dat de stickers kunnen worden verwijderd? Kies dan voor ultra destructable. Dit materiaal brokkelt af wanneer je hem probeert te verwijderen.

Stickers op rol als keuringssticker

Onze stickers op rol zijn ook geschikt als keuringsstickers. Wel moet je dan als materiaal folie PP kiezen. Dit materiaal is verkrijgbaar met een standaard en een sterke lijmlaag. De sterke lijmlaag is vergelijkbaar met die van high tack vinyl. Stickers op rol hebben verschillende voordelen. Op het bestelformulier Stickers op rol kun je hier meer over lezen.

Keuringsplicht gereedschap en apparatuur

Bij het verplicht keuren van apparatuur denken de meeste mensen alleen aan het gereedschap dat op de bouw wordt gebruikt. Echter ook in bejaardentehuizen, ziekenhuizen, uitgaansgelegenheden, hotels en op kantoor moeten spullen met regelmaat gekeurd worden. Je kunt de keuring zelf doen als je daartoe bevoegd bent of door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. Heb je keuringsstickers nodig? Vul het bestelformulier hierboven in. Bij ons worden alle stickers op maat gemaakt, dus je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je bedrijfslogo of andere informatie toe te voegen aan je keuringssticker. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Keuringsstickers

Onze keuringsstickers kunnen worden gemaakt van een materiaal waarmee niet gefraudeerd kan worden. Ook ideaal voor tolheffingsstickers, garantiezegels of antidiefstalstickers.

  • verschillende materialen
  • diverse vormen en maten
  • voorkomt fraude
  • spoedlevering mogelijk

  • Bestel nu keuringsstickers eenvoudig online of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Voorbeelden van keuringsstickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk