close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Waarschuwingsstickers nodig? Wij kunnen ze leveren
 

Waarschuwingsstickers nodig? Wij kunnen ze leveren

 
waarschuwing dat je op moet passen voor een opstak
 
Wij leveren veel verschillende soorten stickers. Een van de vele soorten die wij verkopen zijn waarschuwingsstickers. Dit zijn stickers waarmee je mensen op allerlei gevaren kunt attenderen. In dit blog leggen we kort uit wat voor stickers dit zijn en hoe je die kunt bestellen.
Zoals gezegd wijzen waarschuwingsstickers op allerlei gevaren. Dat kan bijvoorbeeld elektrische spanning zijn, maar ook diep water, glad oppervlak, drijfzand of waakhond. Daarnaast heb je nog stickers die je attenderen op giftige, ontvlambare, bijtende of radioactieve stoffen. Sommige stickers zijn meer plaatsgebonden. Zo zal je in Nederland hooguit in de dierentuin stickers tegenkomen die je waarschuwen voor haaien of krokodillen.

Vormen waarschuwingsstickers

De meeste waarschuwingsstickers zijn in de kleuren geel en zwart. Vaak hebben deze stickers de vorm van een driehoek. Een uitzondering hierop is de sticker die waarschuwt voor een dode hoek. Dat is een driehoekige sticker in de kleuren rood, wit en zwart. Ook heb je een aantal rechthoekige stickers met teksten als 'uitrit vrij laten' of 'wegsleepregeling van kracht'. Deze stickers komen voor in de kleuren blauw-wit, geel-zwart en wit-zwart. Zoek je een sticker in de vorm van een driehoek? Dan moet je bij vormen voor vrije vorm kiezen. Als je die optie neemt, kun je namelijk zelf de vorm van je sticker bepalen. Wel moet je een drukbestand aanleveren waarin je een snijlijn hebt toegevoegd. In het blog Drukbestand vrije vorm sticker: waar moet je op letten?.

Waarschuwingsstickers bestellen

Wil je bij ons waarschuwingsstickers bestellen? Dan kun je kiezen uit verschillende materialen en hoe je de stickers geleverd wil hebben. Welke opties je allemaal hebt, vind je op het bestelformulier. Overigens leveren wij ook andere stickers die handig zijn als je een bedrijf hebt, bijvoorbeeld veiligheidsstickers, machinestickers en keuringsstickers. Vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877.

Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD