close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Bestel nu je carnavalsstickers
 

Bestel nu je carnavalsstickers

 
voorbeeld van een carnavalssticker
 
Het lijkt wellicht wat vroeg om nu al je carnavalsstickers te bestellen, aangezien carnaval pas op zondag 3 maart begint. Toch is dit juist de tijd om je stickers te laten maken. Zo heb je ze op tijd in huis en voldoende tijd om ze te verspreiden dan wel op te plakken. In dit blog vertellen we meer over de materialen die je kunt gebruiken voor carnavalsstickers.
Wij hebben verschillende materialen waaruit je kunt kiezen als je voor carnaval stickers wil bestellen. Wil je je carnavalsstickers ook buiten gaan gebruiken? Dan valt papier af, want dat is niet bestand tegen water. In de meeste gevallen kom je dan uit op gewoon vinyl of folie PP. Let op: folie PP is alleen leverbaar op rol. Vinylstickers worden los of op vel geleverd. Dit is afhankelijk van de vorm en het formaat. Tijdens het bestellen wordt aangegeven hoe je stickers worden geleverd. We hebben meer materialen die buiten gebruikt kunnen worden, zoals magneetfolie. Maar dat is alleen geschikt voor ijzerhoudende ondergronden, zoals op delen van een auto.

Materialen voor lastige ondergronden

Heb je een ondergrond die lastig te beplakken is? Neem dan high tack vinyl of folie PP met een sterke lijm. Door de krachtigere lijm blijven deze stickers beter plakken. Ondergronden die lastig te beplakken zijn, zijn bijvoorbeeld ongelakt hout en bakstenen muren. Bij ons kun je een gratis sample opvragen van het materiaal om te testen of je ondergrond geschikt is om te beplakken. We raden dit bij moeilijk te beplakken ondergronden altijd aan. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf. Wil je een stukje proefmateriaal ontvangen? Stuur een mail naar info@sticker.nl met daarin de gewenste materialen en je postadres.

Stickers voor op het raam

Wil je een sticker op je raam plakken, dan kun je naast een gewone raamsticker ook een dubbelzijdige raamsticker nemen of een raamsticker die aan de plakkant bedrukt wordt. Bij een dubbelzijdige raamsticker zie je buiten en binnen hetzelfde. Bij een sticker die bedrukt wordt aan de plakkant kun je de sticker aan de binnenkant plakken, terwijl je opdruk aan de buitenkant ziet. Dit type sticker kun je van gewoon vinyl en statisch vinyl laten maken. Statisch vinyl heeft als voordeel dat je de sticker gemakkelijk kunt verwijderen en meerdere keren kunt gebruiken. Zo kun je volgend jaar weer dezelfde stickers gebruiken. Dat is niet alleen handig, maar kan ook goedkoper zijn.

Carnavalsstickers bestellen

Wil je carnavalsstickers bestellen? Vul het bestelformulier in. De hierboven genoemde materialen kun je ook gebruiken als je op zoek bent naar andere feeststickers. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877.

©Foto: Bob Vos
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD