Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers in de supermarkt
 

Stickers in de supermarkt

 
stickers supermarkt
 
Afgelopen weken was het topdrukte in de supermarkt. Veel mensen sloegen vanwege het coronavirus aan het hamsteren, waardoor bepaalde producten overal uitverkocht waren. Vooral wc-papier was erg gewild. Het is je wellicht nooit opgevallen, maar op veel producten in de supermarkt zitten stickers. In dit blog zetten we deze verschillende stickers op een rij en geven we aan welke stickersoorten je het beste voor een bepaald doeleinde kunt gebruiken.
Op alle producten in de supermarkt staat informatie zoals de naam van het product, de ingredi├źnten, de houdbaarheidsdatum, een streepjescode, de naam en contactgegevens van de fabrikant, een eventueel keurmerk. Bij een deel van deze producten is die informatie rechtstreeks op de verpakking gedrukt. Bij een ander deel is er in de fabriek een etiket op het artikel aangebracht. Dat gebeurt meestal machinaal. Onze productetiketten zijn hier uitermate geschikt voor, omdat die op rol geleverd worden. De rest van de producten krijgt in de supermarkt een etiket.

Productetiketten bestellen

De rollen van onze productetiketten passen in etiketteermachines. Bestel je bij ons je productetiketten dan kun je zelf bepalen hoe de stickers op de rol geplaatst worden. Aan de buitenkant van de rol of aan de binnenkant. Ook kun je de leesrichting bepalen. Daarnaast hebben we verschillende maten rollen. Op het bestelformulier kun je zien wat de mogelijkheden zijn en je keuze aangeven. Wil je een bepaald aantal etiketten op een rol, geef dat dan in het opmerkingenveld aan. Deze rollen zijn ook handig als je in de supermarkt zelf etiketten op producten wilt plakken.

Prijsstickers en barcodestickers

Behalve productetiketten kom je ook prijsstickers en barcodestickers tegen in de supermarkt. Je kunt losse prijs- en barcodestickers gebruiken, maar je kunt de prijs en de barcode ook integreren in een sticker. Op bepaalde producten zit geen aparte prijssticker, maar alleen een barcode zodat bij de kassa de juiste prijs weergegeven wordt. Dan staat op het schap wat het artikel kost. Andere producten, zoals groente en fruit, moet je in de winkel zelf nog een prijsetiket plakken. Onze prijsstickers en barcodestickers kun je gemakkelijk online bestellen. Wil je barcodestickers met oplopende nummering? Vraag dan een offerte aan. Prijsstickers en barcodestickers kunnen ook op rol geleverd worden.

Kortingsstickers en labelstickers

Als er een aanbieding is wordt dit ook vaak met kortingsstickers aangegeven. Dat kunnen stickers zijn als '25% korting', '1+1', '3 voor 2'. Bepaalde supermarkten hebben hun eigen stickers zoals de Albert Heijn met hun bonusaanbiedingen. Is bijvoorbeeld de verse kaas in de aanbieding dan plakken ze er een sticker met 'bonus' op. Andere stickers die onder andere bij de Albert Heijn gebruikt worden zijn labelstickers. Deze gebruiken ze onder andere op de broodafdeling om aan de klant te laten weten wat voor soort brood het is. Labelstickers kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld een keurmerk of andere informatie op een artikel te plakken. Kortingsstickers en labelstickers worden meestal in de winkel op het product geplakt. Onze kortingsstickers en labelstickers worden standaard op rol geleverd.

Andere stickers in de supermarkt

Bepaalde fabrikanten gebruiken stickers als sluitzegel. Met de sticker op het product kun je de verpakking na opening weer dichtdoen, zodat het niet bederft. Wil je sluitzegels bestellen, dan kun je onze stickers op rol daarvoor gebruiken. Deze zijn in allerlei maten en vormen leverbaar. In de supermarkt kom je ook promotiestickers tegen. Met promotiestickers kun je extra de aandacht trekken. Dat is handig als je een nieuw of vernieuwd product hebt of als de verpakking is gewijzigd. De gewenste stickersoort kun je heel gemakkelijk via de genoemde productpagina bestellen. Om het bestellen makkelijker te maken, hebben we een aantal keuzes al voor je ingevuld. Heb je een vraag over een van de genoemde stickersoorten? Neem contact met ons op.

┬ęSticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD