Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > koopzegels
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Wat zijn koopzegels?

Koopzegels zijn zegels waarvoor je als klant moet betalen. Heb je voldoende zegels bij elkaar gespaard? Dan kun je je volle boekje inleveren en krijg je er geld voor terug. Bij koopzegels is het zo dat het bedrag dat je er voor terugkrijgt net iets meer is dan het bedrag dat je in totaal voor alle zegels betaald hebt. Daardoor is het interessant om koopzegels te sparen.

Rendement koopzegels

Er zijn verschillende websites die onderzocht hebben wat het rendement van koopzegels is. Daarbij kwam supermarkt Plus het beste uit de bus, met een rendement van vijftig procent. In ons blog Koopzegels sparen: meer rendement dan op je spaargeld kun je hier meer over lezen. In dat blog kun je ook lezen waarom acties met koopzegels toch uit kunnen voor winkeliers.

Waarom zou je koopzegels aanbieden?

Als je een winkel hebt, wil je dat je klanten terugkomen. Dat kun je doen door middel van een loyaliteitsprogramma. Bij zo'n loyaliteitsprogramma is het belangrijk dat je de klant beloont dat hij of zij bij jou koopt. Er zijn verschillende manieren om klanten aan je te binden. Je kunt dit doen met koopzegels. Zulke acties zijn echter alleen interessant als mensen regelmatig iets bij jou kopen, anders duurt het te lang voor ze voldoende zegels hebben.

Spaaracties met gratis zegels

Naast loyaliteitsprogramma's met koopzegels zijn er ook veel bedrijven die spaaracties hebben waarbij de klant gratis zegels krijgt. In ruil daarvoor krijgt de klant korting op een product of dienst. Ook zijn er bedrijven die acties hebben waarbij ze gratis hebbedingetjes weggeven, zoals voetbalplaatjes. Pak je een spaaractie goed aan, dan kan je dat als bedrijf veel opleveren. Wil je meer weten over het houden van spaaracties? Lees ons blog Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes?

Klantenkaarten verdringen spaarzegels

Hoewel spaaracties nog steeds populair zijn, wordt het ouderwets zegeltjes plakken wel steeds minder. Veel bedrijven stappen over op klantenkaarten, waarmee je digitaal punten kunt sparen. Bij koopzegels zie je deze tendens minder. Al zijn er wel supermarkten die ook voor het sparen van koopzegels een pasje of app gebruiken. Wil je nog gewoon ouderwetse koopzegels bestellen die je kunt opplakken? Vul bovenstaand formulier in. Het voordeel van onze koopzegels is dat ze op rol geleverd worden en dat het stickertjes zijn, zodat klanten ze gemakkelijk kunnen opplakken.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Koopzegels

Met koopzegels kun je klanten aan je binden. Wil je ook koopzegels aanbieden aan je klanten? Bestel ze gemakkelijk en snel online. Wil je een spaaractie houden? Bestel onze spaarzegels.

  • op rol geleverd
  • bepaal zelf de maat
  • scherp geprijsd
  • gratis verzending

Koopzegels bestellen? Vul onderstaand formulier in. Liever eerst een prijsopgave? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten? Onderaan dit bestelformulier vind je meer informatie over onze koopzegels.
Voorbeelden van koopzegels
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk