close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Uitverkoop of kortingsactie? Bestel snel je kortingsstickers
 

Uitverkoop of kortingsactie? Bestel snel je kortingsstickers

 
een sticker met sale erop
 
Eind deze maand start het uitverkoopseizoen weer. Ben je ook van plan een actie te houden? Bestel dan alvast je kortingsstickers, zodat je deze op tijd in huis hebt. Wij leveren deze standaard op een rol, zodat je ze gemakkelijk kunt aanbrengen. Meer weten? Lees snel verder.
Een belangrijke reden om een sale te houden is dat het klanten naar de winkel trekt. Vaak kopen klanten meer dan ze van plan zijn of ze gaan naar huis met iets dat niet in de aanbieding is. In december en januari houden de meeste winkeliers uitverkoop. Door de oude collectie goedkoop weg te doen, is er ruimte voor het nieuwe assortiment. Vooral in de modebranche zijn december en januari favoriete maanden om de oude spullen in de opruiming te doen. De meeste mensen hebben namelijk in het najaar al hun kleding en schoenen voor de winter gekocht.

Kerst- en cadeauartikelen later in de opruiming

Kerst- en cadeauartikelen (bijvoorbeeld speelgoed en elektronica) komen meestal pas later in de opruiming. Er zijn altijd mensen die op het laatste moment hun sinterklaas- en kerstcadeaus kopen. Winkels spelen daarop in door de prijzen hoog te houden. Na de feestdagen kun je diezelfde spullen soms wel met zeventig procent korting kopen. Overigens is er een nieuw trend, waarbij juist aan het begin van het opruimingsseizoen spullen spotgoedkoop worden aangeboden. Dat is Black Friday en Cyber Monday.

Black Friday en Cyber Monday in opkomst

Black Friday en Cyber Monday zijn een verschijnsel dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten en Canada. In die landen begin het uitverkoopseizoen op Black Friday, de dag na Thanksgiving. Op deze dag kunnen de kortingen wel oplopen tot tachtig procent. Omdat niet alle consumenten zin hebben in de drukte die daardoor in winkels ontstaat, is er inmiddels ook een speciale dag voor webwinkels: Cyber Monday. Sinds 2015 zie je dat steeds meer Nederlandse bedrijven ook aan deze dagen meedoen. Black Friday is dit jaar op 24 november en Cyber Monday op 27 november.

Kortingsstickers bestellen

Ga je ook een kortingsactie of opruiming houden? Bestel dan nu kortingsstickers. Wij leveren deze standaard op een rol. Dat heeft als voordeel dat je de stickers makkelijk aan kunt brengen. Of je ze nu handmatig of met een etiketteerapparaat gaat plakken. Ga je ze machinaal verwerken? Kijk dan even welke diameter de rol moet hebben en hoe je de stickers op de rol geplaatst willen hebben. Op de pagina Kortingsstickers kun je zien uit welke opties je kunt kiezen. Daar vind je ook meer info over de verschillende materialen waaruit je kunt kiezen. Zoek je stickers om je actie onder de aandacht te brengen? Dan zijn onze raamstickers of vloerstickers wellicht ook iets voor jou. Heb je vragen? Neem contact met ons via info@sticker.nl of (0546) 539 877.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD