close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > transparante-stickers
Kies een stickervorm
Vierkant
Rechthoekig
Rond
Ovaal
Dit is maatwerk

Vrije vorm

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil hebben.
Vrije vorm
Kies een formaat
Kies een van onze supervoordelige standaardmaten
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Dit is maatwerk
Of vertel ons jouw gewenste maat
x
 mm  

OK
Let op: afmeting in millimeters aangeven!
Van welk materiaal mogen we je sticker maken?
Hoeveel stickers wil je?
Wanneer wil je ze opplakken?
 + € 0,00
ex. BTW
 + € 50,00
ex. BTW
 + € 80,00
ex. BTW
* LET OP! De verwachte leverdatum geldt alleen wanneer alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 12:00 uur 's middags.
Nadat je de bestelling compleet hebt afgerond kun je je bestanden aanleveren of je ontwerp maken. In de aanleverspecificaties kun je lezen aan welke eisen het drukbestand moet voldoen.

Ons assortiment transparante stickers

Veel stickers zijn bij ons verkrijgbaar met een transparante ondergrond. Hieronder een overzicht. Deze zijn onderverdeeld in dezelfde categorieën als ons hoofdmenu.

Stickersoorten:
Ondergronden:
Vormen:
Toepassingen:

Verschillende materialen transparante stickers

Als je transparante stickers wil laten printen, dan kun je bij ons uit verschillende transparante materialen kiezen: transparant vinyl, folie PP transparant en statisch vinyl transparant. Welk type materiaal je krijgt, hangt af van het type sticker dat je wil hebben. Zo worden de meeste transparante stickers geprint op transparant vinyl. Wil je je transparante stickers op een rol geleverd hebben, dan worden ze gemaakt van folie PP transparant. Dit materiaal is vergelijkbaar met vinyl. Zo kun je het net als vinyl ook buiten gebruiken, omdat het uv-, weer- en waterbestendig is. Wil je een lijmvrije transparante sticker laten maken, dan kom je op statisch vinyl transparant uit. Dit materiaal kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een raamsticker. Net als raamstickers van gewoon vinyl kun je dit ook aan de plakzijde bedrukken, zodat je de sticker aan de binnenkant van het raam kunt plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet.

Transparante stickers printen en dekwit

Een doorzichtige sticker schijnt altijd iets door. Dat komt omdat het materiaal waarop je sticker gedrukt wordt transparant is. Ook werken we met transparante inkten. Als je een transparante sticker op een gekleurde ondergrond plakt, kan de ondergrond doorschijnen. Hierdoor kunnen de kleuren van je afbeelding en/of tekst er anders uit komen te zien. Plak je bijvoorbeeld een transparante sticker met een rode bedrukking op een groene ondergrond, dan wordt de rode bedrukking paars. Dit kun je ondervangen door dekwit te gebruiken tijdens het printen. Doordat er dan een witte laag inkt onder de kleuren wordt geprint blijven ze wel goed. Niet alle stickerleveranciers kunnen transparante stickers met dekwit leveren. Wij kunnen dat wel.

Andere redenen om dekwit te gebruiken

Dekwit kan ook nodig zijn als je een transparante sticker op ene raam wil plakken. Vanwege het transparante vinyl en de transparante inkten schijnt de opdruk iets door. Hierdoor kan de opdruk wegvallen. Gebruik je dekwit, dan heb je daar geen last van. Ook heb je dekwit nodig als je een transparante sticker wil laten printen en je wit in je ontwerp hebt zitten. Bij wit vinyl laat je de delen die wit moeten worden gewoon open. Zou je dat bij transparant vinyl doen, dan worden die delen doorschijnend.

Een transparante sticker met dekwit printen

Als je transparante stickers met dekwit wil laten printen, dan moet je op het bestelformulier aangeven dat er dekwit aan het bestelproces toegevoegd moet worden. Dit valt bij ons onder maatwerk. Kies bij de vraag 'Van welk materiaal mogen we je sticker maken?' voor 'Dit is maatwerk'. Kies vervolgens voor een van onze transparante materialen. Vervolgens krijg je de optie 'Kies het aantal drukkleuren'. Je kunt dan full colour + dekwit (4/0+wit) of fc + dekwit kleefzijde (0/4+wit) kiezen. Standaard kies je voor 4/0+ wit. Alleen als je een doorzichtige raamsticker wil die je aan de binnenkant van het raam kunt plakken, kies je voor 0/4+wit.

Doorzichtige sticker met dekwit: ander drukbestand

Als je dekwit wil laten toevoegen aan het drukproces, heb je een vectorbestand (pdf) als drukbestand nodig. In dat bestand geef je de witte delen als volgt aan: C:0 M:0 Y:1 K:0. Heb je een sticker die helemaal wit is? Maak dan de witte delen magenta. De reden dat je het bestand zo moet aangeven is dat onze printer anders niet weet welke delen wit moeten worden. Meer informatie over een vectorbestand vind je in ons blog Wat is een vectorbestand? Meer informatie over dekwit vind je ook in ons blog Transparante stickers met wit: aandachtspunten. Vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877. Transparante stickers laten printen? Vul bovenstaand formulier in.
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
 

Transparante stickers

Op zoek naar een doorzichtige sticker? Dan ben je bij Sticker.nl aan het juiste adres. Wij kunnen allerlei soorten transparante stickers printen. Met en zonder dekwit.

  • meerdere materialen
  • dekwit mogelijk
  • alle maten en vormen
  • geen verzendkosten

Bestel je transparante stickers eenvoudig of vraag eerst een prijsopgave aan.

Meer weten? Onderaan het bestelformulier geven we meer informatie over het bestellen van een transparante sticker. Ook geven we aan waarop je moet letten als je transparante stickers wil laten printen.
voorbeelden van transparante stickers
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Jouw prijs
vanaf    
ex. BTW
per 1000
stuks     
p.stuk
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD