Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Snel stickers nodig? Gebruik onze spoed- of expresslevering
 

Snel stickers nodig? Gebruik onze spoed- of expresslevering

 
een kalender
 
Wil je stickers maken? Dan heb je bij ons de keus uit verschillende levertijden. Naast onze standaard levertijd hebben we ook nog een spoed- en expresslevering. In dit blog lees je er meer over.
Heb je snel stickers nodig? Maak dan gebruik van onze spoed- of levering. Standaard is onze levertijd zes werkdagen. Duurt je dat te lang? Dan kun je ook voor de spoedlevering van vier werkdagen gaan of de expresslevering van twee werkdagen.

Voorwaarden spoed- en expresslevering

Net als bij alle andere leveringen gaat de levertijd in op moment dat de betaling bij ons binnen is en het drukbestand is aangeleverd en goedgekeurd. Heb je dit voor 12 uur ?€?s middags geregeld, dan telt die werkdag nog mee. Anders komt er een dag bij. Bij vooruitbetalen moet het geld eerst in onze administratie verwerkt zijn voordat je het bestand kunt uploaden. Daarom duurt deze vorm van betalen langer dan als je voor iDeal of creditcard kiest. Bij die betaalmogelijkheden kun je meteen nadat je je bestelling betaald hebt je bestand uploaden en goedkeuren. Dit geldt ook voor betalen op rekening. Echter, hiervoor kom je pas in aanmerking als je al drie bestellingen hebt geplaatst en je je geregistreerd hebt als klant.

Spoed- en expresslevering niet altijd mogelijk

Een spoed- of expresslevering is niet bij elke stickersoort mogelijk. Dat komt door de productiemethode. Zo kunnen stickers op rol niet sneller geleverd worden dan de standaard levertijd van zes werkdagen. Dit geldt ook voor doming stickers. Bij doming stickers wordt er een harslaag over de stickers aangebracht, waardoor je een 3D-effect krijgt. Deze stickers moeten langer drogen dan andere stickersoorten. Ook het aantal stickers dat je nodig hebt heeft invloed of een spoed- of expresslevering mogelijk is of niet. Vaak is een snellere levering niet mogelijk vanaf 2500 stickers. Dat komt omdat bij een spoed- of expresslevering je order met voorrang wordt behandeld ten opzichte van al lopende orders. Bij grote aantallen is het lastiger om deze ergens tussen te plannen.

Kosten spoed- en expresslevering

Als je je stickers sneller in huis wil hebben, betaal je daar extra voor. Dat komt omdat we in die gevallen de planning moeten omgooien, hetgeen tijd kost. Hoeveel je extra moet betalen kun je zien in het prijsoverzicht onderaan het bestelformulier van de stickersoort die je wil hebben. Daarin kun je ook zien of een spoed- en expresslevering mogelijk is en bij welke aantallen. Houd er rekening mee dat je stickers gedurende de hele dag bezorgd kunnen worden. Wij hebben hier geen invloed op, aangezien de bezorgdienst zijn eigen planning maakt. Wil je bij ons stickers maken? Vul het bestelformulier in of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD