Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > assortiment

Assortiment

Hieronder vind je ons assortiment. Naast gewone papieren stickers en vinylstickers hebben we nog allerlei speciale stickersoorten. Deze zijn bijvoorbeeld bedoeld voor een bepaalde ondergrond of toepassing. Afhankelijk van de maat worden onze stickers los of op vel geleverd. Ook is het bij veel stickersoorten mogelijk om deze op rol geleverd te krijgen.
VIERKANTE
STICKERS
RECHTHOEKIGE
STICKERS
RONDE
STICKERS
OVALE
STICKERS
VRIJE VORM
STICKERS
YUPO
TAKO
STATISCHE
STICKERS
STICKERS
OP ROL
VLOER
STICKERS
RAAM
STICKERS
DOMING
STICKERS
KEURING
STICKERS
BARCODE
STICKERS
MAGNEET
STICKERS
MACHINE
STICKERS
RECYCLEBARE
STICKERS
 
 
 

Stickers voor bepaalde ondergronden

We hebben een stickers die voor een speciale ondergrond zijn: Bij deze stickers hebben we een selectie gemaakt van materialen die geschikt zijn voor die ondergrond. Soms hebben deze stickers ook nog een speciale toevoeging. Zo hebben we raamstickers die je aan de binnenkant van het raam kunt plakken, waarbij je de afbeelding aan de buitenkant ziet. Ook hebben we dubbelzijdige raamstickers. Dan zie je zowel binnen als buiten hetzelfde. Onze vloerstickers wijken af van gewone stickers, doordat ze standaard een laminaat met een antisliplaag krijgen. Zo kun je veilig over de stickers lopen.

Stickers voor speciale doeleinden

Veel stickers zijn ontworpen voor een bepaald doeleinde. Net als bij de ondergronden hebben wij de keuze al deels voor je gemaakt. Dit hebben we gedaan om het wat makkelijker voor je te maken. Soms heeft een bepaalde sticker ook een optie die alleen bij die soort voor komt. Zo is doorlopende nummering alleen bij barcodestickers en streepjescode stickers mogelijk. We hebben de volgende stickers voor bepaalde doeleinden:

Speciale stickersoorten

Behalve stickers voor een bepaalde ondergrond of toepassing hebben wij ook nog recyclebare stickers en doming stickers. Recyclebare stickers bevatten geen pvc en worden gemaakt recyclebare materialen. Vandaar dat ze milieuvriendelijker zijn dan gewone vinylstickers. Doming stickers zijn vinylstickers die worden afgewerkt met een 3D-harslaag. Daardoor hebben ze een exclusief uiterlijk en worden ze ook wel de koning onder stickers genoemd.

Stickers zonder lijm

We hebben ook lijmvrije stickers. De drie mogelijkheden die wij bieden zijn: Deze stickers hechten niet aan de ondergrond met lijm. Daardoor kun je ze gemakkelijk verwijderen en meerdere keren gebruiken.

Meer weten of vragen?

Wil je meer weten over een bepaalde stickersoort of deze meteen bestellen? Klik dan op een van de afbeeldingen. Heb je een vraag over een van deze stickersoorten? Of staat hetgeen je zoekt er niet tussen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via (0546) 539 877. Wellicht kunnen we je toch verder helpen.
Blijf op de hoogte
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Kortingsstickers
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | POSTBUS 651 | 7600 AR  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers bestellenstickers ontwerpenofferte aanvragencontact
vraag hier je samplebox aan
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD