close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Gebruik stickers om besmetting met corona te voorkomen
 

Bescherm jezelf en anderen tegen het coronavirus met stickers

 
corona stickers
 
Het coronavirus is momenteel hét gespreksonderwerp van de dag. Het virus heeft nu ook Nederland bereikt. Om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen heeft de overheid drastische maatregelen genomen. Stickers kunnen je helpen om jezelf en anderen te beschermen. In dit blog lees je er meer over.
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft specifieke aanbevelingen gedaan om de verspreiding van het coronavirus tot een minimum te beperken:
  • Regelmatig en grondig handen wassen - minstens 30 seconden!
  • Handen desinfecteren.
  • Geef geen handen.
  • Houd minstens één meter afstand van andere mensen in de buurt.
  • Sociale afstand: probeer sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden.
  • Blijf kalm.
Dit zijn belangrijke maatregelen. Met corona stickers kun je mensen hierop wijzen.

Deze corona stickers kunnen je helpen

In ziekenhuizen, verpleeg- en bejaardentehuizen en andere zorginstellingen kunnen patiënten en bezoekers met stickers aangemoedigd worden om regelmatig hun handen te wassen en te desinfecteren. Je kunt dat doen met stickers met daarop teksten als 'handen wassen?' en 'handen desinfecteren'. Je kunt dit ook aangeven met symbolen, zoals op de afbeelding hierboven. Ook op andere openbare plekken, zoals een gemeentehuis, kun je deze stickers gebruiken.

Andere handige corona stickers

Om te voorkomen dat mensen elkaar handen geven, kun je stickers maken met daarop een verbodsbord met daarop twee handen. Ook zie je nu op verschillende plaatsen, zoals apotheken en supermarkten, al dat met vloerstickers lijnen op de grond worden gezet, zodat mensen voldoende afstand van elkaar houden.

Corona sticker: 'Ik ben immuun?'

Er wordt geadviseerd om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. De meeste mensen blijven zoveel mogelijk thuis en gaan alleen naar buiten om naar het werk te gaan en om boodschappen te doen. Maar wat nu als je het virus al gehad hebt? Op internet verschijnen al berichten van mensen die in quarantaine hebben gezeten en grapjes maken dat ze misschien een sticker van 'Ik ben immuun' moeten opdoen als ze naar buiten gaan, om de buitenwereld te laten weten dat het veilig is om bij hen in de buurt te komen. Zo zijn er nog wel meer stickers te bedenken.

Corona stickers laten maken

Wil je corona stickers bestellen? Bij Sticker.nl.de kun je snel en eenvoudig je eigen stickers ontwerpen. Met behulp van onze ontwerpmodule kun je eenvoudig een ontwerp maken als je dat nog niet hebt. Ook hebben we verschillende soorten materialen waaruit je kunt kiezen. Voor de meeste doeleinden kun je vinyl stickers gebruiken. Deze kunnen op allerlei ondergronden worden geplakt en zijn ook geschikt voor buiten.

Andere geschikte stickersoorten

Op vloeren adviseren we om alleen vloerstickers te plakken. Deze worden namelijk afgewerkt met een speciaal vloerlaminaat, dat een antisliplaag bevat. Hierdoor kun je veilig over de stickers lopen. Ook hebben we stickers voor lastig te beplakken ondergronden en niet verwijderbare sticker. Zoek je juist stickers die straks weer gemakkelijk te verwijderen zijn, dan hebben we drie soorten lijmvrije stickers. Dat zijn magneetstickers, statische stickers en YUPO Tako. Let op! Deze zijn niet voor alle ondergronden geschikt. Op de pagina van het product vind je hier meer informatie over. Ook hebben we folie PP stickers met makkelijk verwijderbare lijm. Deze worden op rol geleverd. Deze stickers kun je verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD