close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Bstel stickers voor de NVM Open Huizen Dag
 

28 maart is weer de NVM Open Huizen Dag: bestel nu stickers

 
sticker open huis
 
Zaterdag 28 maart houdt de NVM weer Open Huizen Dag. Ben je makelaar en heb je nog stickers nodig om aan huiseigenaren te geven? Of doe je als huiseigenaar mee en wil je nog extra reclame maken? Bestel stickers.
Open Huizen Dag is een belangrijke dag als je je huis wilt verkopen. Kopers kunnen op die dag zonder afspraak langskomen. Wil je laten zien dat je meedoet aan de Open Huizen Dag? Plak op een opvallende plek stickers met de tekst 'Open Huis'. Heb je van je makelaar geen stickers gekregen? Maak ze zelf.

Deze stickers zijn handig bij de verkoop van je huis

Als je stickers wil maken om je huis te verkopen zijn er twee type stickers handig. Je kunt vinyl stickers laten maken. Deze kunnen op allerlei ondergronden geplakt worden en zijn geschikt voor binnen en buiten. Zo kun je deze stickers bijvoorbeeld op een bordje plakken dat je in je tuin zet. Wil je stickers op een raam plakken, dan zijn onze raamstickers ideaal. Wij hebben namelijk raamstickers die je aan de plakzijde kunt laten bedrukken. Het voordeel hiervan is dat je de sticker aan de binnenkant van je raam kunt plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Ook hebben we raamstickers van statisch vinyl. Het voordeel hiervan is dat je deze gemakkelijk kunt verwijderen en je geen last hebt van lijmresten, wat je bij normaal vinyl wel hebt.

Bestel grotere oplages voor nog meer voordeel

Bij ons geldt: hoe meer stickers je bestelt, hoe goedkoper de prijs per sticker. Dat komt door de opstartkosten. Die zijn voor elke opdracht gelijk. Ben je makelaar? Profiteer van dit voordeel en maak stickers om aan je klanten te geven. Stickers met teksten als 'Te Koop', 'Te Huur' en 'Open Huis' kun je vaak gebruiken. Hetzelfde geldt voor stickers met daarop je telefoonnummer en bedrijfsnaam. Deze kun je gerust in grotere hoeveelheden bestellen, want stickers blijven lang goed als je ze niet op een te koude of te warme plek opruimt.

Geen ontwerp? Gebruik onze ontwerpmodule

Wij maken alle stickers op maat. Dat houdt in dat je zelf een ontwerp moet aanleveren als je stickers wilt laten drukken. Heb je geen kant-en-klaar bestand? Dan kun je er gratis een maken met onze ontwerpmodule. Nadat je hebt aangegeven wat voor soort stickers je wilt hebben, kun je aan de slag met het maken van je bestand. Houd daarbij rekening met onze aanleverspecificaties. Voordat je ontwerp daadwerkelijk gedrukt wordt, krijg je nog een digitale drukproef. Pas als je deze hebt goedgekeurd, gaan wij jouw stickers maken. Heb je een vraag? Neem < a href="/contact">contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD