close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Bestel stickers voor Black Friday en Cyber Monday
 

Bestel stickers voor Black Friday en Cyber Monday

 
allerlei kortingsstickers
 
Vrijdag 23 november is het Black Friday en maandag 26 november is het Cyber Monday. Op deze dagen zijn er veel winkels die stunten met hun prijzen. Black Friday is van oorsprong de dag dat fysieke winkels allerlei aanbiedingen hebben, terwijl Cyber Monday voor de online retailers is bedoeld. Inmiddels zijn er veel winkels die van vrijdag tot en met maandag stunten met hun prijzen. Doe jij ook mee aan deze dagen? Bestel dan nu stickers voor je bedrijf, zodat je ze op tijd binnen hebt. Wil je weten welke stickers handig zijn? Je leest het in dit blog.
Als je meedoet aan Black Friday en Cyber Monday wil je dat aan je klanten laten weten. Dat kun je doen door promotiestickers te verspreiden. Deze kun je op bepaalde plekken uitdelen of opplakken. Heb je een fysieke winkel, dan zijn raamstickers ook handig. Naast onze standaard raamstickers hebben we ook nog speciale soorten zoals raamstickers die aan beide kanten bedrukt kunnen worden en makkelijk verwijderbare raamstickers. Op het bestelformulier raamstickers vind je hier meer informatie over.

Kortingsstickers en prijsstickers

Voor in de winkel zelf zijn kortingsstickers en prijsstickers handig. Daarmee kun je aangeven wat een product kost en hoeveel de klant kan besparen als die het tijdens de uitverkoop koopt. Bestel je bij ons kortingsstickers en/of prijsstickers, dan worden deze standaard op rol geleverd. Het voordeel hiervan is dat je de stickers gemakkelijk aan kunt brengen. Heb je je prijs- en kortingsstickers liever op een vel of los? Bestel dan papieren stickers of vinylstickers.

Voordelen van onze prijs- en kortingsstickers

Een ander voordeel van onze speciale prijs- en kortingsstickers is dat je deze kunt krijgen met makkelijk verwijderbare lijm. Daardoor kun je de stickers na de actieperiode eenvoudig van het product afhalen, zonder dat je last hebt van lijmresten. Houd er wel rekening mee dat als je als materiaal papier hebt gekozen de stickers na een maand permanent klevend worden. Aangezien de actieperiode erg kort is, is dat geen probleem. Wil je dat je kortings- en prijsstickers ook op de lange termijn makkelijk te verwijderen blijven, neem dan als materiaal folie PP.

Kortingsactie Sticker.nl

Sticker.nl doet ook mee aan Cyber Monday. Op deze dag zullen we een speciale kortingsactie houden. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Wil je nooit meer een aanbieding missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op https://www.facebook.com/stickeralm/">Facebook-pagina, Twitter, LinkedIn, of Google+.

©Foto: iStockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD