Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > niet-verwijderbare-stickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Informatie over onze niet verwijderbare stickers

Soms is het belangrijk dat een sticker niet verwijderd kan worden. Bijvoorbeeld bij zaken waarmee gefraudeerd kan worden. Een poging tot verwijderen blijft zichtbaar met onze niet verwijderbare stickers. Met dit type stickers zorg je ervoor dat de spullen waarop je het plakt als het ware gebrandmerkt worden. Niet verwijderbare stickers worden gemaakt van het materiaal ultra destructable en kunnen onder andere gebruikt worden als:
 • keuringsstickers;
 • veiligheidslabels;
 • waarschuwingsstickers;
 • garantiezegels;
 • typeplaatjes;
 • antidiefstalstickers;
 • naamstickers;
 • tolheffingsstickers;


 • Niet verwijderbare sticker als keuringssticker

  Machines die je op werk gebruikt moeten voorzien zijn van een keuringssticker. Arbeidsmiddelen moeten volgens de wet op vastgestelde tijden gekeurd worden. Met een keuringssticker kun je zien wanneer de laatste keuring is geweest of wanneer deze plaats moet vinden. Doordat niet verwijderbare stickers moeilijk te verwijderen zijn, voorkom je met deze stickers fraude. Wil je meer weten over keuringsstickers? Kijk dan op de productpagina van keuringsstickers.

  Veiligheidslabels en waarschuwingsstickers

  Om mensen te waarschuwen voor gevaren op het werk, maar ook thuis worden veiligheidslabels en waarschuwingsstickers gebruikt. Er zijn tal van veiligheidslabels. Je hebt gebodsstickers, verbodsstickers, veiligheidsstickers, gevarenstickers, brandveiligheidsstickers, informatiepictogrammen, gevaarlijke stoffen stickers en transportpictogrammen. In ons blog Veiligheidslabels drukken kan bij ons, vind je meer informatie over al deze verschillende type stickers. Dit type stickers wordt ook wel waarschuwingsstickers genoemd, omdat ze je waarschuwen voor allerlei gevaren.

  Niet verwijderbare stickers: garantiezegels en typeplaatjes

  Niet verwijderbare stickers kunnen ook worden gebruikt als garantiezegels en typeplaatsjes. Garantiezegels worden bijvoorbeeld gebruikt op allerlei producten, vaak elektrische artikelen, om te voorkomen dat mensen een apparaat zelf openen om te repareren. Bij veel fabrikanten vervalt de garantie op moment dat iemand zelf aan het product gaat sleutelen. Typeplaatjes worden vaak gebruikt om informatie over een bepaald product op te zetten, zoals merknaam, typenaam of -nummer en serienummer. Ook kun je natuurlijk je bedrijfsnaam en andere gegevens op dit type sticker laten drukken. Door deze stickers te maken van ultra destructable voorkom je dat mensen de sticker er af kunnen halen en weer opnieuw op kunnen plakken.

  Niet verwijderbare stickers voorkomen diefstal

  Als je diefstal van dure apparaten wilt voorkomen, kan het handig zijn om daar antidiefstalstickers op te plakken. Dat zijn stickers waar je naam en eventueel andere gegevens, zoals je telefoonnummer, opstaan. Spullen waar de naam van de eigenaar op staat zijn namelijk lastiger te verkopen. Bovendien kan de politie - mocht iets toch gestolen worden - je makkelijker bereiken als ze iets terugvinden. Ook voor vakanties kun je antidiefstalstickers gebruiken. Plak ze op je kostbare spullen en je koffer. Dat is niet alleen handig vanwege diefstal, maar ook voor als je iets kwijtraakt. Omdat je gewone stickers wel kunt verwijderen, is kun je beter onze niet verwijderbare stickers gebruiken. Daarom kun je onze niet verwijderbare stickers ook gebruiken als naamsticker. Naamstickers zijn handig als je kinderen hebt, maar ook voor bedrijven kunnen ze zinvol zijn. Op de productpagina Naamstickers vind je meer informatie.

  Niet verwijderbare stickers als tolheffingsstickers

  In Nederland kennen we geen tolheffingssysteem zoals in andere landen. Wel zijn er een paar tunnels waar je tol voor moet betalen. In populaire vakantielanden als Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Kroatië en Tsjechië kennen ze wel tolwegen. Hoe deze werken verschilt per land. Bij sommige betaal je alleen voor het gebruik van een bepaalde weg, terwijl je voor andere landen een vignet koopt voor een bepaalde periode. Tegenwoordig wordt er wel steeds meer gewerkt met digitale middelen, maar in een land als Oostenrijk wordt ook nog met tolheffingsstickers gewerkt. Deze kun je op verschillende plekken kopen en plak je op een bepaalde plaats op je voorruit. Om fraude met tolheffingsstickers te voorkomen kun je deze maken van ultra destructable.

  Ultra destructable: materiaal niet verwijderbare stickers

  Zoals gezegd gaat het materiaal van een niet verwijderbare sticker afbrokkelen op moment dat je probeert de sticker te verwijderen. Zo kun je dus zien dat iemand geprobeerd heeft de sticker eraf te halen. Het is Het is voor binnen en buiten te gebruiken. Dit materiaal is niet mogelijk in combinatie met een luxe afwerking als laminaat, omdat dat de eigenschap van het afbrokkelen te niet doet. Niet verwijderbare stickers worden gemaakt van folie dat niet tot nauwelijks krimpt. Niet verwijderbare stickers worden standaard op vel geleverd.

  Verwijderen van niet verwijderbare stickers

  Als je een sticker van ultra destructable wilt verwijderen, kan dat wel. Dit gaat echter enorm lastig. Je zal het materiaal er echt af moeten krabben. Je kunt dit vergelijken met het afkrabben van verf. De sticker zal er nooit in zijn geheel af te halen zijn, zoals bij andere stickersoorten wel het geval is. Ook is de kans vrij groot dat door het verwijderen de ondergrond beschadigd. De eigenschappen waardoor ultra destructable lastig te verwijderen is, zijn meteen de voordelen waarom je dit materiaal gaat gebruiken. Bestel je niet verwijderbare stickers door het bijstaande formulier in te vullen. Heb je vragen? Neem contact op via info@sticker.nl.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Niet verwijderbare stickers

Zoek je een niet verwijderbare sticker? Kies dan voor een sticker gemaakt van ultra destructable. Dit materiaal gaat afbrokkelen op moment dat je het probeert te verwijderen.

 • diverse vormen en maten
 • levering op vel
 • voorkomt fraude
 • gratis geleverd

Niet verwijderbare stickers bestel je eenvoudig online. Liever eerst een prijsopgave? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Voorbeelden van niet verwijderbare stickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk