Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > magneetstickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat

Vertel ons jouw gewenste formaat

x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Magneetstickers bedrukken: een veelzijdige en praktische oplossing

Met de opkomst van digital signage en online advertenties zou je wellicht denken dat fysieke reclamematerialen hun glans verliezen. Maar niets is minder waar. Voor bedrijven en consumenten is het laten bedrukken van magneetstickers een veelzijdige en praktische oplossing, die talloze voordelen bieden. Of je nu je bedrijf wilt promoten of gewoon je persoonlijke stijl wilt uitdragen, magneet stickers laten maken is een uitstekende keuze.

Magneetstickers maken voor bedrijven

Laat als bedrijf magneetstickers drukken om op een effectieve manier om je merknaam en boodschap te promoten. Door magneet stickers te laten maken kun je je onderneming eruit laten springen. Zorg wel dat je een aantrekkelijk ontwerp hebt en slim gebruik maakt van kleuren. Een magneetsticker is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor je een magneetsticker op verschillende voertuigen en oppervlakken kunt plakken zonder permanente veranderingen aan te brengen. Dit maakt magnetische stickers perfect voor zakelijke auto's, vrachtwagens, whiteboards, koelkasten en nog veel meer.

Waarom zou je magnetische stickers kopen?

Met een magneet sticker kun je flexibel je boodschap bijwerken of aanpassen wanneer dat nodig is. Stel je voor dat je een tijdelijke promotie hebt of een nieuw product wilt adverteren. Door magneetstickers te laten drukken kun je eenvoudig je stickers vervangen. Dit houdt je marketingcampagnes fris en relevant.

Magneetstickers maken voor consumenten

Ook voor consumenten is het handig om magneet stickers te laten maken. Of je nu je persoonlijke stijl wilt uitdragen of gewoon een leuke en praktische accessoire zoekt, een magneet sticker biedt eindeloze mogelijkheden. Je kunt magneetstickers bedrukken om je auto te personaliseren of om je koelkast te decoreren. Een magneet sticker stelt je in staat om je creativiteit tentoon te stellen en je omgeving op te fleuren.

Magneetstickers bedrukken om je leven makkelijker te maken

Ook kun je magneet stickers laten maken om je dagelijkse leven te organiseren. Gebruik magneetstickers bijvoorbeeld op je whiteboard thuis om belangrijke memo's, boodschappenlijstjes of inspirerende quotes vast te zetten. Magnetische stickers zijn eenvoudig te verplaatsen en laten geen lijmresten achter, waardoor je altijd flexibel bent in het herschikken van je notities.

Magnetische stickers zijn herbruikbare stickers

Magnetische stickers kunnen meerdere keren gebruikt worden. Een magneetsticker is eenvoudig te verwijderen, zonder dat de ondergrond aangetast wordt. Gebruik je een magneet sticker tijdelijk niet, bewaar deze dan op een vlakke ondergrond. Zo verleng je de levensduur. Soms kan het zijn dat de plakzijde wat ijzerdeeltjes bevat. Dit zie je bijvoorbeeld bij een magneet sticker die op een auto heeft gezeten. Maak de plakzijde schoon met wat water en ze zijn weer als nieuw. Zorg ook altijd dat je de ondergrond schoonmaakt voordat je je een magneetsticker opplakt. Als er namelijk ijzerdeeltjes onder de sticker zitten kan het gaan roesten.

Magneetstickers laten maken

Magneetstickers maken is heel eenvoudig. Vul bovenstaand bestelformulier in, upload je bestand en voltooi je bestelling. Heb je nog geen kant-en-klaar drukbestand dan kun je met onze gratis ontwerpmodule zelf een drukbestand maken, waarna wij je magneetstickers maken.
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Magneetstickers bedrukken

Als je magneetstickers wil maken is het belangrijk dat je controleert of de ondergrond geschikt is. Magnetische stickers hechten aan alle metalen ondergronden die ijzer, staal, kobalt of nikkel bevatten. Ze zijn ideaal als bewegwijzering in magazijnen en op archiefkasten. Voor tijdelijke belettering is de magneetsticker auto handig.

  • diverse maten en afwerkingen
  • geen last van lijmresten
  • meerdere keren te gebruiken
  • gratis verzending

  • Magneet stickers kun je eenvoudig bestellen door onderstaand formulier in te vullen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Voorbeelden van magneetstickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk