Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Pimp je interieur met stickers
 

Pimp je interieur met stickers

 
een muur met daarop stickers
 
Met stickers kun je je interieur op verschillende manieren verfraaien. Bij Sticker.nl verkopen we meerdere stickers die daarvoor geschikt zijn. In dit blog zetten we ze voor je op een rij.
De bekendste stickers voor je interieur zijn muurstickers. Deze stickers zijn leuk voor elke ruimte. Je ziet ze vaak in woonkamers en slaapkamers, maar je kunt ze ook gebruiken in de gang, de hal of het toilet. Als je bij ons een muursticker wilt bestellen, kun je kiezen uit meerdere materialen. Naast wit vinyl hebben we ook transparant vinyl en high tack vinyl. Dat laatste is ook wit, maar heeft een krachtigere lijmlaag. Daardoor blijven stickers van dit materiaal nog beter plakken.

Verschillende soorten deurstickers

Stickers die ook leuk zijn voor in huis zijn deurstickers. Je kunt ze gebruiken om de namen van je kinderen op de slaapkamerdeur te plakken. Of om een oude deur een nieuw jasje te geven. We hebben stickers voor allerlei typen deuren. Of je nu een houten of glazen deur hebt. Of een deur van kunststof. Op de pagina Deurstickers kun je invullen wat de ondergrond is. Je krijgt dan de materialen te zien die voor die ondergrond geschikt zijn.

Geef je badkamer of keuken een nieuwe look

Ben je uitgekeken op de tegels in je badkamer, toilet of keuken? Geen nood. Wij leveren sinds kort ook tegelstickers. Daarmee kun je je badkamer, toilet of keuken een make-over geven, zonder dat je meteen aan een grote verbouwing vastzit. Wil je tegelstickers bestellen? Dan is het wel aan te raden om eerst even een proefmonster van het materiaal op te vragen. Tegelstickers plakken namelijk niet op elk soort tegel. Samples kun je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@sticker.nl.

Raamstickers: leuk als tijdelijke decoratie

Raamstickers worden vaak bedrijfsmatig gebruikt. Toch zijn ze ook leuk voor in huis. Bij ons kun je raamstickers van verschillende materialen laten maken. Kies je voor statisch vinyl, dan kun je ze meerdere keren gebruiken. Dit is handig als je bijvoorbeeld voor elk seizoen een andere sticker op je raam wil plakken. Zo kun je een raamsticker maken voor kerst. Of een raamsticker voor Pasen.

Ook vloerstickers kunnen in huis

Een sticker die je niet zo snel in een huis zou verwachten is een vloersticker. Toch kan het leuk zijn om een sticker in je interieur te gebruiken. Het voordeel van een sticker is dat het makkelijk schoon te maken is. Daarom worden vloerstickers bijvoorbeeld ook wel in verzorgingshuizen gebruikt. Dan wordt in plaats van bijvoorbeeld een vloerkleed neer te leggen een afbeelding van een vloerkleed op de grond geplakt. Thuis zou je dit ook kunnen doen. Ook kun je er voor kiezen om in de kinderkamer een leuke afbeelding op te vloer te maken waar je kind ook nog mee kan spelen, zoals bijvoorbeeld een stratenstelsel voor speelgoedautootjes. Bij ons worden vloerstickers altijd afgewerkt met een vloerlaminaat, zodat je veilig over je sticker kunt lopen.

Fotostickers zijn altijd leuk

Heb je een mooie foto van een vakantie of leuke kiekjes van je kinderen? Maak er fotostickers van. Deze kun je op verschillende plekken in je huis opplakken. Zo hebben we bijvoorbeeld fotostickers van magneetfolie die je op de koelkast kunt plakken. Met stickerfoto?€?s kun je ook heel gemakkelijk een collage maken. Deze kan je dan steeds weer aanvullen met nieuwe foto?€?s. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

©Foto:
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD