close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > 5 leuke stickers voor Vaderdag
 

5 leuke stickers voor Vaderdag

 
fototoestel met daarom heen fotostickers
 
17 juni is het Vaderdag. In Nederland wordt deze dag vanaf 1937 gevierd. Op Vaderdag wordt het vaderschap, de vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving gevierd. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Dan zijn deze stickers wellicht wel iets voor jou. En bestel je voor 29 mei stickers, dan krijg je ook nog eens 10 procent korting. Hoe? Dat lees je in dit blog.

Tip 1 Naamstickers voor gereedschap

Gereedschap is een favoriet cadeau voor vaders. Maar wellicht heeft jouw vader alles al. Of gereedschap valt niet echt in je budget. Dan kun je ook leuke naamstickers voor op het gereedschap van je vader laten maken. Op deze stickers kun je onder andere de naam van je vader zetten. Zo is meteen duidelijk dat welk gereedschap van hem is. Handig als hij wel eens wat uitleent aan familie of buren.

Tip 2 Etiketten voor wijn of bier

Is je vader een liefhebber van wijn of bier? Dan kun je leuke etiketten maken en deze vervolgens over het bestaande etiket heen plakken. Als je dit soort etiketten wil laten maken, kun je het beste vinylstickers nemen. Onze normale productetiketten zijn namelijk alleen in grote aantallen leverbaar en dat is voor Vaderdag niet zo interessant.

Tip 3 Autostickers: permanent of tijdelijk

De meeste mannen zijn gek op auto?€?s. Geldt dat ook voor jouw vader? Dan is het leuk om een autosticker te laten maken. We hebben verschillende autostickers in ons assortiment. Tijdelijke en permanente. De tijdelijke plakken niet met lijm, waardoor je ze makkelijk kunt verwijderen en je geen last van lijmresten hebt. Ook hebben we stickers voor op de auto zelf en voor op de autoramen. Op de pagina Autostickers vind je meer informatie.

Tip 4 Fotostickers voor op de telefoon

Een sticker laten maken van een leuke foto valt vaak wel in de smaak bij vaders. Vooral als het om een foto van de kleinkinderen gaat. De meeste vaders hebben inmiddels wel een smartphone. Voor op een telefoon kun je een leuke sticker laten maken van bijvoorbeeld statisch vinyl of YUPO Tako. Het voordeel van deze materialen is dat je de sticker makkelijk kunt plakken. Zit die toch niet helemaal recht, dan haal je ?€?m er gewoon weer vanaf en probeer je het opnieuw. Op de pagina Fotostickers vind je alle materialen die bij deze stickersoort mogelijk zijn. Klik op het bestelformulier bij materialen Dit is maatwerk om alle opties te zien.

Tip 5 Een muursticker met een leuke tekst

Een muursticker met daarop een leuke tekst is ook leuk als Vaderdagcadeau. Heb je wat inspiratie nodig? Op internet zijn allerlei leuke teksten te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van De allerleukste vader is die van mij! of When all else falls call dad! Omdat een muur een lastige ondergrond is om stickers op te plakken, kan het verstandig zijn om een sticker met extra kleefkracht te nemen. Dat noemen we high tack vinyl. Dit is een van de materialen die je kunt uitkiezen op het bestelformulier voor muurstickers.

Maak je eigen ontwerp

Om stickers te laten maken heb je een drukbestand nodig. Dit kun je maken met een grafisch programma. Heb je zo?€?n programma niet? Niet getreurd. Na het bestellen van je sticker kun je deze ook maken met onze gratis ontwerpmodule.

Stickers bestellen met korting

Onlangs hebben wij een nieuwe website gelanceerd. Vanwege die lancering hebben we tijdelijk een kortingsactie van 10 procent. Deze actie loopt nog tot 29 mei. Je kunt hier gebruik van maken door de code Openingsactie2018 in te voeren in de winkelmand. Hier kom je automatisch in terecht als je een of meerdere stickers hebt besteld. Vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: iStockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD