Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > goedkoop-stickers-drukken
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat
Kies een van onze supervoordelige standaardmaten
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Dit is maatwerk
Of vertel ons jouw gewenste maat
x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Wit vinyl  

Wit vinyl stickers

 • glanzend
 • permanent klevend
 • zelfklevend PVC vinyl
 • UV- en weerbestendig
Transparant vinyl  

Transparant vinyl stickers

 • glanzend
 • permanent klevend
 • zelfklevend PVC vinyl
 • UV- en weerbestendig
Papier wit  

Papier

 • materiaal in wit
 • voorzien van slit (afhankelijk van formaat en oplage)
 • niet waterbestendig
Dit is maatwerk
Meer keuze?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Goedkope stickers laten maken bij Sticker.nl

Om stickers te kunnen printen, hebben wij een drukbestand nodig. Heb je een bestand dat geschikt is voor drukwerk? Dan kun je deze uploaden via de website. Bij onze aanleverspecificaties staat aan welke eisen een drukbestand moet voldoen. Heb je nog geen drukbestand? Dan kun je deze maken met onze ontwerpmodule. Dit is geheel gratis. Hiermee bespaar je geld, want je hoeft geen duur ontwerpbureau in de arm te nemen om een ontwerp voor je stickers te laten maken. Zo hoeft stickers printen niet duur te zijn.

Goedkoop stickers printen met de ontwerpmodule

Je kunt op twee manieren naar de ontwerpmodule. Je kunt eerst een ontwerp maken via de pagina Stickers ontwerpen en daarna je bestelling voltooien. Je kunt ook eerst het bestelformulier hierboven invullen en dan op het einde naar de ontwerpmodule. Het voordeel van de eerste optie is dat je tijdens het ontwerpen de maat en dergelijke nog kunt aanpassen als dat nodig is. Via de tweede optie is dat naderhand niet meer mogelijk.

Bij ons kun je goedkope stickers laten maken

Een andere factor die van invloed is op de prijs, is de levertijd. Standaard is bij ons de levertijd zes werkdagen. Heb je je stickers eerder nodig, dan kun je gebruik maken van de spoed (vier werkdagen) of express (een à twee werkdagen) levering. Een spoed en express levering zijn duurder, omdat je bestelling dan met voorrang behandeld wordt en er soms een andere drukmethode wordt gebruikt. Wil je kosten besparen? Bestel je stickers op tijd, zodat je gebruik kunt maken van onze standaard levertijd. Overigens betaal je binnen Nederland en België bij ons nooit verzendkosten.

Goedkope stickers printen? Kies een standaard maat

Wil je goedkope stickers printen? Kies dan voor een van onze supervoordelige standaard maten. Daar kun je veel geld mee besparen. Zo kosten 1000 vierkante vinylstickers van 50 bij 50 millimeter 47,81 euro ex. btw., terwijl 1000 vierkante vinylstickers van 51 bij 51 millimeter 412,29 euro ex. btw. kosten. Dat komt omdat stickers in de standaard maten met een andere productiemethode worden gedrukt. De standaard maten gelden alleen voor de meest gebruikte materialen: vinyl en papier. Heb je toch een afwijkende maat nodig? Dan kun je ook stickers op rol bestellen. Bij stickers op rol hebben we geen standaard maten, maar betaal je ook niets extra's voor een afwijkende maat. Als materiaal kun je dan folie PP nemen. Dit is net als vinyl uv-, weer- en waterbestendig, waardoor je dat soort stickers ook buiten kunt gebruiken. Wil je goedkope stickers laten maken? Dan loont het om verschillende opties te vergelijken.

Goedkoop stickers maken: vaste of vrije vorm?

Als je goedkope stickers wil laten maken kan het soms goedkoper zijn om te kiezen voor een vaste vorm, zoals rond, vierkant, ovaal en rechthoekig. Wil je 250 vinyl stickers drukken? Dan betaal je voor rechthoekige stickers in de maat 35 x 105 millimeter 41,13 ex. btw. en voor vrije vorm stickers in die maat 80,99 euro ex. btw. Dat is bijna het dubbele. Dat komt omdat 35 x 105 millimeter een van de standaard maten is. Kies je voor een afwijkende maat, die altijd al iets duurder is, dan is het prijsverschil minder groot. Voor 250 rechthoekige vinyl stickers in de maat 35 x 100 millimeter betaal je 70,98 euro ex. btw en voor 250 vrije vorm stickers in diezelfde maat 79,73 euro ex. btw. Dat is dus ook iets om rekening mee te houden als je op zoek bent naar goedkope stickers.

Goedkoop stickers printen: plaats je bestelling

Goedkoop stickers drukken? Vul bovenstaand formulier in. Heb je een vraag? Neem contact op via info@sticker.nl of (0546) 539 877.

Let op! Prijzen kunnen veranderen. Je betaalt altijd de prijs die aangegeven staat op het bestelformulier.
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Goedkoop stickers drukken

Goedkoop stickers drukken: waar kun je dan terecht? Bij Sticker.nl. Wij leveren stickers voor een gunstige prijs. Bij ons heb je ook veel keus als het gaat om vorm, formaat en materiaal. We hebben vaste vormen als rond en vierkant. Ook kun je kiezen voor een vrije vorm. Dit houdt in dat de sticker de vorm van je afbeelding of tekst volgt. Vandaar dat dit type ook wel contoursticker genoemd wordt.

 • goedkope standaardformaten
 • geen verzendkosten
 • keuze uit 19 materialen
 • alle vormen mogelijk

Wil je goedkoop stickers printen? Bestel ze gemakkelijk online of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.
Voorbeelden van stickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk