Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Laat een sticker maken om je huisdier te redden
 

Laat een sticker maken om je huisdier te redden

 
sticker red mijn huisdier
 
Aanstaande donderdag is het Dierendag. Op deze dag geven veel mensen hun huisdier wat extra aandacht in de vorm van een leuk speeltje, een extra knuffel en/of een lekker hapje. Als je een huisdier hebt, wil je natuurlijk niet dat deze wat overkomt. Daarom kun je bij ons een sticker bestellen waarmee je hulpdiensten er op attent kunt maken dat je een of meerdere huisdieren hebt. Meer weten? Lees snel verder.
Stel dat er brand uitbreekt op moment dat je niet thuis bent. De brandweer weet niet of je huisdieren hebt. Of stel dat je plotseling opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Dan is het belangrijk dat het ambulancepersoneel weet dat er huisdieren aanwezig zijn waar opvang voor geregeld moet worden. Om de hulpdiensten hiervan op de hoogte te stellen, kun je een sticker bij je voordeur plakken. Op deze sticker kun je aangeven wat voor huisdieren je hebt en hoeveel. (Gebruik voor het beschrijven van de sticker een watervaste stift.)

Sticker voor huisdier bestellen

Wil je bij de voordeur ook een sticker om aan hulpdiensten duidelijk te maken dat je huisdieren hebt? Dat kan. De sticker is momenteel nog niet via de website te bestellen. Wel kun je als je interesse hebt een e-mail sturen naar info@sticker.nl. Vermeld in de onderwerpregel het woord 'Hulpdienstensticker'. Vermeld ook hoeveel stickers je wil hebben. De sticker zal 4,99 euro per stuk gaan kosten. Dit is inclusief btw en verzendkosten. De sticker heeft een afmeting van 98 bij 98 millimeter.

Maak je eigen hulpdienstensticker

Wil je zelf een hulpdienstensticker maken? Dat kan. Bestel een vierkante sticker via onze website. Je kunt zelf een ontwerp maken en dat uploaden via de website. Of een ontwerp maken met onze ontwerpmodule. Dit kan beide na het plaatsen van je bestelling. Wil je de afbeelding hierboven gebruiken? Stuur dan een e-mail naar info@sticker.nl om een hoge resolutie van het bestand te ontvangen. (De afbeelding hierboven is namelijk niet geschikt voor drukwerk.) Houd er wel rekening mee dat het drukken van een sticker relatief duur is vergeleken met het drukken van meerdere stickers. Vandaar dat het goedkoper is om de hulpdienstensticker via de mail bij ons te bestellen. Al kun je natuurlijk ook samen met je buren, familie, vrienden of collega's stickers bestellen om kosten te besparen.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD